![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
tπιστευο οτι ο αρκας εκανε λαθοσ που το κλιδοσε χωρεις δευτερη σκεψη.
βεβαια δικο του ειναι το μαγαζι οτι θελει κανει οποτε οσο και να μην μου αρεσει αυτο που εκανε δεν πεκσουμε και ξυλο ![]() γνωμη μου βεβαια ειναι οτι θα μπορουσε να γραψει οτι. << το gs forum επισημα διαφονη με την κινηση αυτη λογο του αυτου και αυτου και αυτου του γεγονοτος και δεν φερει ευθηνη για το τι κανει το καθε μελος του με τα αλλα μελη>> με αυτο θα αφυναν περιθορια σε οποιον ηθελε να με κραξει πχ δαναος.(δεν το ξερω το παλικαρη αν και εχει αντιπαραθεση την γνωμη του σε πολλα φορουμ εναντιον μου για αυτο, αλλα ειναι γνωμη του και πρεπει να ακουστη η φωνη του και εγω να την σεβαστω και δεν εχω τιποτα απολιτος μαζι του απλα ενδυκτικα ναφερομε σε αυτον μην γηνη παρεξηγηση). τοτε με την ελεφθερια που εχει ο καθε ενασ ναμηληση θα αποφασιζε το αν θελει η δεν θελει να ερθει. νομιζο οτι ενας απο τους λογους που διμιουργιθικε αυτο το φορουμ ειναι γιατι στο προιγουμενο γινοντουσαν λογοκρισιες κλπ που δεν αρεσαν σε καποιους. αν γινονται τα ιδια και εδω και δεν μπορει αν γραψει καποις την γνωμη του να κραξει η να υποστηριξει κατι........................... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο προιγουμενο φορουμ γινοτουσαν πολλα πραγματα τα οποια δεν ειναι τις παρουσης .Και οσο για το θεμα μας με την ασφαλεια του καθενα μας στην οδηγηση δεν παιζει κανεις...............
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κάποιοι θα παρεξηγησουν τη γνωμη μου... κάποιοι θα την καταλάβουν... σε κάθε περίπτωση εγώ θα την πω!!
Φίλε Γιωργο σ´εκτιμώ και το ξέρεις, αλλά η παραπάνω ανάλυσή σου αδικεί και τον ίδιο τον Αρκά και τη λειτουργία του συγκεκριμένου forum... Όσο για τη σύγκριση με το άλλο forum... αυτή κατά τη γνώμη μου είναι ατυχής... Όταν θέλεις, έλα να ακουσεις τη γνώμη ενός "νέου"... για το παρελθόν και για το παρόν των λοιπών forums.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Που έγινε σύγκριση με άλλο φόρουμ και δεν το είδα!!! (έτσι και αλλιώς δεν συγκρίνετε το ένα και μοναδικό ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() 4η παράγραφος... 3η γραμμή... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
στραβομάρα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έκανα καρδιά μου όταν ήμουν 15. |
|
|||
|
|||
![]()
Μία μικρή παρατήρηση-σχόλιο...
Μήπως το θέμα που κλειδώθηκε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ κάποιου μέλους, αλλά σε ανοιχτή πρόσκληση για "μάθημα" από μη πιστοποιημένο άτομο, οπότε προς τι οι εντάσεις κι από που κι ως που να τίθεται θέμα φίμωσης, μείωσης προσωπικοτήτων κλπ? Πιστεύω λοιπόν πως ο μόνος λόγος που κλειδώθηκε αφορά πιθανές νομικές και ηθικές ευθύνες που μπορεί να έχει το forum φιλοξενώντας στις σελίδες του μία τέτοιου είδους πρόσκληση σε "ανεπίσημα" έστω μαθήματα, μετάδοση εμπειριών ΟΔΗΓΗΣΗΣ (το τονίζω γιατί αφορά την ασφάλειά μας), κλπ. Διευκρινίζω πως κι εγώ θα ήθελα να ακούσω κάποια πράγματα από κάποιους που έχουν λάβει μέρος σε μαθήματα οδήγησης κι αν κάποιος γνωστός, μου έκανε τη χάρη, θα το αποδεχόμουν ευχαρίστως (όπως και θα ήθελα να ακούσω τον γιαγιά-αρκούδα) αλλά με δική μου ευθύνη και σίγουρα εκτός forum, σε απευθείας συνεννόηση μαζί του! Εξάλλου με τους καφέδες και τις εκδρομές που διοργανώνονται το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν αυτό! Από το forum περιμένω να κανονίσει σοβαρά μαθήματα από κάποιον επαγγελματία εκπαιδευτή... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Άλλη μια παροιμία λέει "ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο στάρι". ![]() Όσο για τα μαθήματα από επαγγελματία... έγιναν παλιότερα (με επιτυχία κατά την γνώμη μου). Η επανάληψή τους φαντάζομαι πως εξαρτάται από διάφορες συγκυρίες, όπως διαθεσιμότητα εκπαιδευτή κλπ. ![]() υγ. Εμένα πάντως, με ενοχλεί πραγματικά, η ανορθογραφία του "γιαγιά αρκούδα". Στο κάτω-κάτω θα μπορούσε να αφιερώσει λίγο χρόνο να τα διορθώσει με τα αυτόματα προγράμματα που υπάρχουν. Και δεν πρόκειται για μερικά λαθάκια, που όλοι κάνουμε, αλλά για βιασμό της γλώσσας (χωρίς διακρίσεις σε Ελληνική, Αγγλική, Σουαχίλι κλπ)!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ρε Γιάννη δεν έχει να κάνει με το πως γράφει κανείς μην κρίνεις τον Άνθρωπο από την γραφή .... !!!!! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πως μπορω να κανω τις ζαντες καινουργιες? Να γιαλιζουν!! | sansiro.sugata | Φροντίδα | 22 | 02-04-2011 12:34 |
Πατερα τι να κανω? | jarhead | Χιούμορ | 8 | 13-08-2010 11:44 |
Μπορω να προσθεσω οτι θελω?? | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 0 | 28-05-2010 09:53 |
Μπορει να μην ειναι μελος , μπορει να μην τον ξερουμε , αλλα αξιζει συγχαρητηρια!! | sansiro.sugata | Ταξίδια στο εξωτερικό | 18 | 12-04-2010 22:41 |
Στην Ελλαδα ζουμε!!-κ οτι θελω κανω-!!!! | xenos | Διάφορα | 18 | 25-05-2009 02:13 |