![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οφου οφου ίσκασα απο τα γέεεελια ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από όλη αυτή την συνομιλία οφείλουν οι νεόνυμφοι να μας κεράσουν { τσε μια ρατσι }
& μια ρακί λέω!!!! ![]() ![]() Να σε ξανιξω Ιντα θα πεις εσυ κουμπαρε!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κάνε πυξίδα την καρδιά στόχο την πεθυμιά σου Και στου σεβντά τη θάλασσα ανοιξε τα πανιά σου Καρδιά που ξέρει ν' αγαπά, ποτέ δε μετανιώνει, και την απόμενη φορά τσ' ΑΝΕΚ θα πάρεις το τιμόνι. και κάτι για την κοράκλα μου.... Η κόρη μου μεγάλωσε έγινε γυναικάρα μα σαν θα πει θέλω γαμπρό, θα πιάσω τη χατζάρα! ![]() ![]() ![]() ΥΓ... Θα σου στείλω αφού το θες ξεροτήγανο απ΄το γάμο για να 'χεις χαρές αμέτρητες οσάν της θάλασσας την άμμο. |
|
|||
|
|||
![]()
στελιο πολλα ξεροτηγανα θα χρειαστει
να στειλεις προς αθηνα μερια |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τα έχω ήδη υπολογίσει....
Ειδικά για το GSforum!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για αυτό μ αρέσει η λεβεντογεννα Κρήτη !!! Υ.Γ. θερμή παράκληση στη συσκευασία να περιέχετε & το ονομα μου δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ΧΜΧΜΧΜΧ ΜΙΑ καλή ευκαιρία να τα ανεβάσω εγώ Αθήνα ??? |
|
||||
|
||||
![]() Να περιμένουμε ;;;; ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι......
|
|
|||
|
|||
![]() ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ..........................ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ????? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Balkans Adventure 2009 / 15-26 July 2009 | SpanosNikos | Ταξίδια στο εξωτερικό | 28 | 17-06-2010 13:34 |