Οι φωτογραφιες του Adve δειχνουν μια πτωση απο πιθανη αστοχια του αξονα ενω της φερραρι απο τρακαρισμα. Αν οι φωτογραφιες της φερραρι εδειχναν το αυτοκινητο σχεδον αθικτο και τον πισω αξονα με τις ροδες να λειπει ΔΕΝ θα το χαρακτηριζα "χοντροκομμενο" αλλα "ακριβως αντιστοιχο"...
αν εσυ βλεπεις τη μηχανη σχεδον αθικτη τοτε...παω πασο!
Τραβελ-εντουρο για μενα σημαινει ταξιδευω σε διαδρομες που συμπεριλαμβανουν και χωματοδρομους, οχι οργωνω τα βουνα με 100+ χλμ ανεξαρτητα με τη κατασταση του δρομου...
το travel enduro ειναι travel enduro,δεν εχει σημασια τι ειναι για σενα...!
Οσο αφορα τα καραβανια των μηχανικων κανεις λαθος, δεν ακολουθουν μονο για την ασφαλεια των αναβατων. Ακολουθουν και δουλευουν ΟΛΟΝΥΚΤΙ προκειμενου τα περισσοτερα απο τα GS που ξεκινουν να φτανουν στο προορισμο τους.
αυτο λεγεται μηχανικη υποστηριξη και συμβαινει σε ολους τους σοβαρους αγωνες ανεξαρτητως μαρκας!
Δεν εγραψα πουθενα "ως κατοχος Varadero" αλλα μια και το θιγεις, να πω μερικα πραγματα...
Δεν παταω σχεδον ποτε χωμα! Το πολυ πολυ να κατεβω σε καμια ερημικη παραλια για μπανιο ή να ανεβω προσεκτικα (πολυ προσεκτικα) σε κανενα ορεινο εξωκλησι για να βγαλω καμια φωτογραφια. Τα ταξιδια μου τα προγραμματιζω ετσι ωστε ολες οι διαδρομες να ειναι ασφαλτοστρωμενες ή με πολυ καλο χωματοδρομο! Το Varadero με παει αδιαμαρτυρητα ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ απο το Α στο Β οσο μακρια και αν ειναι το Α απο το Β!
Δεν φτανω ποτε (ή σχεδον ποτε) κοντα στα ορια της μοτοσυκλετας μου. Ουτε οσο αφορα τη τελικη, ουτε τις επιταχυνσεις, ουτε τις κλισεις, ουτε τα φρεναρισματα. Τη χρησιμοποιω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για το 80% των μετακινησεων μου. Θα παρκαρω και θα ανεβοκατεβω πεζοδρομια προκειμενου να βρω χωρο ή να κοψω δρομο.
Δεν εχω καθολου χρονο ή ορεξη ή ανοχη για τερτιπια και ιδιοτροπιες της μηχανης μου. Δεν θελω να ασχολούμαι με ανακλησεις, με μαστορια, με λαδια, με υγρα, με ξυδια, με ζεσταματα και με κρυωματα! Βαζω μπροστα τη μηχανη το πρωι και σε 5 δευτερολεπτα πρωτη ταχυτητα και φευγω! ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ! Αν βαριεμαι να παω για σερβις.. δεν παω για σερβις. Τι 5000 χλμ τι 7000.. το ιδιο ειναι! Σε πληροφορω οτι ειναι εξαιρετικα να οδηγεις χωρις να τρεμει το φιλοκαρδι σου για το τι θα "αμολυσει" πανω στη μηχανη στο επομενο χιλιομετρο!
γι αυτο και για αλλα πολλα παραπανω εχω gs!
Η μοτοσυκλετα μου, μου αρεσει, αρεσει στη γυναικα μου, που ακολουθει στη πλειοψηφια των ταξιδιων. Βαρκα -ξεβαρκα, καθαρη και γυαλισμενη στα ματια μου φανταζει ΚΟΥΚΛΑ!
αυτο ειναι δικο σου προβλημα...,οχι δικο μου!
παντως λεγε λεγε μπορει να το πιστεψεις κιολας!
Αν τωρα εσυ κρινεις οτι εχω κανει λαθος επιλογη για τις απαιτησεις και τα γουστα μου...... σκορδοκαΐλα μου....
τι μου λες!
με στεναχωρεις τωρα...
...αναλογισου μονο ποσοι εχουν τις δικες μου απαιτησεις και προσδοκιες απο τη μοτοσυκλετα τους και οδηγουν GS!