![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Στις μέρες μας,
δεν μπορούμε να διακρίνουμε το κακό, το χειρότερο και το χείριστο ! Να δούμε πότε θα ξημερώσει άσπρη μέρα ... Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]()
παρανομα συνθηματα...ειδικα σε παρελαση...ω ναι το Μακεδονια εδω και χρονια ειναι απαγορευμενο να τραγουδιεται επισημα (τα παλιολαμογια)...
βλεπω να τους περνανε καμια ΕΔΕ και αυτους... ακου εκει να τολμανε να τραγουδανε για την Μακεδονια...!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμη δεν έχω καταλήξει, αν είμαι υπέρ ή κατά,
στην διακοπή της παρέλασης ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Η παρέλαση δε διεκόπη, ακυρώθηκε απο την κυβέρνηση με πρόσχημα την αποχώρηση του Παπούλια. Μέχρι που σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι και "φτιαχτό". Επίσης δεν νοείται ο πρόεδρος να εγκαταλείπει τη θέση του. Κατά τη γνώμη μου εξευτέλισε ο ίδιος το θεσμό και θα έπρεπε να παραιτηθεί. Αλλά που..... Ου γαρ έρχεται μόνον και σε συνδυασμό με το παρελθόν.....
Μπράβο στα παληκάρια της ΣΣΕ! Εχει κλάσει μέντες το πολιτικό σκηνικό της χώρας κι έχουν αρχίσει πάλι τον εκφοβισμό του λαού... |
|
|||
|
|||
![]() Ρε φιλαράκια ακόμα δεν καταλάβατε τι έγινε...έλειπε όλη η Βόρεια Παρέα στα Βαλκάνια και ακυρώθηκε απλούστατο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πάντως νομίζω μου άρεσε το σκεπτικό του από πάνω..!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν θα επρεπε ομως νικο, εκτος των αλλων, ειναι ασεβεια στους ηρωες μας.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δε νομίζω ότι κανείς θέλει να ματαιώνεται όποια παρέλαση. Αντιθέτως και οι πλέον αδιάφοροι, τα τελευταία χρόνια με τις "περικοπές" που γίνονται στα μετέχοντα των παρελάσεων τμήματα, αρχίζουν και κουνάνε το κεφάλι τους και τους κακοφαίνεται. Τις έχω ζήσει τις παρελάσεις αυτές από εδάφους, από αέρος και από θάλασσας και έχω δει όσο πιο κοντά γίνεται τους ανθρώπους που τις παρακολουθούν, για 30 χρόνια τώρα πέραν των σχολικών, μέχρι και 2 φορές το χρόνο.
Στην συγκεκριμένη παρέλαση, αναπόφευκτο ήταν να παρευρεθούν πολιτικά πρόσωπα. Τα λαμόγια το ήξεραν ότι το λιγότερο με τα γιαούρτια θα τους έπαιρναν, άρα δεν πήγε κανένας βουλευτής. Άφησαν όμως τον Πρόεδρο να πάει, που ο συγκεκριμένος έχει αποτελέσει σημαντικό παράγοντα της σημερινής κατάντιας ως πρωτομάστορας του ΠΑΣΟΚ και είναι αυτός που οι περισσότεροι τον θυμούνται ως υποστηρικτή του ΑΓΠ και δυστυχώς και του ΓΑΠ σήμερα. Στην φωτογραφία φαίνεται και πάλι, πάνω από τον Καντάφι. ![]() Το ΠΑΣΟΚ, όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Έσπειρε ανέμους και τώρα θερίζει θύελλες. Όταν έβαζε το χεράκι του τόσα χρόνια με πληρωμένους "καθηγητές Πανεπιστημίων" να διδάσκουν περί συνωστισμών και άφησε τα παιδιά να γίνουν στουρνάρια, σε σημείο που όταν τα ρώταγαν οι τηλεοράσεις στους δρόμους τι ξέρουν για την 28η, έλεγαν για την απελευθέρωση από τους Τούρκους, ήταν καλά. Τα παιδιά τώρα αυτά που χάνουν τα playstation και τα adidas, δεν το έχουν σε τίποτε να πούνε προδότη ακόμη και τον ΠτΔ, κάτι που για εμάς τους μεγαλύτερους είναι αδιανόητο να ξεστομιστεί, όποιος και να είναι ο ΠτΔ. (Όσο εμείς συνεχίζουμε να μιλάμε για συνωστισμό, δείτε μέχρι και σήμερα τι κάνουν τα τουρκάκια...) Στη συγκεκριμένη παρέλαση μπορεί τα επεισόδια - δεν ήμουν εκεί - να τα προκάλεσαν κομματικές ομάδες, αν όμως το "χωράφι" δεν ήταν ξερό τελείως, το σπίρτο τους θα έσβηνε εκεί χάμου. Αλλά πήρε φωτιά και απ΄ότι κατάλαβα έτυχαν και της υποστήριξης των υπόλοιπων θεατών της παρέλασης που τους έχει αποξεράνει τελείως η κυβέρνηση και έτσι τον ΠτΔ τον πήρε και τον σήκωσε. Τελικά μέσα από αυτήν την αναμπουμπούλα, φάνηκε μια ομοψυχία, γιατί παρέλαση έγινε τελικά, απόντων των υπευθύνων της σημερινής κατάστασης. Ακόμη πιο αισιόδοξο ήταν το ότι παρά το μένος που έχουν εξαπολύσει κατά των στρατιωτικών τα πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης (φοβούμενοι προφανώς), όπου εμφανιστήκαν και παρέλασαν αυτοί, καταχειροκροτήθηκαν από τους συμπολίτες μας, που αν μη τι άλλο, καταλαβαίνουν περισσότερα από τον Μπεγλίτη και τον Βενιζέλο. Παραθέτω ακόμη ένα κείμενο που με εκφράζει απόλυτα πάνω στο θέμα της εθνικής επετείου της 28/10/1940, στο ΟΧΙ του τότε πρωθυπουργού όπως και στην αντίσταση και τον ηρωισμό που έδειξαν οι παππούδες μας. H 28η Οκτωβρίου (του Κώστα Καββαθά) 28/10/2011 in Επί Προσωπικού Με ρωτάνε αν συμφωνώ με τις τελετές Μνήμης και Τιμής στους θεούς του 40. Η απάντηση είναι: 1000%. Έχω βαθιά χεσμ@νους τους γελοίους που αποκαλούν “εθνικιστή” όποιον αγαπάει και προστατεύει το σπίτι του. Όπως, ίσως, σας έχω πει το πατρικό μου σπίτι δέχτηκε στη Μάχη της Αθήνας δύο οβίδες από εγγλέζικο τάνκ επειδή στη ταράτσα οι αντάρτες του ΕΛΑΣ έστηναν πολυβόλο και χτυπούσαν τους χίτες. Το μισό του 2ώροφου σπιτιού γκρεμίστηκε σε συντρίμμια. Όμως δεν είναι μόνον αυτός ο λόγος που υποκλίνομαι. Είναι και το γεγονός ότι, εκείνο το πρωί όλοι οι Έλληνες (υπήρχαν τότε) πήγαν μόνοι στο Μέτωπο. Η θέση μου απέναντι στους τρεμάμενους, στους ελιαμέπηδες και στους λοιπούς σοροτρόφιμους είναι: οι ώρες σας είναι μετρημένες. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
περισσότερους..αλλά ακόμα και τόσοι να ήταν..επιτρέπεται να αποχωρεί απο την παρέλαση για χάρη 10 ατόμων ?? Παράδειγμα προς μίμηση ο πρώτος πολίτης της χώρας.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Stop στην συγχώνευση Ολυμπιακής – Aegean | moby_gr | Επικαιρότητα | 2 | 26-01-2011 18:05 |
Πως συμπληρώνετε μια Δήλωση Ατυχήματος...!!!! | tsompanis | Ανέκδοτα | 9 | 30-10-2010 15:50 |
Πως να μην φορτώνετε την μηχανή σε φορτηγάκι... | Πάνος | Αστεία Video | 8 | 19-06-2010 20:41 |
Μερικά tips για να μην ʽʽβραχυκυκλώνετεʼʼ !!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 19-10-2009 22:41 |