![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
θρησκεια γιοκ !!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σου ρε βαγγο με την ιδεα σου....................
![]() δημητρακη-κωστακη-βαγγο.........ωπ, λειπει ακομη ενας ..... την αδερφη του μητσου ![]() thanks για την παρεα......... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επιστρέψαμε στη βάση μας με τον "σκληρό δίσκο" γεμάτο από πολύ όμορφες εικόνες με τη φύση και τα δέντρα να χάνουν τα φύλλα τους!Ωραία φθινοπωρινά χρώματα!Ωραιές διαδρομές με πολλές στροφές που οι "κούκλες" μας τις θέλουν σαν κολασμένες!! Και φυσικά ... η παρέα ΦΟΒΕΡΗ! Περάσαμε τέλεια! Ευχαριστώ πολύ Κώστα-Βαγγέλη-Δημήτρη!
Υ.Γ. Η αδερφή του "Μήτσου" (δικιά μου) η Εύη! |
|
|||
|
|||
![]()
" Έρχονται " και οι φωτο!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Βαγγέλη η ιδέα σου ... τέλεια!! Thanks!!Very much!!
|
|
|||
|
|||
![]() Καλησπέρα στους συνταξιδιώτες μου και σε όσους μας διαβάζουν...
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10 το πρωί.... Το ραντεβού μας ήταν 09:30 στην Ελευσίνα... ο Evan400f με το Deauville του με το ηχοσύστημα... o Jimm με το "Παναθηναϊκό" versys του... ![]() O Βαγγέλης και ο Δημήτρης (jimm) ξεκίνησαν στις 09:30... ενώ εμείς μία ώρα αργότερα περίπου στις 10:30 βρισκόμασταν στην Ελευσίνα... Τα GS κινήθηκαν σχετικά γρήγορα... ![]() Φάγαμε στον Αγ.Πέτρο Αρκαδίας... ελαφριά.... κόκκορες... αρνιά... ![]() ![]() ![]() ![]() Στη συνέχεια πήγαμε στην Ιερά Μονή Παναγίας Μαλεβής, όπου προσκυνήσαμε και ανάψαμε τα σχετικά κεράκια και για το Forum... Επειτα πήγαμε στο Ναύπλιο όπου συναντηθήκαμε με το άλλο γκρουπ.... εγώ για να είμαι ειλικρινής πήγα στην Παγωτομάνια... στο φίλο μου το Νικόλα.... Εδώ ήθελα απλώς να αναφέρω... ΦΙΛΙΚΑ... και ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.... ότι είναι κρίμα που έσπασε η εκδρομή σε 2 γκρουπ... θα μπορούσαμε να είμαστε όλοι μαζί..... εφόσον ήδη είχε ανέβει η μια εκδρομή μερικές ημέρες πριν... και ξανατονίζω.... ΦΙΛΙΚΑ και ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!!! Επειτα... ήρθε και η υπολοιπη παρέα μας στην Παγωτομανία... όπου και ξεσκιστήκαμε στα παγωτά και τους καφέδες... Φωτό δεν έχω πολλές γιατί πήρα μηχανή μαζί μου.... φρεσκοφορτισμένη.... αλλά χωρίς κάρτα μνημης... η οποία έβοσκε στο σπίτι... ![]() ![]() ![]() Κάναμε περίπου 420km και η διαδρομή μας ήταν η ακόλουθη... Αθήνα - Τρίπολη - Αγ.Πέτρος - Αστρος - Ναύπλιο - Αθήνα !!! Voila (βουαλά) και μερικές φωτό που τράβηξα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ήθελα κλείνοντας... να ευχαριστήσω όλη την παρέα... και ιδιαίτερα τον οργανωτή Βαγγέλη που είχε αυτή την υπέροχη ιδέα... Όλα τα παιδιά ήταν άψογα... και στο χαβαλέ... αλλά και στην οδήγηση... και πραγματικά τους ευχαριστώ όλους.... Πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ !!! Με το καλό και στην επόμενη........ κάτι έχω στο νου μου για το ερχόμενο Σάββατο...... ![]() ![]() ![]() Last edited by CPretenteriS; 06-11-2010 at 23:04. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντα τέτοια Άντε και το άλλο Σάββατο και το παραλο και συνέχεια τέλος παντον !!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντα τέτοια παιδιά....
Άντε και στο επόμενο... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
συλληψη εμπορων ναρκωτικων στον Αγ.μηνα | saitman | Επικαιρότητα | 14 | 01-10-2010 08:37 |
1200 χλμ σε 48 ώρες, Αθήνα - Βάλια Κάλντα - Αθήνα | frits | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 33 | 29-07-2010 15:55 |
Συνάντηση στην Αθήνα της 5/5/2010 !!! | Arkas | Ανακοινώσεις | 0 | 05-05-2010 19:39 |
Χρόνια πολλά στους Παύλος, Παυλίνα, Πώλ, Παυλίκος, Πουλίκος, Πέτρος!!!!!!!!!, | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 14 | 29-06-2009 18:05 |
Για το 2010 μετατίθεται η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου στην Αθήνα. | Arkas | Αυτοκίνητο | 5 | 04-04-2009 22:06 |