![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλα και απο εμένα ότι επιθυμείς...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κ ΜΕ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΗ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολλές ευχές για την γιορτή σου
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλά Νίκο.
Εύχομαι υγεία και ευτυχία. Και να περνάς πάντα καλά και χαρούμενα. |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια Πολλά Νίκο!
![]() Πάντα υγεία, χαρά και ευτυχία! ![]() Το έργο σου μεγάλο! Ευχαριστούμε πολύ! ![]() Πολλές ευχές σε σένα και στην οικογένειά σου! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλά φίλε μου και οτι επιθυμείς
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Χρόνια Πολλά Και Καλά Νικόλα να είσαι γερός(για να τρέχεις για όλους εμάς)και να χαίρεσαι την οικογένεια σου.Να έχεις πάντα όμορφα και ασφαλή χιλιόμετρα |
|
|||
|
|||
![]()
χρονια πολλα νικολα!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολύχρονος Λεοντόκαρδε!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Φίλε μου Νικόλα Χρόνια σου Πολλά και Καλά!!!
![]() Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!! ![]() Εύχομαι να δεις και το δικτυακό σου παιδί όπως εσύ επιθυμείς!!! ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια Πολλά Νικόλα (Νικόλας33) !!! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 32 | 15-01-2012 23:04 |
Χρόνια πολλά στον Λεοντόκαρδο | egefalikos | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 17 | 21-02-2011 09:08 |
Χρόνια Πολλά Νικόλα - Λεοντόκαρδε !!! | Sakis | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 149 | 02-02-2011 17:07 |
Xρόνια πολλά στους Αλεξάνδρα,Νικόλαος, Νικόλας, Νίκος | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 3 | 21-04-2009 19:56 |