![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() bmw εχεις?
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν και κουστουμάτος 45 ετών γουστάρω τις μηχανές...τα γρήγορα αυτοκίνητα...τα αντίσκηνα...τα τροχόσπιτα........ και την προηγούμενη άνοιξη χτύπησα tattoo, Ινδιάνο πολεμιστή στο μπράτσο, για την ελευθερία πνεύματος και την μαχητικότητα που με εκφράζει από πολύ μικρό, και τώρα πήρα την απόφαση για μένα και μόνο!!! Το εγχείρημα πραγματοποιήθηκε στο "ιατρείον" του Πάνθηρα...
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ας γράψω λοιπόν και τα δικά μου...
Δεξιός ώμος. Καρχαρίας την ώρα που κάνει επίθεση. Το έκανα μετά από ταξίδι στην Ερυθρά θάλασσα για καταδύσεις, όπου μετά από αρκετά ταξίδια και βουτιές,είδα επιτέλους τον πρώτο μου καρχαρία. Γενικά έχω μεγάλη τρέλα με το συγκεκριμένο ζώο. Το θεωρώ το τελειώτερο ον του πλανήτη μας αφού δεν έχει αλλάξει για αρκετά εκατομμύρια χρόνια. Δυστυχώς και αυτός έχει υποστεί πολλά από τη ####### του ανθρώπου. Δεξιό μπράτσο κάτω από τον καρχαρία. Μάσκα maori. Δεν σημαίνει κάτι, απλά μου άρεσε πολύ. Δεξιός βραχίονας εξωτερικά. Το όνομα της γυναίκας μου και το νούμερο 93. (η χρονιά που τη γνώρισα). Μην ακούω γέλωτες... ![]() Αριστερό μπράτσο. Ινδιάνικο τοτέμ. (Ενας αετός με ανοικτά φτερά) Αριστερός βραχίονας εσωτερικά. Ο αριθμός 13 στα λατινικά (η ημέρα που γεννήθηκα με την έκφραση "Dies Faustus" που συμαίνει τυχερή-ευνο'ι'κή ημέρα. Αυτά προς το παρόν. Το επόμενο θα το χτυπήσω σίγουρα στον φίλο μας από το forum.
|
|
|
|||
|
|||
|
.,.,,.,,.,βλέπε το GSforum.,.,.,., βαράει την κρίση.,.,
|
|
|
|||
|
|||
|
αφου ολο πανω ειναι!
![]() συνιδιοκτησια μυριζομαι...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και εσυ γραφεις και δεν σκεπτεσαι .... |
|
|
|||
|
|||
|
Ναι καλά όλο πάνω είναι, για τις φωτό για ξεκάρφωμα, μετά στα κεφτεδάκια μου
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
απλα εχω γρηγορη σκεψη...
![]() δεν περιμενω να καταλαβεις(αναλογιζομενος τα γραφομενα σου κατα καιρους),οποτε αστο...
|
![]() |
|
|