![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φτάσαμε κι εμείς ασφαλείς στην βάση μας! Ωραίο το καφεδάκι και ακόμα πιό πολύ η συνάντηση με φίλους!
![]() ![]() Jefe |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Μπράβο ρε Θάνο ... ευχαριστούμε για την έκπληξη ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
περάσαμε ένα ωραίο και χαλαρό βραδάκι που κράτησε μέχρι τα μεσάνυκτα+
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κρίμα που δε σας πρόλαβα...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ωραιος ο χτεσινος καφες με φοβερη συμμετοχη απ ολη την ελλαδα!
Χαρηκα πολυ που γνωρισα απο κοντα τον Θανασση (Jefe) απ την Πατρα που με ταξιδευει τοσο καιρο με τα φοβερα ταξιδιωτικα του, τον Δημητρη (Adventure) απ την Ζακυνθο τον καλο μας ανθρωπο οπως τον εχω στο μυαλο μου και τον Κωστα (Faker) απ την Ορεστιαδα που εχει κερδισει την εκτιμηση μου με τον χαρακτηρα του μετα απο μια ατυχη συναλλαγη που ειχαμε! Μας ελειψε ο Alecan ομως μια και δεν τα καταφερε! Να μαστε καλα και παντα τετοια! FORZA GSForum!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι παλι ΧΑΛΙΑ ηταν χθες......
ο 2πλος (κερασμενος) ελληνικος καφες μου??! ![]() Αλλα εκανα νεους ΦΙΛΟΥΣ ! Τι θα γινει με σας ? Τον ...ατελοιωτο εχεται?! ![]() ![]() Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλη μια φορα περασαμε καταπληκτικα,η ευχαριστη εκπληξη ηταν η παρουσια των φιλων απο την Πατρα Θαναση Jefe και Βανας και της αναμενομενης παρουσιας του Δημητρη Adventure και της Λετας απο την Ζακυνθο....
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ουζάκι Ηράκλειο 24 Νοεμβρίου | pirate | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 25 | 25-11-2010 19:54 |
Καφεδάκι την Tετάρτη 14 Ωκτοβρίου στον Πειραιά! | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 109 | 16-10-2009 02:04 |
Καφεδάκι την Tετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο NOTOS cafe! | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 83 | 03-10-2009 14:00 |
Καφεδάκι την Tετάρτη 1 Ιουλίου στην Μαρίνα Αλίμου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 44 | 05-07-2009 20:27 |