![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
GSAdventure 1200 μοντέλο 2009:
Στα 60 χλμ: Βλάβη RDC. Έλεγε δεν έχω αέρα. Έβαζα αέρα, βλάβη αυτό. Σε λίγο θα πετούσα από τον αέρα που έβαζα αντί να οδηγούσα...Η BMW το άλλαξε με νέο RDC sensor. Στα 160 χλμ: Βλάβη βενζινοδείκτης. Είμαι full έλεγε για 450 χλμ κι εγώ είχα να βάλω μέρες και πήγαινα...πήγαινα...το άλλαξε η BMW. Προβληματικό από την μαμά είπε...(καλά πόσο μικρή κατανάλωση έχει αυτή η BMW - σκεφτόμουν....)!! Στα 380: Βλάβη το Topcase. Δεν άνοιγε, καί όταν άνοιγε δεν έκλεινε. Μπορούσα να το φορτώσω 40 κιλά πατάτες και να μένει ανοιχτό και να πηγαίνω...Αλλαγή topcase. Στα 910 χλμ: Βλάβη βενζινοδείκτης και RDC για δεύτερη φορά. Έτυχε λέει από το εργοστάσιο - μάλλον στον εγκέφαλο... Το έκανα μια τελευταία γύρα, όλα τα φωτάκια και alarm ανοιχτά (σαν Χριστούγεννα ήμουν), τους το πήγα πίσω και πριν κάνουν το πρώτο service τους είπα να το στείλουν πίσω Γερμανία με το πρώτο. Δεν έκαναν το Service. Το έδωσα πίσω. Είχε βιτρίνα ένα μεταχειρισμένο RT1200 του 2008 (Σεπτέμβριος 08). Είχε 2,500 χλμ και τώρα έχω 14,000 χλμ. Κανένα πρόβλημα. Δεν έχει RDC (χαίρομαι πολύ) και η βενζίνη γράφει αυτά που είναι. Το topcase ανοίγει και κλείνει μια χαρά, τα ηλεκτρικά δουλεύουν σωστά, οι βόλτες είναι πολύ άνετες και πάνω απ όλα δεν έχω πάει στην BMW από τότε. Δεν χρειάστηκε. Με το προβληματικό GSA είχε γίνει η πρωινή μου βόλτα εκεί πριν την δουλειά. Φοβερό το RT! |
|
|||
|
|||
![]()
GSA 09 5000 χλμ: κανένα πρόβλημα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ένα ταπεινό 1200gs
12000 Καμία βλάβη (φτου φτου ) Μπαταρία ![]() Προληπτικά-Ανακλήσεις: αλλαγή ρελε βενζίνης ,σωληνακια φρένων ,antena ring, |
|
|||
|
|||
![]()
εγω το εχω μεταχ 31880 περα απο τις φυσσουνες του αξωνα που αλλαξα (περνουσαν υγρασια και σκουριασαν αξωνα),σημερα ABS και δεν φρεναρε και αυτο εναι πολυ σοβαρο!!και τσιμουχα στο διαφορικο!!
|
|
|||
|
|||
![]()
GS1200 '07,
30κ χλμ, φυσσούνες διαφορικού/άξονα γιατί είχαν (μικρή) διαρροή... τα ίδια και με τις καινούργιες.... 40κ κάτι χλμ αισθητήρας μανέτας φρένου (έδινε λάθος σήμα με αποτέλεσμα να μην δουλεύει το ABS) 50κ χλμ μπαταρία (είχε αλλαχθεί προληπτικά με καινούργια στο σέρβις των 40κ) Last edited by Kimwnas; 30-03-2010 at 11:09. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
GS 1200 (08) 14000 χιλιόμετρα... Μέχρι στιγμής όλα καλώς
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
4 gs χωρις ποτε να χω καποιο προβλημα,κι ελπιζω ετσι να συνεχισει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μέχρι σήμερα τίποτα (φτου-φτου-)
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
1200GS μεταχειρισμένη από Παναγιωτόπουλο με 30,000χλμ. Και την έχω από τέλος 2008. Τώρα έχει 52,000χλμ.
ABS μου το άλλαξε μέσα στην εγγύηση ![]() Last edited by ckk; 19-11-2010 at 11:35. |
![]() |
|
|