![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν δεις Κωστή και κλείσει την Βουλή, τότε να μην περιμένεις τπτ από αυτόν. Εγώ αυτό έχω σαν μέτρο σύγκρισης. Από τον Παπ δεν περιμένω πολλά, τα περισσότερα τα περιμένω από τον κόσμο που δεν βλέπω να αλλάζει σκεπτικό πουθενά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία με αυτά που διαβάζω παραπάνω, ΚΑΛΑ μας κάνουνε και μας πατάνε να μας λιώσουν και ΚΑΛΑ τα λέει ο Πάγκαλος οτι όλοι τα φάγαμε και γυρίστε ΟΛΟΙ και το άλλο μάγουλο για το χαστούκι που έρχεται...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ (που δεν το βλέπω)... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και σίγουρα δεν τα φάγαμε μαζί, γιατί δεν δίναμε εμείς εντολές. Αλλά πρέπει να κάνουν κάποιοι το πολύ σημαντικό έργο που έχουν, τον συνδικαλισμό. Και όχι να κάνουν το έργο της τσέπης τους με το εκάστοτε προσωπικό συμφέρων. Εγώ αυτό θέλησα να πω παραπάνω. Και φυσικά (αυτό για τους εργαζόμενους και εμένα πρώτο πρώτο) να μην βλέπουμε μόνο τα δικαιώματα, αλλά και τις υποχρεώσεις. Ο αγώνας (η κουρασμένη αυτή λέξη) πρέπει να είναι δίκαιος, τίμιος, και σωστός. Για το καλύτερο μέλλον. Και όχι για το καλύτερο μέλλον της τσέπης κάποιων. Είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουμε άποψη για τα γεγονότα. Και όπως έχουν εκμεταλευτεί εμένα, είμαι σίγουρος ότι έχουν εκμεταλευτεί τους περισσότερους από εδώ μέσα, τον καθένα στον τομέα του. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ακόμη το θέμα δεν λέει να κλείσει. Είδες τι κάνει η ριμάδα η κρίση. Ζητάς σαν φτωχός εργαζόμενος να σε κεράσει κάποιος ένα καφεδάκι και ο άλλος σου λέει για την πολιτική η τον καιρό. Πάνε η καλές εποχές Arkasμου. Να είσαι καλά και να έχεις μια ευτυχισμένη ημέρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι πολύ καλό που διακρίνω μια σύγκλιση απόψεων και ένα ξεκαθάρισμα σκέψεων, ο καθένας από την δική του πλευρά. Οι συνδικαλιστές κάνοντας την δουλειά τους τόσα χρόνια, ίδιον συμφέρον, πούλησαν το εργατικό κίνημα. Οι πολιτικοί το ίδιο. Πούλησαν την χώρα. Το βασικό είναι να αντιληφθούμε, ποιοι είναι οι εχθροί μας. Και να ενωθούμε εναντίον τους.
Συλλογικό συμφέρον αντί του ατομικού (συνδικαλισμός). Και βέβαια θα κατέβω σε συγκέντρωση. Όταν δεν την καπελώνει κανένας συνδικαλιστικός – πολιτικός φορέας. Όταν οργανωθεί από πολίτες. Και πότε θα γίνει αυτό? Όταν, διότι θα γίνει. Η κοινωνία θα το οδηγήσει εκεί και οι δυνάμεις της. Μην επαναλαμβάνομαι όμως… δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός. Από την άλλη όμως, η επανάληψη σώζει. Άντε καλημέρα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπραβο ρε Γιαννη. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παπαχρήστος καταψήφισε το πολυνομοσχέδιο. Αμέσως τον έθεσαν εκτός ΚΟ. Είναι πλέον ανεξάρτητος. Αυτός μάλλον θέλει να γλυτώσει το κεφάλι του. Οι άλλοι κάνουν ακόμη μπάφους με το Γιωργάκη.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ήδη ‘βαράνε’ κάποιους βουλευτές – υπουργούς. Έτσι θα την κοπανήσουν οι καλοί. Τότε μόνο θα δούμε καλά για μας αποτελέσματα. Όσο για τους μπάφους, έφτασε να είναι το μικρότερο κακό. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τους μπάφους να τους κάνουν αυτοί, σε μας μη φτιάξουν τίποτε villas miserias, όπως στην Αργεντινή. Αύριο όλοι μπροστά στη Βουλή! Κι όπου βρίσκουμε κανένα λεχρίτη υπουργό ή βουλευτή, φτύσιμο στα μούτρα, σε πρώτη φάση, είναι αυτοί κανίβαλοι, να μη γίνουμε κι εμείς.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου είπαν ότι σε αυτό το | Pier | Καλώς ήλθατε | 33 | 14-12-2010 09:37 |
Μου κλεψαν το τσαντακι μου | stelios1977 | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 27-09-2010 05:26 |
Μου διέρηξαν το σπίτι ..... | MANDRAX-7 | Τι μας έτυχε | 18 | 30-06-2010 07:51 |
Μάχη με το θάνατο δίνει ο Μάικλ Τζάκσον | GS_maniac | Κόσμος | 4 | 24-12-2008 12:39 |