![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ολα αψογα.Μπραβο στο Τακη Μανιατη που με το μαθημα του η επομενη βολτα στο βουνο θα γινει με λιγοτερο κοπο και μεγαλητερη ασφαλεια.Ειναι αληθεια οτι εχει μεγαλο παθος στην εργασια που εχει αναλαβει.Μακαρι η BMW να προσφερει και αλλα μαθηματα στο GS forum.Και εγω τους ευχαριστω ολους
.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
[/QUOTE] Ευχαριστώ των Commander για το ΤΡΟΠΑΙΟ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :sm6:![]() ![]() ![]() ![]()
Last edited by vasorfa; 05-10-2010 at 18:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oχι και την εγδαρα.. ![]() της άφησα ενα μικρό ενθύμιο!!![]() ![]() ![]() ![]() Ξέχασες να ευχαριστήσεις το GSFORUM (να γιατί gsforum)----ήξερα οτι θα το κάνεις εσύ για εμένα!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Οσο για την princess----με την πρωτη ευκαιρια ΔΕΝ θα στην δανείσω ![]() ![]() ![]() ![]() γιαυτο----πες μου οΠΟΤΕ θές!!!!![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Απόσπασμα:
Εγώ έμαθα οτι αλλαξες 10 πάνες όταν έμαθες οτι θα ερχομουν ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Βασίλης Ορφανός!!! ![]() ![]() ![]() Είδες!!!!Για να μην λες!!!!!! Έκανες μάθημα στον Βασίλη Ορφανό!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --Τυχερουλη ---Ποιός να στο έλεγε πριν λίγα χρόνια!!!!!![]() ![]() ![]() Υγ..1 Μέγα Δάσκαλε..... Ακόμα περιμένω την ρωσίδα για το μασαζ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Υγ..2 Αν ποτε χρειαστείς κανενα τιp για το χώμα..... μην διστάσεις.... ![]() ![]() call me....... ![]() ![]() ![]() Βασίλης Ορφανός ![]() ![]() ![]() (vasorfa) ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
έχω αρκετές φωτό by the way. Όποιος θέλει μου ζητάει και του στέλνω / δίνω σε cd, όπως βολεύει
|
|
|
|||
|
|||
|
κερναμε καφε !!
εδω λουτρακι κορινθο !!!![]() αν θελεις φερνεις φωτο (και cd ακομα καλυτερα) |
|
|
|||
|
|||
|
κερνάω εγώ! είμαι Σοφικό ήδη για τα αυριανά μαθήματα, τις έχω εδώ. Αν θες περνάς. Το μέρος το ξέρεις. Έχει ξαστεριά τώρα, δροσούλα, θα είναι super αύριο
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέες τιμές από τη BMW Hellas AE, | skippybi | Νέα μοντέλα BMW | 9 | 18-05-2010 20:21 |
| Μαραθώνιος για την Αϊτή από τον ΣΚΑΙ και την Unicef | MARK | Πολιτισμός | 1 | 26-01-2010 21:47 |
| Ευχές από την BMW Motorrad Hellas προς το φόρουμ μας .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 17 | 04-01-2010 21:34 |
| Επείγον - Υποτροφίες από τους εφοπλιστές .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 4 | 19-11-2009 02:11 |