![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Κωστή εννοείται ότι δεν βάζω ποστ για να στη χαλάσω,αλλά.... Το δεύτερο προστατευτικό που πήρες θα τρυπήσει σε λίγο καιρό. Ελπίζω με το 1ο να κάνεις δουλειά. Με γεια οι αγορές σου. Να σου δείξω τι έχω εγώ.Δεν αφήνει απολύτως ΚΑΝΕΝΑ σημάδι,είναι διακριτικό,σφίγγει-βγαίνει με αλενάκι... ![]() Ακριβό όμως (όπως και ένα παρόμοιο που βγαίνει σε κίτρινο και είναι σαν ράμφος!!) στα 8 ευρώ... Αγορά Μιχαλακοπούλου (δίπλα από Παπαγεωργίου).... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όσο για το κόστος, δεν είναι κάτι που χωράει διαπραγμάτευση... εμένα με ενδιαφέρει να έχει αποτέλεσμα!!! Μέχρι στιγμής...αυτό που έχω βάλει...φαίνεται καλό... θα δείξει!! Βάλε σε παρακαλώ περισσότερα στοιχεία ή κάποιο link για αυτό που έχεις βάλει εσύ μήπως πεταχτώ σήμερα το απόγευμα να το δω! ![]() Σ'ευχαριστώ!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έλα μας ζάλισες.
Τι να βάλω και τι να βάλω.. Να κλείσει το θέμα παρακαλώ.... ΑΑΑΑΑ και βάλε εκεί ένα πανάκι, δέστο με λίγο σχοινάκι (να κρέμετε εκεί να έχει και λίγο από μάταλα) και οκ είναι.. Δεν θα βρεις τπτ καλύτερο |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να φύγεις...!! Να πας αλλού...!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το λινκ αυτό Προστατευτικό λεβιέ ταχυτήτων Tucano Urbano μαύρο by: Tucano Urbano - MotoRAID Πάτα μεγέθυνση να δεις τις επιλογές. Στη φώτο που σου έστειλα βλέπεις ποιο έχω εγώ,βλέπεις και το κίτρινο που σου έλεγα. Και σόρυ η τιμή ήταν τελικά 16 ευρώ(νόμιζα επειδή είχα πάρει για την προηγούμενη μότο μου 2 ότι ήταν 8 ). Είναι σου ξαναλέω όμορφο,διακριτικό και κάνεις 100% δουλειά. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ασε...,
![]() χρονια προσπαθω αλλα τιποτα...! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Μίλησε ο Ντινό... Εδώ για εσένα, στο πρόγραμμα του προεκλογικά ο ΓΑΠ, είπε: Ψηφίστε με και θα τον βγάλω έξω. Και δεν το έκανε. Ο'υτε ο προθυπουργός δεν τα κατάφερε τελικά. Μιλάς εσύ? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπααα... εγώ απ´ότι βλέπω... τον έχει βγάλει έξω για τα καλά.....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να ´σαι καλά Σπυρο μου!! Το έχω υπόψιν και βλέπουμε...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() εχει καταφερει και κατι ο γαπ για να καταφερει κι αυτο? ![]() δε νομιζω κωστα... ![]() αφου βαζω στοιχημα τα κορδονια του τα δενει η γυναικα του... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GeorgeP μια ερώτηση πριν από το να μη μιλάμε please... | NLS | Ανέκδοτα | 34 | 12-05-2011 19:05 |
Τι λάστιχα να βάλω σε 1200GS ??? | giamil | Τεχνικά θέματα διάφορα | 42 | 28-04-2011 15:31 |
Τι λάστιχα να βάλω? | gandreas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 30-10-2010 08:18 |
Λέτε να δούμε τέτοιες ταχύτητες??????????? | essel | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 04-09-2009 15:37 |
Πρόταση για το που να μη πάτε | VILLY | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 27-08-2009 20:13 |