![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Να ευχαριστησω τους Gsφορουμιστες για την φιλοξενια που μας χαρισαν στον πρωτο αθηναικο καφε που βρεθηκαμε, να ειμαστε καλα να τα λεμε πιο συχνα
Γιουλα και Γιαννης Χανια |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε καλη αρχη...και στα επομενα παιδια
|
|
|||
|
|||
![]() Λυπήθηκα που δεν μπόρεσα να είμαι μαζί σας. Αλά να ακούς Ηπειρώτικο μοιρολόι κάτω από την Ακρόπολη από δεξιοτέχνη βιολιστή δεν συμβαίνει συχνά. Μπράβο σας. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλη αρχη φιλαρακια!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η πρώτη έκπληξη της βραδιάς … Ο φίλος Γιάννης (spitiko) από τα χανιά, με την σύζυγό του Γιούλα … ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η δεύτερη έκπληξη … Ο Ευτύχης με την Γιάννα, από το Ηράκλειο … ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ο αποχαιρετισμός του Ευτύχη στο λιμάνι του Πειραιά … ![]() ![]() … κι εκεί που αποχαιρετούσα τον Ευτύχη, χτυπάει το κινητό μου … είναι ο Γιάννης (spitiko) … Σε βλέπω, μου λέει … είμαι στο καράβι και σε χαιρετάω … Το παρουσιαστικό του δεν κρύβεται – τον ξεχώρισα κι εγώ … Είναι αυτός που με φωτογράφιζε … Φιλαράκια απ’ την Κρήτη, σας ευχαριστούμε για την όμορφη έκπληξη και σας ξαναπεριμένουμε σύντομα !!! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Νικόλα έγραψες πάλι,και ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ.
Στο επανειδήν. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο τελευταίος καφές της σαιζόν, την Τετάρτη 27/7, στο "Λιοντάρι"! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 89 | 12-09-2011 13:18 |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 11:08 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 16:53 |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 07-07-2010 23:56 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 00:08 |