![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πολύχρονοι όλοι οι φίλοι και οι φίλες της παρέας μας.
![]() Χρόνια σας πολλά και καλές μοτοβόλτες............................
|
|
|
|||
|
|||
|
να πω και εγώ με την σειρά μου,ότι πραγματικά με σκλαβώσατε με την τόση αγάπη που μου δείξατε,με τηλέφωνα και μηνύματα.
χαίρομαι ιδιαίτερα που σας έχω φίλους και φίλες! Στα καλύτερα λοιπόν που έρχονται! |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστω και εγω ολους σας με τη σειρα μου. Να ειναι όλα τα μελη του φορουμ υγιη και ασφαλη.
|
|
|
|||
|
|||
|
Χρονια πολλα στους εορταζοντες
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Χρόνια Πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν να είστε γεροί κι ευτυχισμένοι
|
|
|
|||
|
|||
|
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες
|
|
|
|||
|
|||
|
Χρονια πολλα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες..
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
Εύχομαι σε όλους σας, άμεσα εορτάζοντες/εορτάζουσες και μη- υγεία, πρώτα από όλα και χαρούμενες στιγμές πάντα στη ζωή σας.Να σας χαίρονται οι αγαπημένοι σας! Ευχαριστώ με τη σειρά μου όσους και όσες με θυμήθηκαν. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά.
|
|
|
|||
|
|||
|
Κατόπιν εορτής,
ευχές σ΄όλους τους εορτάζοντες, . . . . . . . . ...τσομπάνηδες και μη!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρόνια Πολλά στους Αλέξανδρους & στις Αλεξάνδρες ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 26 | 01-09-2010 17:14 |
| Χρόνια Πολλά στους Σωτήρηδες κ στις Σωτηρίες !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 11 | 07-08-2010 03:33 |
| Χρονια πολλά στους Βαγγέληδες & στις Βαγγελίτσες !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 20 | 27-03-2010 22:22 |
| Χρόνια πολλά στις Βαρβάρες!!!!!!!!!! | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 23 | 06-12-2009 17:48 |
| Χρόνια πολλά στις Μαρίες κ στους Παναγιώτηδες !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 10 | 23-11-2009 20:49 |