![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τώρα μιλάς σωστά φίλε. Μπράβο σου που έχεις το θάρος της γνώμης και την εκφράζεις δημόσια. Λίγοι πάντως το πράττουν.......... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η Αντοχή Η Αξιοπιστία Και η εμπιστοσύνη να πάς κάπου και να μην επιστρέφεις με την οδική. Για σκέψου το αυτό. Λίγο είναι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα 150 για εμένα είναι μια αποδεκτή και άνετη ταχύτητα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και με αυτό σαν προϋπόθεση, μόνο η άνεσή του μου αρέσει στο Vara. Για αξιοπιστία, όσο ήταν Made in Japan, OK. Τώρα επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολλοι θρυλοι χτιζονται γυρω απο ενα Ονομα αλλά πολλες φορες απεχουν απο τον ορισμο και την πραγαμτικη εικονα...αυτο εχω να πω μονο.Και μιλαω ως πρωην κατοχος αρκετων μοτο απο Γιαπωνια εως Γερμανια Αυστρια Ιταλια μεριά...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μάγκες, θέσατε (πολύ σωστές ) παραμέτρους, που δε σκέφτηκα όταν έκανα την ερώτηση.
Μεγάλος παράγοντας η βενζίνη (όταν η 100άρα κόστιζε 0.90 με το νίντζα έκανα Κιλκίς-Αθήνα με 200+ χμ/ω , μιας και είχα συνηθίσει τη σκυφτή θέση και μου φαίνοταν εξαιρετικά άνετη), το τί κουβαλάς από μπαγκάζια επίσης! Όπως και το είδος τού δρόμου, φυσικά! Λέγοντας Άνετη Μέγιστη Ταχύτητα (σε Εθνική Οδό) εννοώ : 1) Να μην ... τρέμει η μοτοσυκλέτα. Μη γελάτε εδώ... με την αμερικάνα και με ψηλό τιμόνι -40εκ- πάνω από 100χμ/ω έκανα μονόζυγο προσπαθώντας να κρατηθώ μπροστά --- όταν έβαλα ζελατίνα πήγα στα 130-140χμ/ω άνετα και ΄χωρίς να παλεύω με τους αγέρηδες ΑΛΛΑ επειδή έπιανε στο πιρούνι ένιωθα το μπροστινό ΠΟΛΥ περίεργο έως να τρέμει ... (!!!) 2) Να μην ενοχλεί ο αέρας στο (καλό-αεροδυναμικό) κράνος ή στο (εφαρμοστό) τζάκετ. 3) Γενικά να νιώθεις ότι σε αυτήν την ταχύτητα η μοτοσυκλέτα είναι και καρφωμένη στο δρόμο και σε θέματα φρένων δε θα σε προδώσει (εαν χρειαστούν). |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλε μου υπολογιστη...... | Ακιs | Αστεία Video | 4 | 22-09-2010 00:15 |
2 νεα ktm 990 adventure | explode | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 34 | 21-05-2010 11:31 |
Πλα'ι'νες Βαλιτσες και Βασεις R1150GS ADVENTURE | antonis1150GSA | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 9 | 28-03-2010 20:10 |
Κλείδωμα του υπολογιστή | Panos_Gr | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 08-10-2009 22:14 |