![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() το ιδανικό μάλιστα θα είναι να κερδίζεις πελάτες χωρίς να έχεις βάλει τη δουλειά σου στο προφίλ σου.... ![]() καλή τύχη |
|
|||
|
|||
![]()
Παντως Περικλη μου αν παραβλεψουμε το θεμα με τον ithiako που ειναι κατι μεταξυ σας και το οτι σβηστηκαν (αλλα επανηλθαν σε αυτο το νημα) 2-3 ποστ ως ασχετα με το νημα των δωρων (καλως για μενα και σχωρνα με) το άλλο θεμα, αυτο του κρανους, δεν νομιζω να δικαιολογει τον προβληματισμο σου.
Ενα κρανος αναγνωρισμενων προδιαγραφων ειναι παντα ενα κρανος χρησιμοτατο σε καθε αναβατη. Τι σημασια εχει οτι ειναι στοκ? Για μενα καμια....μα καμια!! τα τελευταια 2 χρονια οτι χρειαζομαι (κι οχι μονον εγω) απο εξοπλισμο μοτοσυκλετας τα αγοραζω απο τα απομειναρια παρελθοντων ετων....δλδ στοκ σε τιμες προσφορας. Δεν εχει σημασια η εταιρεια που το παραγει ουτε το μοντελο του.......διοτι παραμενει κι ειναι ενα ΑΣΦΑΛΕΣ κρανος. Τι σημασια εχει καλε μου φιλε αν ειναι 3ετιας ¨η 5ετιας? Τι θα ξενισει τον τυχερο που θα το παρει? τα παρελθοντα γραφικα του (αν εχει), το χρωμα του....τι? Εγω π.χ. θελώ οπωσδηποτε ενα κρανος να αντικαταστησω το απο 8ετιας αγορασμενο Lazer fiber One που εχω....οπως ξερεις λεφτα λογω ανεργιας γιοκ ¨η δεν τα διαθετω τωρα.......ξερεις τι καλα που θα μου πεσει στο κεφαλακι μου ενα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ κρανος system X made by BMW και μαλιστα τσαμπα? Αρκει βεβαια να μην γραφει BMW επανω του!!!! ![]() Ενας σημαντικοτατος λογος που θα ερθω στο σοφικο την Κυριακη ειναι αυτος, ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ, κι οχι φυσικα να δω φαρμακοτριφτιδες, αεκτζηδες και κατι τυπους που ισιωνουν δοντια με τους οποιους εχω πολλακις ''φαγωθει'' στο παρελθον!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Καλα να ειναι ολοι οι επαγγελοντες τα παραπανω κι ανυπομονω να τους συναντησω στο Σοφικο για να ματαφαγωθουμε face to face! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εσύ να πάρεις Vara κράνος... ακούς???
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εσύ δεν "ισιώνεις" με τίποτα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αμαν....
ΒΑΡΕΘΗΚΑ πια..... και λεω να καταθέσω και ΕΓΩ την γνώμη μου,......(μιας και όλοι γραφουμε και απο κατι ![]() ![]() Ο ,,...Παιχταδόρ έγραψε κάτι----Ναι ΜΕΝ προκλητικό ΑΛΛΑ όχι αντίθετο με τους κανονισμούς ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πρόταση του Μπίλ.....ας Χαλαρώσουμε όλοι και Ας επωφεληθούμε ΌΛΟΙ απο τα καλά και όχι τα άσχημα..... ![]() ![]() ![]() ![]() τα δώρα είναι ΔΩΡΑ........ και καλά θα είναι γενικότερα...να πέσουν οι τόνοι.....και....οι Γομολάστιχες ![]() ![]() make love not war ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σαν Πόπη, τί θεωρείς?? |
|
|||
|
|||
![]() που το ήξερες? απο τον παππού μου τον...Προκόπη ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απ' την γιαγιά μου την Καλλιόπη που πήγαινε στα Γιάννενα με 2 παπούτσια πάννινα. Τί φτιάνς μικρέ?? |
|
|||
|
|||
![]()
αν ο παππους σου ήταν Προκόπης, εσύ γιατί είσαι ΒΑΣΙΛΗΣ ???
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου την δινει που..... | jarhead | Επικαιρότητα | 19 | 14-04-2011 23:53 |
Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ τι σημαινει!!!! | lepanto | Χιούμορ | 21 | 30-03-2011 01:21 |
μου την δινει που δεν τον εχω στα χερια μου... | γιαγια αρκουδα | Μου τη δίνει που ..... | 27 | 27-11-2010 10:06 |
Τι σημαινει, μπαταρια?? | TASOS GS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 26 | 04-11-2010 00:42 |
Απλα τυχαινει!!! | xenos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 05-09-2009 16:03 |