![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ζητώ συγνώμη για την απουσία μου αλλα προέκυψε την τελευταία στιγμή θέμα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Βλέπω ότι ξεκινήσες με ...muppet show...
. . . . . . ...grumpy old men rules! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αποτροπιάζομαι μόνο με την ιδέα, . . . ...να χρειαζόταν κάτοχος 1200GS να βοηθήσει άλλο κάτοχο 1200GS να βάλει μπρος με χαλασμένο immobilizer! ΥΓ Το show θα ήταν ολονύκτιο και τα ξημερώματα μετά την 15η μπύρα, θα πετούσαμε και γαρδένιες.... ![]() Last edited by Uriah Heep; 02-12-2010 at 09:32. |
|
|||
|
|||
![]()
.
. . . . . . ...grumpy old men rules![/QUOTE] ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Yπάρχει αποκαλυπτικό video ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όσο για τα δάκρυα στα μάτια του που συσωρευόταν κάθε φορά που κοίταγε τις ανακοινώσεις στους τοίχους, ντρέπτε να τα γράψ' Εγώ φταίω που σου άνοιξα την. . . μπαγκαζιέρα μου. . . για να βάλεις τα ποτά και τα ξηροκαρπίδια. ![]() Απόσπασμα:
Γενικά το περιβάλλον ήταν πολύ ζεστό και η παρέα απίθανη. Να είμαστε πάντα καλά για να το επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά. Να γιατί. . . . Τιιι; εεε; τιιι; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και μετά τον Φίλιππο, ας ανεβάσω κι εγώ μία φωτογραφία ντοκουμέντο, όπου η Σαλλλονικιά μανούλα, δίνει όλο της τον εαυτό για να μας εξυπηρετήση :
![]() Και μια πιο κοντινή: Στο 'να μου χεεέρι τοοο μπουκάλι . . . μοιάζει με τοοο . . . ![]() Περιμένουμε . . . (Όπως συνηθίζετε πια) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() .,.,τι θα γίνει βρε παιδιά.,.,σε κάθε συνάντηση.,
με τις φωτογραφίσεις.,. ουτε STARS του HOLLYWOOD .,.,. |
|
|||
|
|||
![]()
Αγάλι - αγάλι, θα πάμε κι εκεί. . .
![]() |
|
|||
|
|||
![]() μαζί δεν κάνουν και χόρια δεν μπορούν...σαν τους μπάτσους της συμφοράς
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συνάντηση Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής Παρασκευή 26/11/2010 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 74 | 29-11-2010 21:54 |
Καφές Θεσσαλονίκη Τετάρτη 10-11-10 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 65 | 12-11-2010 11:23 |
Καφές Ηράκλειο 10/11/2010 | yns | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 27 | 11-11-2010 09:28 |
Καφές Θεσσαλονίκη Τετάρτη 27/10 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 15 | 27-10-2010 23:38 |