![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Τώρα τι να σας λέω.....??
Η σύνθεση ήταν.... Syan... Aeriko.... και ο ένας και μοναδικός Νάπος..... ![]() ![]() Ο άνθρωπος ήταν ασυγκράτητος... δε μαζεύεται πουθενά.... καταφέρνει και σπαμάρει και στον προφορικό λόγο..... πως μπορεί να γίνει αυτό?? Μη με ρωτάτε.... ![]() ![]() Τι ακούσαμε πάλι για τα BMW...???? Δε φαντάζεστε..... εγώ πάντως τον ψήνω για RT..... θα νιώσει -του είπα- τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερος... Ο captain του είπε ότι θα ξαναμαυρίσουν τα μαλλιά του.... ![]() ![]() Άρε Νάπο.... δεν παίζεσαι...!!! ![]() ![]() Φιλαράκια σας ευχαριστώ για την παρέα... χάρηκα πολύ που σας είδα... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
βρε σκατογεροι......στην σχολη ειναι η κορη μου
![]() ![]() ![]() αν μου πει οτι πειραζατε τα κοριτσα,θα σας καψω τα HONDA... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Πάντως χάρηκα για την γνωριμία με τον Νάπο. Κώστα ευχαριστούμε για τον καφέ. Πίναμε καφέ και κάναμε τους φάρους
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η κόρη σου φίλε μου σπουδάζει.. Εμείς για το εκπαιδευτικό προσωπικό πήγαμε.. Εάν όλα είναι εντάξει.. Πρέπει να ξαναπάω διότι έχω κάποια ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλά τα honda που κολάνε.. Εγώ φταίω που μοιράζω κάρτες στα φανάρια για διαφήμιση του forum... ![]() ![]() Πάντως καλογυαλισμένη ήταν μια τρέλα..Όσοι ερχόντουσαν με GS παθαιναν την πλάκα τους...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Ααααα.... ξέχασα.... και είμαστε όλοι BMW-άκηδες... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Εγώ δεν κάνω το φάρο.... έχω πλέον συνηθίσει και δουλεύω σαν περισκόπιο υποβρυχίου...
Last edited by CPretenteriS; 09-09-2010 at 17:51. |
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θέλω γνώμες για αντικατάσταση - Από HONDA σε GS | xarin | Διάφορα | 143 | 27-07-2010 01:12 |
| Βοήθεια για βλάβη ABS | Capitain | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 01-06-2010 17:20 |
| Βοήθεια για πρόταση διαδρομής στη Ν.Εύβοια | Goulas | Χωμάτινες εξορμήσεις | 2 | 29-05-2010 00:34 |
| Βοήθεια για αγορά GS 1200 ADV | bill13 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 8 | 01-05-2010 18:41 |
| Βοήθεια για r 1150 gs... | kotskofi | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 27-11-2009 11:10 |