![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kαι τελικα τον ηπιατε με συνοδεια ροκφορ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τραβατε και εσεις κατι δυσκολιες, ρε παιδακι μου...
![]() Sent from my GT-I9000 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι ακριβως αγαπητε εν Χριστο αδερφε. Μην βλεπεις τα αμαρτηματα των αλλονων. Αλαλα τα χειλη των ασεβων!!!!! Φωτια θα πεσει να τους καψει!!!!
Θου Κυριε!!!! Εμεις απλα, λιτα, ασκητικα θα ελεγα εν μεσω σαρακοστης την βγαλαμε με σαρδελιτσα και λαχανο τουρσι. Ειχαμεν και διαβασμενη ρακην μπας και βοηθησει εις την καταποσην. Και καμια μπυριτσα, διαβασμενη και αυτη, απο τον Μεγα Πασχαλιο τον Καβαλητή!!!!! Ιδου αγαπητε και τα πειστηρια..... ![]() Μην ξεχασω να ευχαριστησω τον αγαπητω εν Χριστο αδερφο Χρηστο τον μελανοσχεδιαστην δια του λιτου πλην ευλογημενου αυτου δειπνου που τοσο μεγαλοψυχα προσεφερε στην παρεα μας!!!!!!!! Last edited by MOYTPO; 22-03-2012 at 11:58. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
.,.,.,.,σας ευχαριστών δια ταύτα κι εγών με την σειράν μου., που τιμήσατε τα ευλογημένα τούτα εδέσματα.,. και να ευχαριστήσω τον μοναχόν αδελφόν ., που ασκείτε στο όρος Χολομώντας .,Ούριους Χίπιους ., δια την μυστηκήν και νηστίσημην συνταγήν απο Βυζαντινάς χρόνους.,. σαρδέλας στα σπα., Μεγάλος ο Πανάγαθος σε όλους να δίνει.,., Σώσον Κύριε των Λαόν σου .,.,., |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μην ξεχνάς... να ευχαριστήσουμε και τον άλλο Χρήστο του Μεγάλου Μακεδονικού Παζαριού, για τις μπυρίτσες που μας κέρασε όλους!!! ![]() ![]() όλο αδιάβαστο σε πιάνω...δεν ξέρω που θα πάει αυτό με σένα ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν το εγνωριζα αγαπητε εν Χριστο αδερφε, μην με μαλωνεις. Ειρηνη ημιν... τις δικες μου τις πληρωσα εις τον αγαπητο κουνιαδον του Πασχαλιου του Καβαλητη!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τελικά καλός ειναι ο καφές με κρεμμυδάκι και πατάτες?
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι θα γίνει ρε φιλαρακι με σένα......κάθε λίγο μας αλλάζεις το avatar σαν το ανέκδοτο(αν δεν σταθεροποιηθεί το μ.........νι ψάρια δεν τρώμε εεε???)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() spam of |
|
|||
|
|||
![]()
πως του ήρθε να βάλει .,.
πιγκουίνο .,., ![]() τι να πώ εξενεπλάγην.,.,, ![]() ο Μάικς ο Αρμυς δε πέγκουιν.,., Last edited by tattoopanther; 22-03-2012 at 14:19. |
![]() |
Tags |
ιιικολα ικ |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφες και μπυρα στη Θεσσαλονικη 21-09 | paschalis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 31 | 23-09-2011 01:02 |
Ο Καφες στη Θεσσαλονικη Τεταρτη 13-7-11 | paschalis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 23 | 14-07-2011 13:01 |
καφε στην Θεσσαλονικη 24/5/10 ωρα 20.00 | AntonisKitoudis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 29-05-2010 09:05 |
καφεδακι στην θεσσαλονικη 9-11 | AntonisKitoudis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 26 | 10-11-2009 10:47 |