![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οταν ξεπεράσεις το σύνδρομο της ανωτερότητας το συζητάμε. Τις κρίσεις να τις κρατάς για τον εαυτό σου! Ούτε με ξέρεις ούτε έχουμε συζητήσει για να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα. Θέλεις να κάνω κι εγώ κρίσεις για το δικό σου επίπεδο; Last edited by ortho; 26-02-2011 at 16:29. |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν, διαβάζοντας τα ανωτέρω και όχι μόνο... θα ήθελα να προτείνω προς όλους που συνήθως συμμετέχουν σε όλες τις συζητήσεις που έχουν ανάλογο περιεχόμενο, να βγάζουμε στο τέλος κι ένα συμπέρασμα!
Καλή η συζήτηση, η κριτική, οι αντιθέσεις, αλλά να πάμε ένα σκαλί παραπάνω... Στην Ελλάδα όλοι έχουμε άποψη, όλοι μιλάμε, αλλά ποτέ δεν βγάζουμε ένα συμπέρασμα και γιατί όχι τι προτείνετε για την επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος! Έτσι λοιπόν, συμπεραίνεται ότι οι πορείες είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να δημιουργούνται έκρυθμες καταστάσεις από τα "κρυφά χαρτιά" της εξουσίας, τους αναρχικούς. Οι οποίοι ελέγχουν με την σειρά τους κάποιες χιλιάδες "τρελλαμένους" νεαρής ηλικίας, που το μόνο κοινό που έχουν είναι το μίσος προς το κράτος και την αστυνομία και το πάθος τους για καταστροφή! Απ' την άλλη η αστυνομία υπάρχει γιατί είναι αυτός ο ρόλος της και εκπορεύεται από το σύνταγμα και τους νόμους. Κάποιες όμως πρακτικές της ίσως να μην είναι οι ενδεδειγμένες, αλλά η έννοια της καταστολής από την λέξη και μόνο εμπεριέχει βία και ένταση. Οπότε τι έχουμε; Μία ομάδα ανθρώπων την αστυνομία, που αντιπροσωπεύει την έννομη τάξη και μία ομάδα ανθρώπων τους "ελεγχόμενους" αναρχικούς, που αντιπροσωπεύει... (βοηθήστε με δεν γνωρίζω ακριβώς), να συγκρούονται, να χτυπιούνται! Απ' την μία οι μεν γιατί αυτή είναι η δουλειά τους και απ' την άλλη οι δε άθελά τους "παίζουν" το παιχνίδι της εξουσίας ώστε να προκαλούν το χάος και την ατέρμονη βία και εν τέλει να λειτουργούν αποτρεπτικά για τον οικογενειάρχη και τον απλό πολίτη και εργαζόμενο να βγει στον δρόμο και να διεκδικίσει τα εργασιακά, οικονομικά, πολιτικά κλπ δικαιώματά του! Αν διαφωνείτε, συμπληρώστε ή αγνοήστε, αλλά προτείνετε! |
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπικά είμαι εναντίον της καταστολής, προτιμώ την πρόληψη.
Στα θέματα αυτά που προκαλούν αντιπαραθέσεις έχουμε πάντα να κάνουμε με αυθαιρεσίες της αστυνομίας και τον τραμπουκισμό πολιτών και "πολιτών". Επειδή έχω τύχει μάρτυρας σε αρκετά τέτοια επεισόδια, ακόμη κι αν δεχτώ ότι οι κουκουλοφόροι δεν είναι "κουκουλοφόροι", οι δυνάμεις των ΜΑΤ τους συνοδεύουν μέχρι ενός σημείου. Τους έχουν εκατέρωθεν αφενός ζυγού. Κατόπιν φεύγουν τροχάδην και στήνονται μπροστά στο μαύρο μπλοκ. Ουσιαστικά είναι πρόσκληση στη "γιορτή". Το γιατί είναι νομίζω προφανές. Το παιχνίδι το θέλουν όλοι οι εμπλεκόμενοι και κυρίως η πολιτειακή εξουσία. Αποπροσανατολίζει κι εκφοβίζει. Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει γιατί ενώ τους έχουν "μαντρωμένους" μετά τους αμολάνε; Εχει προτείνει ποτέ κάτι ο εκάστοτε αρχηγός της ελληνικής αστυνομίας για να τους αποτρέψουν από το να κάνουν κάθε πορεία μπάχαλο και να προστατέψει η ελληνική αστυνομία το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν; Εκτός από ανακοινώσεις δακρύβρεχτες όταν υπάρχει θύμα αστυνομικός κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, έχει κάνει ο αρχηγός της αστυνομίας κι οι επιτελείς του προτάσεις για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών; Ποιός είναι ο λόγος ύπαρξής του; Να φορά τις επωμίδες και να παρίσταται στις δεξιώσεις; Εχει ζητήσει ή προτείνει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση των ναρκομανών και των εμπόρων ναρκωτικών; Εχει ζητήσει να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο η ελληνική αστυνομία θα μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά της; Πως να το κάνει; όταν οι κρίσεις προαγωγών γίνονται συνήθως με κομματικά κριτήρια; Θα χαλάσει την ησυχία των αφεντικών του; Είναι όπως σε όλα φίλοι μου, όταν δεν υπάρχει εμπνευσμένη ηγεσία, κάνουμε μπαλώματα. Δικαιολογούμε την ύπαρξή μας με τις δυνάμεις καταστολής. Το ένα χέρι νίβει το άλλο.... |
|
|||
|
|||
![]()
συγνωμη για μερικους που δεν εχω ακαδημαίκη μορφωση η ειναι γελεια τα γραφομενα μου ....και κανουν κακο στο φορουμ
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επιθυμείς το όλοι εναντίων όλων ή μόνο το όλοι εναντίον της αστυνομίας ? Τι προσπαθείς να επιτύχεις ? την κατάρρευση της εσωτερικής ασφάλειας ? Θες η Ελλάδα να πρωτοτυπήσει παγκοσμίως καταργώντας την Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης , την Υποδιεύθυνση Αποκαταστάσεως Τάξης ή και όλη την Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων (τμήματα της οποίας είναι η ΥΜΕΤ,ΥΑΤ,ΕΚΑΜ κ.α.)? Θέλεις οποιοσδήποτε δημιουργεί μια ομάδα μισθοφόρων <<μπράβων>> να κάνει ότι γουστάρει ? οποιαδήποτε ομάδα να καταστρέφει οτιδήποτε οδηγούμενη από αμφιβόλου ήθους <<ηγέτες>> ?…. Τι εννοείς όταν λες ότι συνοδεύουν τους αναρχικούς και μετά τους αφήνουν να μπουν στην πλατεία? Σαφώς και υπάρχει εποπτεία του μπλοκ των αναρχιών αλλά δεν μπορεί να γίνει κατασταλτική κίνηση εάν δεν υπάρξουν έκνομες ενέργειες .Αυτό απορρέει από την δημοκρατία και τους νόμους που έχουμε .Πρέπει να καταργήσουμε το δικαίωμα εκφράσεως και να διαλύονται και συλλαμβάνονται πολίτες <<προληπτικά>> λόγο ιδεολογικών πεποιθήσεων και πριν προβούν σε οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια? Το συζητάμε ,εάν αυτό είναι το αίτημα σου. Γνώριζε όμως ότι τέτοιες κινήσεις της αστυνομίας έχουν γίνει και ξεσήκωσαν … θύελλα αντιδράσεων και επεισοδίων . Στο θέμα των ανδρών της ασφάλειας μπορεί να μην γίνεται εύκολα κατανοητό αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος λειτουργίας υπό συνθήκες ευνοούμενης πολιτείας , με το υπάρχον νομικό πλαίσιο όπου χρειάζονται στοιχεία καταδίκης . Για να βγει μια υπόθεση πρέπει να μπει πρώτα (ριψοκινδυνεύοντας την ζωή του) μέσα στο κύκλωμα – ομάδα . Πρέπει να μπει στο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών, στο κύκλωμα λαθρεμπορίας , εκβιαστών, νονών, χούλιγκαν και αναρχικών .Μέχρι την στιγμή της δράσης του και φυσικά αποκάλυψης του πρέπει να συμπεριφέρεται φυσικά ανάλογα το περιβάλλον δράσης. Εάν δεν το κάνει καλά θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ζωή του και όλη την επιχείρηση. Υπάρχουν δε , αρκετές περιπτώσεις <<αποκάλυψης>> με άσχημη κατάληξη. Υπάρχουν και άλλες μέθοδοι αλλά δεν εφαρμόζονται πρακτικά και νόμιμα ,π.χ. βάζεις παντού ελεύθερους σκοπευτές με αναισθητικά βλήματα (ναι αυτά που κτυπάνε τους ελέφαντες στο Ανιμαλ πλανετ !!!) και όποιος κουνηθεί τρώει κάνα δυο να …ηρεμίσει !!! Το εξετάζουμε κι αυτό… Άλλη πρόταση ??? ![]() ![]() Ένα απίστευτο! περιστατικό θυμάμαι από το 1994 … είχαν έρθει νέοι αστυφύλακες στις διμοιρίες …την Κυριακή γίνονται επεισόδια στην Ν Φιλαδέλφεια με οπαδούς της ΑΕΚ και κάποιος αναγνωρίζει μέσα στους χούλιγκαν που πετούσαν πέτρες έναν …<<νέο>> …ΜΑΤατζης πέταγε πέτρες στα ΜΑΤ !!! Την επόμενη πρωί –πρωί δίνει κατάθεση και λέει ότι ήταν στο γήπεδο και εάν δεν έκανε ότι όλοι οι άλλοι θα τον έπαιρναν χαμπάρι και θα τρώγε το ξύλο της χρονιάς.! (Αθωώθει και συνέχισε να υπηρετεί στα ΜΑΤ!) ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επειδή το κάναμε άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε, κι επειδή δεν έχω καμιά διάθεση να απαντώ συνέχεια σε ανθρώπους που με προσβάλλουν, θα πω για τελευταία φορά κι αν θες άκουσέ το! Αν διαβάσεις όλα μου τα ποστ που έχουν σχέση με την αστυνομία θα διαπιστώσεις ότι τα έχω μόνο με τα ΜΑΤ και τους ασφαλίτες και τον τρόπο που δρουν και χρησιμοποιούν την εξουσία που τους ΕΧΟΥΜΕ όλοι οι πολίτες δώσει. Τον καθημερινό εποχούμενο πεζό ή μηχανοκίνητο αστυνομικό και τροχαίο τους σέβομαι και αν θες το πιστεύεις, συμπάσχω για τις δυσκολίες που έχουν στην άσκηση των καθηκόντων τους, κι όταν εξαρτάται κι από μένα προσπαθώ να τους διευκολύνω. Τους γιατρούς που παίρνουν φακελάκι κι όσους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εκμεταλλεύονται τη "δύναμη" που τους δίνει η θέση που έχουν, είμαι ο πρώτος που τους βρίζω και τους απαξιώνω! Δεν έχω σε καμία εκτίμηση "καβαλημένους" κλέφτες σε όποια επαγγελματική ομάδα κι αν ανήκουν. Συνεννοηθήκαμε τώρα TEOSS; Οταν θες να σχολιάσεις κάτι και να προσβάλλεις, τότε φρόντιζε να διαβάζεις σωστά αυτά που βλέπεις, και πριν πιάσεις το πληκτρολόγιο να σκέφτεσαι και δεύτερη φορά αυτά που θα γράψεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Εμείς συνεχίζουμε να έχουμε τις δημιουργικές απόψεις μας και τις αστείες αντιπαραθέσεις μας, αλλά τα γεγονότα έγιναν έτσι και αυτό είναι το επίπεδό μας σαν λαός είτε το θέλουμε είτε όχι.
Την ίδια ώρα άλλοι λαοί κατασκευάζουν GS και K1600GT... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
φίλε Γιώργο, οι άλλοι λαοί (τουλάχιστον για τα GS και τα συν αυτώ) έχουν ξεκινήσει την εξέλιξη 80-100 χρόνια πριν από εμάς και εμείς ακόμα δεν έχουμε ...ξεκινήσει ούτε τα σχέδια.... ίσως αυτό να εξηγεί τη κατάντια που ζούμε τώρα...αλλά παράλληλα σηματοδοτεί ότι ίσως τα καλύτερα ...έπονται Last edited by vpentza; 27-02-2011 at 19:44. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γιορτές στο Κέντρο της Αθήνας (Σύνταγμα) | frits | Ελλάδα | 10 | 03-01-2010 22:30 |
Από ΚΤΕΟ και τα δίκυκλα!!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Απαραίτητα έγγραφα | 12 | 29-07-2009 11:38 |
Από το 2009 θα περνούν ΚΤΕΟ και τα δίκυκλα | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 20-02-2009 22:54 |
Από σήμερα μέσω Internet τα Windows 7 | riko46 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 09-01-2009 23:22 |