GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 15-09-2010, 10:15
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Αξονας GS 1200 Adv κατα την διαρκεια συγκριτικού!!!

SPAM

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Συνομίληκε GeorgeP γέρασες, δεν ωρίμασες! Αλλιώς ###### ο εικοσάρης, αλλιώς ο πενηντάρης!
και τι νομιζεις ειναι καλυτερο?

Ο 20αρης αγαπητε μου ουτε προλαβαινει να δει τι παιζεται την ωρα που.......!!!
Ο 50αρης ομως απολαμβανει το τοπιο περνωντας πολυ χρονο στα εξοχας!!! ενα θα ριξει και ο συντροφος θα το θυμαται για πολυ καιρο!!!

Η εμπειρια ειναι αναντικαταστατη!!!!!!

Το πολλες φορες δεν λεει τιποτε...μην τους ζηλευεις (τους 20αρηδες) που μπορουν!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Σου εύχομαι να ξαναβρείς τη νιότη σου πάλι!
Μου αρεσει ετσι οπως ειμαι...ενα ''ζουκου-ζουκου'' της μιαμισης ωρας ειναι αρκετο για ενα 2ημερο......μετα ξανα παλι!!!!

END OF SPAM

Last edited by GeorgeP; 15-09-2010 at 10:18.
Reply With Quote
Παλιό 15-09-2010, 10:25
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
SPAM

και τι νομιζεις ειναι καλυτερο?

Ο 20αρης αγαπητε μου ουτε προλαβαινει να δει τι παιζεται την ωρα που.......!!!
Ο 50αρης ομως απολαμβανει το τοπιο περνωντας πολυ χρονο στα εξοχας!!! ενα θα ριξει και ο συντροφος θα το θυμαται για πολυ καιρο!!!

Η εμπειρια ειναι αναντικαταστατη!!!!!!

Το πολλες φορες δεν λεει τιποτε...μην τους ζηλευεις (τους 20αρηδες) που μπορουν!

Μου αρεσει ετσι οπως ειμαι...ενα ''ζουκου-ζουκου'' της μιαμισης ωρας ειναι αρκετο για ενα 2ημερο......μετα ξανα παλι!!!!

END OF SPAM
Μάλλον δεν κατάλαβες απολύτως τίποτε από τα σχόλια μου σχολιάζοντας την ακριβώς αντίθετη άποψη, οπότε end of spam...
Reply With Quote
Παλιό 15-09-2010, 12:19
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι φωτογραφιες του Adve δειχνουν μια πτωση απο πιθανη αστοχια του αξονα ενω της φερραρι απο τρακαρισμα. Αν οι φωτογραφιες της φερραρι εδειχναν το αυτοκινητο σχεδον αθικτο και τον πισω αξονα με τις ροδες να λειπει ΔΕΝ θα το χαρακτηριζα "χοντροκομμενο" αλλα "ακριβως αντιστοιχο"...
αν εσυ βλεπεις τη μηχανη σχεδον αθικτη τοτε...παω πασο!
Τραβελ-εντουρο για μενα σημαινει ταξιδευω σε διαδρομες που συμπεριλαμβανουν και χωματοδρομους, οχι οργωνω τα βουνα με 100+ χλμ ανεξαρτητα με τη κατασταση του δρομου...
το travel enduro ειναι travel enduro,δεν εχει σημασια τι ειναι για σενα...!
Οσο αφορα τα καραβανια των μηχανικων κανεις λαθος, δεν ακολουθουν μονο για την ασφαλεια των αναβατων. Ακολουθουν και δουλευουν ΟΛΟΝΥΚΤΙ προκειμενου τα περισσοτερα απο τα GS που ξεκινουν να φτανουν στο προορισμο τους.
αυτο λεγεται μηχανικη υποστηριξη και συμβαινει σε ολους τους σοβαρους αγωνες ανεξαρτητως μαρκας!
Δεν εγραψα πουθενα "ως κατοχος Varadero" αλλα μια και το θιγεις, να πω μερικα πραγματα...

Δεν παταω σχεδον ποτε χωμα! Το πολυ πολυ να κατεβω σε καμια ερημικη παραλια για μπανιο ή να ανεβω προσεκτικα (πολυ προσεκτικα) σε κανενα ορεινο εξωκλησι για να βγαλω καμια φωτογραφια. Τα ταξιδια μου τα προγραμματιζω ετσι ωστε ολες οι διαδρομες να ειναι ασφαλτοστρωμενες ή με πολυ καλο χωματοδρομο! Το Varadero με παει αδιαμαρτυρητα ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ απο το Α στο Β οσο μακρια και αν ειναι το Α απο το Β!

Δεν φτανω ποτε (ή σχεδον ποτε) κοντα στα ορια της μοτοσυκλετας μου. Ουτε οσο αφορα τη τελικη, ουτε τις επιταχυνσεις, ουτε τις κλισεις, ουτε τα φρεναρισματα. Τη χρησιμοποιω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για το 80% των μετακινησεων μου. Θα παρκαρω και θα ανεβοκατεβω πεζοδρομια προκειμενου να βρω χωρο ή να κοψω δρομο.

Δεν εχω καθολου χρονο ή ορεξη ή ανοχη για τερτιπια και ιδιοτροπιες της μηχανης μου. Δεν θελω να ασχολούμαι με ανακλησεις, με μαστορια, με λαδια, με υγρα, με ξυδια, με ζεσταματα και με κρυωματα! Βαζω μπροστα τη μηχανη το πρωι και σε 5 δευτερολεπτα πρωτη ταχυτητα και φευγω! ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ! Αν βαριεμαι να παω για σερβις.. δεν παω για σερβις. Τι 5000 χλμ τι 7000.. το ιδιο ειναι! Σε πληροφορω οτι ειναι εξαιρετικα να οδηγεις χωρις να τρεμει το φιλοκαρδι σου για το τι θα "αμολυσει" πανω στη μηχανη στο επομενο χιλιομετρο!
γι αυτο και για αλλα πολλα παραπανω εχω gs!
Η μοτοσυκλετα μου, μου αρεσει, αρεσει στη γυναικα μου, που ακολουθει στη πλειοψηφια των ταξιδιων. Βαρκα -ξεβαρκα, καθαρη και γυαλισμενη στα ματια μου φανταζει ΚΟΥΚΛΑ!
αυτο ειναι δικο σου προβλημα...,οχι δικο μου!
παντως λεγε λεγε μπορει να το πιστεψεις κιολας!
Αν τωρα εσυ κρινεις οτι εχω κανει λαθος επιλογη για τις απαιτησεις και τα γουστα μου...... σκορδοκαΐλα μου....
τι μου λες!
με στεναχωρεις τωρα...
...αναλογισου μονο ποσοι εχουν τις δικες μου απαιτησεις και προσδοκιες απο τη μοτοσυκλετα τους και οδηγουν GS!
αυταααα!
Reply With Quote
Παλιό 15-09-2010, 12:28
Senior Member

Απόσπασμα:
Ρε παιδια, εμεις οι Βαραντεριδηδες ''την λεμε'' σε σας τους GSαδες!! Να οι φοτο, να τα βιντεο, να το ενα, να το άλλο για να αποδειξουμε τα στραβα των GS!!!!
Γιατι ρε παιδια δεν ψαχνετε κι εσεις στο νετ να βρειτε τα στραβα των Βαρα να μας την πειτε!! οχι στραβα του τυπου '' το καρμπυρατερατο καιει αντλια καυσιμου στα 50000-70000κμ'' αλλα τιποτα σπασιματα σκελετων κι αλλα σοβαρα πραγματα!!1 εεεεεεεε? γιατι ΔΕΝ?????
εμεις γιωργη δεν προσπαθουμε να αποδειξουμε τιποτα στον εαυτο μας!
Reply With Quote
Παλιό 15-09-2010, 12:36
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
εμεις γιωργη δεν προσπαθουμε να αποδειξουμε τιποτα στον εαυτο μας!
Τοτε γιατι λαμβανετε μερος σε νηματα σαν κι αυτο????????

Οταν δεν θελεις να αποδειξεις τιποτα παραμενεις σιωπηλος και σφυριζεις αδιαφορα..... δεν αναπτυσεις 8 σελιδες!!!!!!!!!

Εσυ ειδικα Κωστακη μου εχεις 3 μηνυματακια οπου σε ολα εξηγεις το πως και το γιατι........απεκτησες/σου αρεσει κ.λ.π. GS!!!!!

ποιος λοιπόν προσπαθει να αποδειξει τι και σε ποιόν????????
Reply With Quote
Παλιό 15-09-2010, 12:41
ThanDim Ο/Η ThanDim βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Καλαμάτα
Μoto: R1200GS 05

Απόσπασμα:
Τοτε γιατι λαμβανετε μερος σε νηματα σαν κι αυτο????????

Οταν δεν θελεις να αποδειξεις τιποτα παραμενεις σιωπηλος και σφυριζεις αδιαφορα..... δεν αναπτυσεις 8 σελιδες!!!!!!!!!

Εσυ ειδικα Κωστακη μου εχεις 3 μηνυματακια οπου σε ολα εξηγεις το πως και το γιατι........απεκτησες/σου αρεσει κ.λ.π. GS!!!!!

ποιος λοιπόν προσπαθει να αποδειξει τι και σε ποιόν????????
Γιώργο για μέτρα και τα δικά σου μηνύματα σε τέτοιου είδους θέματα.......
Reply With Quote
Παλιό 15-09-2010, 12:44
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ThanDim Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο για μέτρα και τα δικά σου μηνύματα σε τέτοιου είδους θέματα.......
Καλα εγω ειπαμε........''αγωνιζομαι'' να αποδειξω το λαθος του να εισαι κατοχος GS.....δεν χρειαζεται να ακολουθει συσσωμο το Σωμα προς αποδειξει του αντιθετου!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 15-09-2010, 12:46
gripis Ο/Η gripis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Σαλαμίνα

Μήπως πρέπει να αλλάξουμε το όνομα του forum σε "The Gerge-p is on fire"? ή σε "varaderoforum.gr No2" γιατι και στο δευτερο τα ιδια διαβαζω.
Reply With Quote
Παλιό 15-09-2010, 12:47
Senior Member

Απόσπασμα:
Και να σκεφτεις οτι το bikez.com (www.bikez.com) το ΜΚ1 (1999-2002) το εχει στην κατηγορια enduro/off road (!!!!!) δες το 2000 Honda XL 1000 V Varadero specifications and pictures

Το ΜΚ2 (2003-2006) στην κατηγορια touring (λογικο ακουγεται), δες το 2006 Honda XL 1000 V Varadero specifications and pictures

το ΜΚ3 (2007) στην κατηγορια......sport(!!!!!!!!) δες το 2007 Honda XL1000V Varadero specifications and pictures

το ΜΚ3 του 2008 στην κατηγορια.......all round (!!!!!!) δες το 2008 Honda XL1000V Varadero specifications and pictures

και το ΜΚ3 του 2009 επιστρεφει στην κατηγορια.....touring!!! δες το
2009 Honda XL1000V Varadero specifications and pictures

τελος το ΜΚ3 του 2007 με ABS στην κατηγορια......sport touring!!!!!!! δες το κι αυτο και ελα να ενωσουμε τις διχασμενες μας προσωπικοτητες!!!!
2007 Honda XL1000V ABS Varadero specifications and pictures
μηχανες χωρις ταυτοτητα...!
Reply With Quote
Παλιό 15-09-2010, 12:54
ThanDim Ο/Η ThanDim βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Καλαμάτα
Μoto: R1200GS 05

Απόσπασμα:
Καλα εγω ειπαμε........''αγωνιζομαι'' να αποδειξω το λαθος του να εισαι κατοχος GS.....δεν χρειαζεται να ακολουθει συσσωμο το Σωμα προς αποδειξει του αντιθετου!!!!!

Και που βρίσκεις το ανάρμοστο; Πολύ λογικό μου φαίνεται.... Αν έμπαινα στο ΤΑforum ή στο TDMclub ή στο Varaderoclub και τους χλεύαζα τα μηχανάκια που καβαλάνε και αγαπάνε τι θα περίμενα να λάβω;

Πάλι καλά που εδω μέσα είμαστε ευγενικά παιδιά!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης