![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
:sm4::sm4:μηπως ηρθε η σειρα μας
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλα σας λεει ρε σεις. Εγω μπορω να το κανω με το 950Adv. Για χαζους μας περναει; ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Είναι τυχερός που δεν πέρναγα από εκει με το GS μου...
![]() ![]() ![]() Μπράβο του πάντος.........!!!!!!!!Αντε και ο Ντινόπουλος του χρόνου... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ RED BULL ΔΙΝΕΙ ΦΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πραγματικα το εχει για πλακα,κιεμεις εχουμε παθει πλακα μαζι του
![]() Εμενα προσωπικα που παρακολουθησα ολες του τις δοκιμες απο κοντα μου εκανε φοβερη εντυπωση ο ελεγχος και η ανεση που ειχε στον αερα, Ειδικα μετα την μεση του αλματος αν προσεξετε θα δειτε το πως διορθωνει τη μηχανη με τα φρενα και τις γκαζιες ωστε να πεσει με την σωστη κλιση στη ραμπα προσγειωσης,αυτο για οσους γνωριζουν ειναι τρομερα δυσκολο σε αυτες τις ταχυτητες και αδυνατο για τους κοινους θνητους. Επισης αν σταματησετε το βιντεο κατα την εισοδο της μηχανης στην ραμπα απογειωσης θα δειτε οτι οι αναρτησεις εχουν σχεδον τερματησει ![]() Βεβαια δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μην φτασει απεναντι, (εκτος μηχανικου προβληματος κατα την απογειωση,η καμια ατυχη συναντηση με τον Μητσοτακη) η ταχυτητα απογειωσης και η κληση της ραμπας θα τον στειλουν στην ραμπα προσγειωσης Last edited by bill 800gs; 09-04-2010 at 00:04. |
|
|
|||
|
|||
|
Oύτε με 1000000 euro δεν το έκανα!!!
Μπράβο στο τρελό!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
το εβαλα καρε καρε και το ειδα το παλικαρι κανει παπαδες στον αερα!!! ![]() τελικα μηπως κολλησες αυτη την ιωση που λεγαμε για να ξερω να βαλω κανενα ξωπλατο την κυριακη στην εντουραδα μηπως κολλησω και εγω!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Παρτε μια γευση να δειτε τι εκανε το παλικαρι την πρωτοχρονια στο Las vegas!!!!!
αν δεν κανω λαθος εχω ακουσει οτι εκει το εβγαλε κανονικα οπως θα δειτε, αλλα ραγισε το χερι του!!!!![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ΠΟΡΩΣΗ Τακη, μονο αυτο μπορουμε να κολλησουμε ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Στο empire state building ανεβαίνει ??
![]() ![]() Ο τύπος δεν "υπάρχει".. Άραγε γιατί δεν έδωσαν την έκταση που συνήθως δίνουν σε τέτοια ivents..όπως και στο άλλο video? |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Απόδραση στη φύση της Κρήτης | Black_Shadow | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 5 | 01-03-2010 09:22 |
| Την εξαγορά της Saab επιθυμούν παράγοντες της Formula 1 | MARK | Αυτοκίνητο | 3 | 11-01-2010 23:53 |
| Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 09:03 |
| Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |
| Εφιάλτης στη Μασσαχουσέτη, δολοφόνησαν έγκυο και της πήραν το βρέφος | wolferin | Κόσμος | 12 | 31-07-2009 22:20 |