![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
..
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Κρίμα το βαπόρι! Το κινδύνεψε ο καπετάνιος και έθεσε χωρίς λόγο σε κίνδυνο τον κόσμο. Αν έσπαγε ο κάβος την ώρα που ήταν το Suzuki στον καταπέλτη, θα πήγαινε στον πάτο ο άνθρωπος χωρίς να καταλάβει τι του συνέβη... |
|
|||
|
|||
![]() Τι έκανε ο άνθρωπος !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλιστα!!! σ' αυτόν το Σκοπελίτη αναφέρθηκα!
Τα υπόλοιπα για σπασίματα κάβων κλπ, είναι για τους κοινούς θνητούς ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά το κατάλαβα ότι είσαι στεριανός. Προφανώς ούτε κάβο έχεις δει ποτέ σου να σπάει, ούτε να περνάει ανθρώπινο πόδι μέσα από το όκιο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω δει. Κι αυτά και άλλα πολλά..... 15 χρόνια στις ειδικές δυνάμεις και τα 10 από αυτά σε αμφίβιες μοίρες....Δε λέω ότι δε γίνεται, απλά respect σε κάτι τυπάκια σαν αυτούς τους θαλασσόλυκους....
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok. Κατ' εμέ όμως, ανόητο ρίσκο πήρε ο καπετάνιος και αν ήταν δικιά μου η εταιρία θα τον έδιωχνα. Η μεταφορά πολιτικού προσωπικού σε καιρό ειρήνης για λόγους αναψυχής, δεν εντάσσεται στις παλληκαριές των ειδικών δυνάμεων. Τέτοιοι "θαλασσόλυκοι" έχουν πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό τους.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ Γιώργο λέω το άλλο, μήπως ο πλοιοκτήτης του είπε τσακίσου φύγε απο κει να κάνεις το δρομολόγιο, μην σε πάρει ο ...Αίολος ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπάρχει τέτοιος πλοιοκτήτης νομίζω Βασίλη. Τέτοια ρίσκα δεν αξίζουν τον κόπο και οι επιχειρηματίες το ξέρουν καλά. Προτιμούν να τους φέρει πίσω το καράβι ο καπετάνιος και άσε τον κόσμο (που δεν ξέρει τους κινδύνους) να χτυπιέται.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ νομίζω ότι σε αυτές τις μικρές εταιρείες που στην ουσία εξυπηρετούν τοπικές κοινωνίες πολλές φορές οι προσωπικές σχέσεις και η συνήθεια παρακάμπτουν τα πρωτόκολλα Π.χ." Ρε καπεταν Γιώργη θα με αφήσεις απέξω, πρέπει να τελειώσω τα πλακάκια του Μήτσου." Δεν λέω ότι είναι το σωστό, αλλά λίγο η μαγκιά του καπετάνιου λίγο η γνωριμία, λίγο η εξοικείωση με τον καιρό λίγο η Ελληναριά που μας δέρνει, εύκολα παρασύρεσαι. Και να μην ξεχνάμε και την κοινή γνώμη. Ο καπετάνιος που θα μας πάρει υπό αυτές τις συνθήκες είναι μάγκας γιατί δεν χάσαμε μία μέρα διακοπών. Ο καπετάνιος που θα φύγει για την ασφάλεια όλων είναι Μ@λ@κ@ς. Είμαστε λοιπόν όλοι μέρος αυτής της εικόνας. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
εχασα το εγχειριδιο-bookservice της μηχανης | g650gs-kesariani | Απαραίτητα έγγραφα | 9 | 13-05-2011 00:55 |
Μποτες μηχανης | NIKOS PAPADOPOULOS | Ζήτηση | 11 | 10-03-2011 11:55 |
Αυτοκόλλητο μηχανης απο ταξίδι ISTANBUL | Mits70 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 15-10-2010 00:54 |
χρησιμοποιημενο λαδι μηχανης, που το πεταμε? | athaneco | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 06-02-2010 19:55 |
Ανταλλαγη μηχανης.... | georgekostas | Χιούμορ | 8 | 31-08-2009 20:30 |