![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Και του χρόνου παίδες να είμαστε καλά
|
|
|||
|
|||
![]()
Δυο μερες μας περιμενε το παιδι (tolhs)!!!
![]() Ανησυχησε... Sent from my E10i using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]()
Πίσω στην βάση μας και εμείς.Μπράβο στο GSforum που για άλλη μια χρονιά μας απέδειξε πως τόσα άτομα μπρόστά απο ένα πληκτρολόγιο μπορούν να γίνουν μια μεγάλη παρέα!Όλα ήταν άψογα! Χαρηκα που ξαναείδα φίλους και που γνώρισα καινούργιους!
Και του χρόνου!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω τόσα πολλά στο μυαλό μου και στην καρδιά μου να πω και να εκφράσω,
αλλά τελικά θα πώ μόνο ένα, να είμαστε γεροί και υγιείς να ξανανταμώσουμε του χρόνου σε μιά ίδια και ακόμα θερμότερη αντάμωση!!!!!!!!! Εκτός εάν δεν αντέχετε να περιμένετε, οπότε να πάμε για μιά καλοκαιρινή Πανελλήνια να ξανανταμώσουμε κ να ξεσαλώσουμε ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έτσι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δώσε πράμα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους,διοργανωτες και συμμετεχοντες για την απιθανη αυτη γιορτη!!!
Καθε χρονο και καλυτερα!!! Καλη χρονια και καλους δρομους σε ολους!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Περάσαμε ένα φοβερό και γεμάτο ΣαββατοΚύριακο παρέα με καλούς φίλους που ήρθαν από μακρυά αλλά και από την Αθήνα !!!
Ενα μεγάλο Μπράβο σε αυτή την ομάδα μας την ομάδα του GS FORUM που δεν παίζεται με τίποτα !!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Summer Pie 2013 1. Αrgi - Διπλός - Σάββατο !!!!! ![]() ![]() ![]() 2.??? ![]() ![]() |
![]() |
|
|