![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
έξω έχει 4-5 βαθμούς και διαβαζω για εκδρομές και μπανάκι στο αγαπημένο ελαφονήσι! είστε ωραίοι!!! θέλω εκδρομή!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ναι ρε γμτ τι μας κανετε χειμωνιατικα?
και μας αφησατε και στη μεση... ![]() ![]() ![]() μπραβο ρε μαγκες εισαστε ωραιοι! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παίδες είστε ωραίοι εκεί κάτω στο νησί με τα πάντα!
|
|
||||||
|
||||||
![]() Απόσπασμα:
![]() Και πιο γρήγορο είπαμε... ![]() ![]() Έρχονται αύριο Χάρη, δεν θα το κάνουμε σήριαλ αυτή τη φορά... ![]() Το μόνο κακό είναι πως δεν έχω κάνει ακόμα τα βίντεο. Έχουμε 16GB αμοντάριστο HD βίντεο από την GoPro αλλά δεν έχω κάτσει να το φτιάξω. ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() Άστα να πάνε λέμε Δημήτρη... Τέτοια χαλάρωση σαν της επόμενης μέρας είχα χρόνια να νιώσω! ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
![]() Το υποθαλάσσιο τούνελ μας λείπει για να μπορούμε να βλεπόμαστε με τους φίλους πιο συχνά αλλά δεν πειράζει, έρχεται το Σοφικό σε λίγες μέρες!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Άσε που έτσι έχει και περισσότερο σασπένς! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Μόνο μην έχει πάρει τα βουνά πάλι!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ότι πει ο πρόεδρος ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Που είχαμε μείνει; Α, ναι, ξεκινούσαμε την δεύτερη μέρα γεμάτοι αισιοδοξία πως θα είναι λιγότερο φλώρικη από τη πρώτη...
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πλαστικές πλαϊνές βαλίτσες για extreme χρήση | Markas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 13-01-2011 16:21 |
Μιά σύντομη εκδρομούλα σε Κεντρική-Δυτική Ελλάδα! | Jefe | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 57 | 21-10-2010 11:33 |
Μια τρελη ιστορια του δημοσιου ........ | riko46 | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 15-10-2010 14:03 |
H KTM παρουσιάζει τις πρώτες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες Freeride | kostasvar | Άλλες εταιρίες | 10 | 22-04-2010 04:36 |
Εκκληση για απελευθέρωση του Ελληνα εθελοντή εκπαιδευτικού Αθανάσιου Λερούνη | skippybi | Κοινωνική ευαισθησία | 6 | 10-10-2009 11:12 |