![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Συγχαρητήρια! Πάντα τέτοια! Το είδαμε με την γυναίκα μου και ζηλέψαμε!!! Απίστευτα τοπία αλλά και η επιλογή της μουσικής άψογη! Να είστε καλά να ξαναπάτε!
|
|
|
|||
|
|||
|
ολοι το θελουν το τσιγκλισμα τελικα
μπραβο και παντα τετοια
|
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο παιδια
εχω σκασει απο τη ζηλια μου... δεν θα κοιμηθω αποψε... |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Και ένα ευχαριστώ για μένα Γιώργο,
![]() Όπως πάντα καταπληκτικά και τα video & οι φωτογραφίες. |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο φίλε...
Άψογος.. |
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο σας για την βολτα που κανατε. Εγω με την γυναικα μου πηγαμε περυσι με αυτοκινητο και φετος με την μηχανη ( 1200adv). Αυτο που θελω να πω οτι ι ιταλια σαν χωρα ειναι εκατο χρονια μπροστα απο μας...αν μπορουσα θα εφευγα αυριο το πρωι να ζησω στην ιταλια.
|
|
|
|||
|
|||
|
σήμερα επιτέλους βρήκα τον χρόνο και την υπομονή (λόγω ταχύτητας δικτύου) να δω το ταξιδιωτικό σας.πολύ όμορφα μέρη!άψογη παρουσίαση.να είστε πάντα καλά να ταξιδεύετε και μαζί με εσάς και εμείς!
καλούς δρόμους Καπετάνιε! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| "Στη σάρκα της δημοκρατίας ασέλγησα κι εγώ" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 10-05-2010 17:11 |
| To Λεξικό της Κρίσης του Αρκά (όχι του δικού μας του άλλου) | frits | Χιούμορ | 2 | 24-04-2010 07:38 |
| Στη ΜΕΚΚΑ των ποδηλατών | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 10 | 19-12-2009 07:54 |
| Βόλτα Στη Ήπειρο | soter3gm | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 12 | 25-08-2009 10:55 |
| Στη φυλακή ή στη δουλειά ;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 2 | 25-02-2009 16:37 |