![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αργύρη ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ ......
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ελα Πειρατάκο μου,
μπες σε αυτό το μεγάλο όχημα που έχει στον κ@λο του προπελίτσες και έφτασες..!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ....και ο κ. Νικηταρας μολις ελαβε την προκαταβολη μου! Εεεεεερχοοομαστεεεεεεεεεε........ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στείλε μου σε παρακαλώ και το pm που έχω ζητήσει με τα στοιχεία σου.
Ευχαριστώ. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ότι θα έρθω, θα έρθω...Το παλεύω λίγο με τη δουλειά αν μπορέσω να έρθω από Σάββατο και όχι μονοήμερη την Κυριακή. Θα ξέρω σίγουρα αρχές της άλλης εβδομάδας, ελπίζω. Αργύρη λες να έχουμε πρόβλημα με τα δωμάτια?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λάκη καλησπέρα γείτονα,
Μην σε ανησυχεί τίποτις..!!! Υπάρχει backup solution, όταν με το καλό γεμίσουμε τα δωμάτια..!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Έλα μην το πολυσκέφτεσαι, θα σας φέρω κ λουκούμια απ τον Παππού ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εδώ κανονίσαμε ολόκληρο Level I, στο τσακ μπαμ ! Στα δωμάτια θα κολλήσουμε ; ![]() Ο Αργύρης είναι λίρα Αγγλίας !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς κάτι προέκυψε και δεν θα ακολουθήσω, Αργύρη βγάλε με από την λίστα σε παρακαλώ, θενκς
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θεσσαλονικη-Nordkaap με...vespa | klagenfurt | Info ταξιδιών εξωτερικού | 72 | 21-06-2012 08:50 |
Αθήνα-Θεσσαλονίκη με μοτό ??? | Slane | Γενικά - Αναβάτης | 40 | 25-05-2011 00:26 |
Να ξεκινήσουμε το '11 με καφέ; και πριν βγει η εβδομάδα το γυρνάμε στα κοκορέτσια; | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 07-01-2011 16:55 |
Λεωφορείο ντυμένο με γκαζόν κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη | skippybi | Περιβάλλον | 2 | 16-05-2010 08:50 |
Γιατί γουστάρουμε Θεσσαλονίκη | frits | Ελλάδα | 14 | 18-01-2010 21:41 |