![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
σκυνω ARGI ......
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Μόλις φτάνεις τρικαλα δεν μπαίνεις ευθεία στην πόλη ,στο φανάρι στρίβεις αριστερά στο λοξό δρόμο για λαρισα και περιφεριακο ! μόλις ανέβεις τον λόφο και περάσεις την μικρή αερογέφυρα κατεβαίνοντας την κατηφόρα εκεί που τελειώνει η κατηφόρα στα φανάρια ακριβώς έχεις στο αριστερό σου χέρι το κολυμβητήριο και στο δεξί σου χέρι την εκκλησία του αγίου Νεκταρίου ! αν θέλεις να σε περιμένω εκεί απο τις εννέα και μισή ως τις δέκα παρά είκοσι θα γλυτώσεις ολόκληρο τον περιφεριακο ! η πάρε με τηλ στο 6977470794 μόλις φτάσεις στα τρικαλα απλά πες μου
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() τα λεμε εκει στην ωρα που ειπες
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ελπίζω να βοήθησα, αν όχι, πάρε τηλέφωνο για να μου δώσεις την συνταγή της προβατίνας.
|
|
|
|||
|
|||
|
Στην εκκλησια μπροστα θα ειμαι ! καλο σου ταξιδι και καλα χιλιομετρα
|
|
|
|||
|
|||
να περασετε καλα,παλιοπαιδα
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλημερα σε ολους σας καλη βολτα μας ο καιρος ειναι σουπερ και η διαθεση στο ζενιθ... Καλη ανταμοση παιδες....
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ στη βάση .Αντε έγραψα και μια φορά στην ώρα μου.Μας τα χάλασε λίγο ο καιρός αλλά δεν του κάναμε το χατήρι εμείς περάσαμε τέλεια.Χαρηκα που ξαναειδα φιλαράκια και γνώρισα και καινουρια.Η διαδρομή κλασικά από τους καλύτερους προορισμους.εις το επανηδειν
|
|
|
|||
|
|||
|
Και εγώ στη βάση ! δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων έχασα τον καφέ , δεν πειράζει στην επομένη ! τα παιδιά ( μικρα και μεγαλα ) αψογα ολα καλα ολα τελεια !
![]() ΥΓ Χαιρετισμούς σε όσους δεν πρόλαβα χαιρετήσω ! μήπως αυτό λέει κάτι ότι ίσως δηλαδή ξαναβρεθούμε σύντομα ? θα δούμε
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πανθεσσαλική τούρτα - πίττα στο Αχίλλειο Πτελεού 4-3-12 | nivam | "Το ... κοπή τη πίττα" | 303 | 08-03-2012 14:04 |
| Ματαιώνεται η στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 168 | 10-11-2011 19:10 |
| Θεσσαλονικιωτικος καφες??? | jarhead | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 12 | 08-07-2011 18:06 |
| Καφές Θεσσαλονίκης 6-4-11 Λαδάδικα | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 41 | 08-04-2011 00:49 |