![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ορμώμενος από που?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
επειδη δεν συμμετεχεις στο φορουμ,δεν εχεις και ποστ.....
![]() στο bikers,δεν πας ασχημα..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
περιμενε αλλα μην αλλαξεις και πλευρο.......
Νεο εαν η σελα ηταν κομπλε δεν θα αγοραζες την αφτερ μαρκετ ουτε θα πηγαινες να βαλεις ζελε ουτε ουτε ουτε.....οποτε....... Τωρα εαν εισαι ο Macgrath(παγκοσμιος ΜΧ για οσους χωματινους δεν γνωριζουν) και πρεπει να γλιστρας σαν χελι ισως πρεπει να εχεις τετοια σελα και οχι το 450 ..... |
|
|||
|
|||
![]()
οσο για το μελλον δεν μπορω να πω τιποτα γιατι το Φυσικο Χαρισμα το εχει η Βικυ Παγιατακη, ο Χορταρεας και gsmaniac
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και θα γραφει ο καθενας την δικη του π@παρια,την οποια δεν θα μπορεις να τσεκαρεις αν ειναι αληθεια.... ![]() εγω προτεινω να χαρειτε την μηχανη σας και αν παρουσιαστει κατι,εδω ειμαστε να το κουβεντιασουμε.....ας μην γινομαστε μιζεροι ![]() δικη μου αποψη.... ![]() αυτο ακριβως εγραψα........ποιον εθιξα;;;; ![]() __________________ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
το ενα δεν ανερει το αλλο.Εαν ξυπναει η φυσικη σου αναγκ για ρουφιανια ομως, μπορω να σε λεω και Αρτεμη.Κατα τα αλλα σε χαλασε η ανυπαρκτη ποιοτητα που ειπα οτι εχεις.Τα ποστ μου στο Bikers ειναι σχετικα με Κ με πλακα αλλου ειδους η οποια εδω δεν χωραει και αλλα σχετικα.Οπως βλεπεις και εδω απανταω σε θεματα που με αφορουν και εχω γνωση.Να πω για αυτα που δεν ξερω δεν υπαρχει περιπτωση.Το αφινω σε εσενα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εσυ μπηκες στο θεμα για να την πεις σε μενα......εισαι πολυ μικρος να λες εμενα ρουφιανο,σου βγαινει παλι το κομπλεξ
|
|
|||
|
|||
![]()
εσυ λες τι κανω στο αλλο φορουμ.Εγω δεν ειπα τιποτα. Εξαλλου και ο εφιαλτης κομματι της Ιστοριας μας .Γιατι στραβωνεις.
Στο ποστ μπηκα οχι για να την πω σε εσενα αλλα γιατι μου φανηκε καλη η κινηση.Το ιδιο εκανα και στο θεμα με τα ονοματα. Αλλα το κομπλεξ μαλλον αλλος το εχει και αλλος κανει συγκρισεις και αναφορες οι οποιες μονο καλες δεν θα ειναι.ΜΕΓΑΛΕ,κατα τα αλλα Last edited by ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ; 11-11-2010 at 17:41. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ορμώμενος από αυτό λοιπόν ποστάρεις ότι αν γίνει κάτι τέτοιο καθένας θα λέει την παπαριά του και ότι θα είμαστε οι μίζεροι επειδή αναφέρουμε τα ψεγάδια. Εσένα πως σου ακούγεται? Δεν ξέρω με τι ασχολείσαι αλλά στη δική μου εταιρία σεβόμαστε ιδιαίτερα το feedback της αγοράς και πολλές φορές μας βοηθάει να βελτιωθούμε. |
|
|||
|
|||
![]()
ε, χμ ναι συγνώμη που διακόπτω αλλά για να καταλάβω... η σέλα είναι οκ για το καθαρόαιμο με τις 19 /17 χυτές ζάντες που πήρα αλλά φταίει:
ο κόλος μου που είναι άμαθος η φυσική μου κατάσταση που είμαι χλαπάτσας που δεν έχω κάνει αρκετά ταξίδια στη ζωή μου με μοτο που ο κόσμος όλος γράφει παπαριές στα φόρουμ κάτι άλλο που μπορεί να δικαιολογεί την εταιρεία; Γιατί ακόμα και αν δεχτούμε όλα τα παραπάνω το προιόν που αγόρασα δεν αναγράφει πουθενά "προσοχή απευθύνεται μόνο σε σιδερόκολους, αθληταράδες,με πάνω από 500.000 χιλιόμετρα στη σέλα που ότι πούνε είναι νόμος". Ή ο φίλος μας ο Καγκελάριος τα παίρνει από την BMW (οπότε τον συγχαίρω για την πραγματικά χιουμοριστική επιλογή ψευδώνυμου) ή κάτι παίζει που δεν έχω καταλάβει. Σε κάθε περίπτωση πάντως νομίζω πως η ένταση ανεβάζει την μυωπία. Πάρτε βαθιές ανάσες, χαλαρώστε και ξαναγυρίστε σε χαρακτήρες φυσιολογικού μεγέθους, αν μη τι άλλο για λόγους αισθητικής. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης ;;; | blast | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 19-08-2010 01:23 |
Σαν κάτι να... αλλάζει?!!?!?!?!?! | yannis | Επικαιρότητα | 0 | 20-06-2010 10:36 |
σας θυμίζει κάτι? | essel | Διάφορα | 1 | 26-09-2009 20:05 |
Τα δίδυμα παιδιά της κόρης της γέννησε στο Αρεταίειο μία 50χρονη | wolferin | Διάφορα | 3 | 25-06-2009 13:20 |