![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου ξανα........
το ιδιο εργο παιζεται πολλες φορες,καντο βολτα και αμα κουνανε ζητα να σου αλλαξει λαστιχα χωρις να κανεις πισω η αλλη μαρκα αν θελεις,το οτι οι ζαντες ειναι στραβες απο την μανα τους το ξερουν και οι πετρες. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
..και όταν στη ζυγοσταθμισε αλλάζοντας ελεστικά, γιατί δεν προέκυψε θέμα με το πόσο ίσιες είναι οι ζάντες ??? ..τώρα έβαλε επιπλέον 5gr, γιατί δεν τα έβαλε από την αρχή ?? ..γιατί πρέπει να "κινδυνεύσω" στα 160χλμ για να τσεκάρω το καλώς έχειν ? |
|
|
|||
|
|||
|
Τους είπες τον προβληματισμό σου;
|
|
|
|||
|
|||
|
Nαι!!!!!!!!!!!!! Θελεις να ακουσεις την απαντηση: Το παλιο λαστιχο ειχε αγκαλιασει τις ΣΤΡΑΒΕΣ ζαντες και για αυτο δεν κουναγε το gs ενω το νεο θα αγκαλιασει και αυτο αλα πιο αργα!!!!!!!!!! Τα σχολια δικα σας.............
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αυτό το "αγκαλιάσει" τί σχέση έχει με τους νόμους της Φυσικής ????? π@π@ριές είναι όλα αυτά.... πρέπει να υπάρχει εξήγηση....δεν είναι κακό να μας πουν ότι πχ δεν έγινε σωστά η ζυγοστάθμιση στην αρχή... |
|
|
|||
|
|||
|
τα ιδια ακριβως μου ειπε και εμενα και με τα χιλια βασανα εχω αλλαξει και το μπρος και το πισω(αμα ειναι να στρωσει στα 5000 χλμ χαιρετισματα,θα δαγκωνεις ταυτοτητες μεχρι τοτε?)πες να σου το αλλαξει αλλιως παρε την ιντραμοτο(το μονο καλο οτι ακουν και εξυπηρετουν)
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Τι να πω ρε παιδια δεν ξερω.....Αυτο που ξερω μετα απο 15χρονια πανω σε διαφορα μιχανακια και με αρκετα χλμ σε ελλαδα και αξωτερικο......... ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
|
|
|
|||
|
|||
|
και αν δεν έχει φτιαχτεί δηλαδή γιατί ρισκάρουν να σου λένε αηδίες;
αφού σε 30 λεπτάκια θα έχεις μάθει αν λένε αλήθεια και θα τους το πας πίσω... |
|
|
|||
|
|||
|
Υπομονη παιδες ως το βραδυ.....Παντος θελω να ξερετε ολοι εδω μεσα οτι αν ειχα χτυπισει εστω και λιγο την ζαντα μου με τα ΝΕΑ λαστιχα επανω θα ειχα το θαρρος να το πω......Τα λεμε παλι μετα τις 20:30 που θα παω βολτα την μιχανη
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μetzeler Tourance EXP μπροστινό και τακάκια brembo | ALX | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 25-04-2011 02:13 |
| Μπουφαν BMW Tourance 1 | sloop25 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 10-11-2010 19:11 |
| Νέα Metzeler με ένδειξη κλίσης | MARK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 19-10-2010 23:07 |
| BMW Tourance 2 Small | vpentza | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 26-07-2010 01:17 |
| ..ΒΜW TOURANCE 2.. | panos1100gs | Ένδυση | 5 | 25-07-2010 09:38 |