![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν μου ανοίγει το link
|
|
|
|||
|
|||
|
Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια αυτό:
BLADOX - Auto Alarm, Turbo Motion 2 Τώρα τελευταία το έβαλα σε αndroid κινητό που αφήνω στη μηχανή, και έτσι έχω και GPS tracking με αυτό το πρόγραμμα: https://play.google.com/store/apps/d...ealtimeTracker Αν θέλετε λεπτομέρειες ρωτήστε. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απο οτι καταλαβα παντως εγω, χρειαζεται και συνδεση 3g gprs προκειμενου να στελνει το κινητο τα δεδομενα. Σωστα;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Προφανώς παίζει με όλα τα GPS TRACKER Μπορείς να πεις πως συνδέεσαι? Το κατέβασα αλλά δεν καταλαβαίνω πως προγραμματίζεται |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βάζεις μετά το user και το password στην εφαρμογή στο Android και το ξεκινάς, μην ξεχάσεις να ανοίξεις DATA και GPS. Τη θέση του κινητού την βλέπεις στο site greenalp.com Προσοχή: αν αφήσεις το default ρυθμό που ανεβάζει τη θέση τρώει την μπαταρία σαν τρελό. |
|
|
|||
|
|||
|
Εσύ με τι ρυθμό το έχεις ρυθμίσει να στέλνει θέση;;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
Το έχω ανά 2 λεπτά όταν το ενεργοποιώ (δεν το έχω πάντα ανοιχτό)
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Bell M1 Tracker TK3 | Akyla | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 11-09-2011 01:02 |
| GPS-GPRS-SMS-TRACKER | gandreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 09-06-2010 13:09 |
| GPS tracker σύστημα εντοπισμού οχημάτων | leonidas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 20 | 04-06-2009 15:24 |