![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Lampf και εγω χτες!!!!Να μαζευομαστε!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Βοηθητική αντλία συμπλέκτη = 110euro
Οξείδωση στο ντουί του STOP = 0 euro LAMPF = 4? euro DWALO κάθε χρόνο με τα πρώτα κρύα = 9 euro (και 26 βίδες λύσε-δέσε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον πρέπει να προστατεύσεις τον συναγερμό σου λίγο καλύτερα.
![]() Καλά όταν λες Βόλο, μήπως εννοείς στην κορυφή του Πηλίου; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η μηχανή είναι στο πεζοδρόμιο και κάθε βράδυ τον βάζω, επεμβάσεις στα ηλεκτρικά δεν έχουν γίνει. Ο Βόλος γενικά έχει τρελή υγρασία και θερμοκρασίες το χειμώνα 5-12 χοντρικά, αλλά φέτος μου το έκανε πιο νωρίς. Ίσως να ύπαρχει κάπου διαρροή γιαυτό σκέφτομαι να βάλω ένα μεταχειρισμένο με RDC. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις του 07 και θες να την αλλάξεις με ποιο νέα; Κρίμα είναι. Εξάλλου το RDC το βάζεις μόνος σου (απλά δεν θα είναι μαμίσιο) με κάνα κατοστάρικο ΑΝ τόσο σε ενδιαφέρει.
Ναι εννοώ να το μονώσεις. Ξέρω ότι ο Βόλος έχει υγρασία και το βουνό κατεβάζει και αρκετή δροσιά. Περίεργο πάντως γιατί στη Γερμανία έχει και υγρασία και κρύο. Ίσως η τοποθέτηση δεν είναι όπως πρέπει. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στη Γερμανία έκτός από υγρασία και κρύο έχει και χιόνι και πάγο και κλειστά πάρκινγκ που τις ξεχειμωνιάζουν και τις βγάζουν το καλοκαίρι. Η τοποθέτηση είναι εργοστασιακή. Να τον λύσω και να δώσω το PCB για rework, δεν παίζει. Και η δικιά μου, όταν ανέβει ο ήλιος ή στο τέλος της ημέρας, δεν μου βγάζει ένδειξη. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στη Γερμανία (όποτε πήγα το είδα) οι GS δουλεύουν 12 μήνες το χρόνο. Εντάξει εννοώ όχι όπως στην Αμερική ή το UK που είναι σχεδόν κανόνας οι μηχανές να έχουν "χειμερία νάρκη".
Προσπάθησε να το μονώσεις εξωτερικά. Ακόμα πιο κρίμα να αλλάξεις 7 με 7 μόνο για το RDC. Εκτός αν βρεις κανένα με διαφορά 100 ευρώ, όσο κάνει ένα RDC να το βάλεις μόνος σου. ![]() Βέβαια ο καθένας με την τσέπη του ότι θέλει κάνει. Ξέρω άτομο που είχε την 1η 1200GS, την άλλαξε με την 2η (105 άλογα) και μετά με την 3η (2 εκκεντροφόρους - 110 θεωρητικά άλογα, εγώ ποτέ δεν είδα τη διαφορά δίπλα δίπλα, τέσπα). (το παραπάνω άτομο θα μπορούσε να έχει βοηθήσει καμιά οικογένεια, θα έβλεπε περισσότερη διαφορά στη ζωή του) Last edited by NLS; 25-09-2012 at 12:17. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συναγερμό σκέφτομαι να αλλάξω και να βάλω με RDC, όχι μηχανή. ![]() Τον βρήκα γύρω στα 180e |
|
|||
|
|||
![]()
αααααααααααααααααααααααααααααα άλλα αντί άλλων
![]() χαχαχα |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, συνεννοηθήκαμε!
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΕΡΙ Κ1200S | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Γενικά - Αναβάτης | 6 | 21-01-2010 20:22 |
ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΠΕΡΙ ΓΑΜΟΥ ΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ (Α' ΜΕΡΟΣ) | MARK | Ανέκδοτα | 4 | 08-01-2010 19:32 |
ΠΕΡΙ ΦΘΗΝΩΝ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ... | tsompanis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 18-12-2009 12:45 |
Πηγή "ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ" Αννα Τζιροπουλου Ευσταθιου | Alext | Διάφορα | 3 | 31-10-2009 19:47 |
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ? | allen | Τεχνικά θέματα διάφορα | 32 | 06-10-2009 08:40 |