![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μετά από μια απίστευτη οδηγική εμπειρία... εν' μέσω καταρρακτώδους βροχής... τρομακτικού αέρα μετά το Χαλάνδρι... εκπληκτικής υδρολίσθησης λόγω του απαράδεκτου οδοστρώματος... και 5οC θερμοκρασίας.... έφτασα κι εγώ σπιτάκι μου...
![]() Ο καφές απόψε... πολύ βροχερός... αλλά παρ' όλα αυτά υπήρχε σημαντική συμμετοχή δεδομένων των συνθηκών... Μια απορία... τι προβλέπει το καταστατικό όταν ο δημιουργός του thread δεν εμφανίζεται ![]() ![]() Κάθειρξη 2 εβδομάδων και στρατιωτικό περίπατο![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το after.... πολύ πρωτότυπο... σε πολύ ωραίο χώρο... καλή ποιότητα φαγητού.... αλλά...... με ένα αλλά........ όταν ήρθε ο λογ/σμός.... πόνεσα λίγο.... πίσω και χαμηλά... ξέρετε τι μπορεί να είναι ![]() ![]() ![]() ![]() Εν' κατακλείδι... μια ακόμα Τετάρτη κύλισε ευχάριστα χάρη σ'αυτή την εκπληκτική παρέα του GSForum... Να είμαστε καλά να απολάυσουμε και τη βραδυά της επόμενης αλλά και κάθε επόμενης Τετάρτης !!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα παιδιά. Χίλια συγνώμη για χτες αλλά έμπλεξα στην δουλειά μέχρι αργά. Χαίρομαι που περάσατε καλά. Να ήμαστε καλά θα τα πούμε από κοντά την επόμενη Τετάρτη.
Last edited by ARGI; 16-12-2010 at 13:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν μου λέτε ρε παιδιά, η ταβέρνα καινούργια???
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
κι επειδή δεν κοίταξες τις τιμές καταλόγου πριν παραγγείλεις...
|
|
|
|||
|
|||
|
Μετά την επίσκεψή μας... θα κάνουν ανακαίνιση μάλλον...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ολα μου ειρθαν ανάποδα εχτες
Και δεν τα κατάφερα να παρευρεθω στην συνάντηση του καφε . Στην ξαναλει φιλαρακια να είμαστε καλα και προπάντων με υγεία....!!!!![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να είμαστε καλά την άλλη Τετάρτη! |
|
|
|||
|
|||
|
πρεπει ο cps....να αγορασει κινητο με φλας,για να εχει καλυτερο αποτελεσμα το φωτορεπορταζ
![]() ![]() οσο για τις τιμες της ταβερνας,μην γκρινιαζεται.......ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο καφές της Τετάρτης στην "Αίγλη" Ζαππείου, από την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 18-10-2010 11:20 |
| Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 16 /12/09 | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 53 | 18-12-2009 11:29 |
| Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 28/10/09 | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 144 | 02-11-2009 23:31 |
| Καφεδάκι την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στην "Αίγλη" Ζαππείου ! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 127 | 09-10-2009 16:51 |
| Καφεδάκι την Τετάρτη 13 Μαίου στην "Αίγλη" Ζαππείου ! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 17-05-2009 13:15 |