![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστή φοβερή η εκδρομή! Και από θέμα οργάνωσης... γνωρίζουμε ότι θα είναι τέλεια!
![]() Δυστυχώς την εποχή αυτή για μένα είναι πολύ δύσκολο! Μακάρι να μπορούσα! Να την απολαύσετε όσοι πάτε! Και μακάρι να είναι Ελληνική ομάδα και να το σηκώσει! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ας φοράνε ότι θέλουν! Πράσινα ή και κόκκινα!
![]() ![]() Στο εξωτερικό τις ελληνικές ομάδες πρέπει να τις βλέπουμε ... μόνο ελληνικές!Χωρίς χρώματα! |
|
|||
|
|||
![]()
Ας είναι πρασινοκόκκινα λοιπόν... εγώ την εκδρομή θέλω...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για να δουμε κανουμε προσπαθεια, θα τα πουμε την τεταρτη.εαν ειναι ολα
οκ θα μας παρετε μαζι; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Be my guests... όπως λένε και οι Αγγλοι... ![]() ![]() ![]() Γιώργος και....?? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
o γιος μου η η γυναικα μου
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για πάμε σιγά-σιγά να φτιάχνουμε το Budget του 2011...
![]() Έξοδα μετακίνησης: 1/ Καύσιμα: Με βάση τα συνολικά χιλιόμετρα... allez-retour... εκδρομές στη Βαρκελώνη... (4.200km) τα πάντα όλα... και με δεδομένη κατανάλωση 6,5l/100km... θα χρειαστούμε 270l βενζίνης.... Με βάση τις τιμές ανά χώρα: Γαλλία: 1,41€ / l Ιταλία: 1,37€ / l Ισπανία: 1,17€ / l οδηγούμαστε σε ένα μέσο όρο 1,31 € / l και συνεπώς χρειαζόμαστε 355 € για καύσιμα. 2/ Διόδια: Περίπου στα 150 € (allez-retour) 3/ Παπόρι: Superfast (allez-retour) A. 1 άτομο + 1 μηχανή σε κατάστρωμα: 133 € Β. 1 άτομο + 1 μηχανή σε 4κλινη καμπίνα: 335 € Γ. 1 άτομο + 1 μηχανή σε 2κλινη καμπίνα: 415 € Δ. 1 ζευγάρι + 1 μηχανή σε κατάστρωμα: 223 € Ε. 1 ζευγάρι + 1 μηχανή σε 4κλινη καμπίνα: 447 € ΣΤ. 1 ζευγάρι + 1 μηχανή σε 2κλινη καμπίνα: 607 € Αναχώρηση: Τρίτη 3/5/2011 Πάτρα - Ανκόνα 14:30 Επιστροφή: Παρασκευή 13/5/2011 Ανκόνα - Πάτρα 13:30 Θα επικοινωνήσω βέβαια με τον travel advisor....dido... ![]() ![]() ![]() ![]() Πάμεεεεεεε Μπάρτσσσσσαααααααααααα !!!!!!!!!! Ε ΤΟΙ ΜΟΙ ???? Κλεμμένο απ΄το φίλο μου το Χατζηλίααα... ![]() ![]() ![]() ![]() Συνεχίζεται...... |
![]() |
Tags |
final four, ταξίδι, ισπανία, γαλλια, εξωτερικό |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον Αύγουστο.. | CPretenteriS | Info ταξιδιών εξωτερικού | 82 | 07-04-2011 21:48 |
Πέντε ευρωπαϊκές χώρες στη μεγαλύτερη μελέτη για τους κινδύνους των κινητών | gsmaniac | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 25-04-2010 09:11 |
Για τους εραστές και των 4 τροχών !! | frits | Διάφορα | 8 | 16-10-2009 21:02 |