![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια ας ολοκληρωσουμε να προλαβει ο Ακης να τα παραγγειλει. Μην ξεχνατε την Μεγαλη βδομαδα πολλοι θα λειπουμε. Μπας και τα παρουμε πριν το Αγιο Ορος
|
|
|
|||
|
|||
|
Μήπως να λέγαμε οτι η παραγγελία θα κλεισει π.χ.την Τρίτη 3 απριλίου?
να έχει και ο Άκης την δυνατότητα για πίεση απο σήμερα μεχρι Δευτέρα?(αν φυσικά θέλει,ε!) |
|
|
|||
|
|||
|
Ωπ συγνώμη ένα λαθάκι,το 44 είναι 46!Μόνο η μητέρα μου δε μου έχει ζητήσει ακόμα . . . Νοιώθω περηφάνια που άνοιξα το θέμα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Βασίλη αν τα παραγγείλουμε την τρίτη, πιστεύω ότι θα τα έχουμε τη μεγάλη εβδομάδα. Εγώ προσωπικά δεν βιάζομαι αλλα κάποιοι δήλωσαν ότι θέλουν να τα έχουν πρίν.
|
|
|
|||
|
|||
|
Επειδή εγώ έχω ποντάρει στα μποτάκια θα έλεγα να κλείσει τη Κυριακή στις 23:59!Συγνώμη . . .
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ο,τι Γουστάρει η Πλειοψηφία
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό είναι γνώμη και kostaskyriakos . . . Ήταν και η αφορμή για το θέμα!Ευχαριστούμε και πάλι συγνώμη!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Παρει δεν παρει εκπτωση ο Ακης πρεπει να του δωσουμε το πρασινο φως να κινηθει. Απο μενα το εχει |
|
|
|||
|
|||
|
Οταν θα ερθουν τα δεματα (2-3 σιγουρα )θα πεσει πολυ γελιο
![]() Μηπως ειναι προτιμοτερο να τα στειλουν με γραφειο μεταφορων ?? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Εγω να τους στειλω mail Μπιλακο,αλλα η πιο πιθανη απαντηση στην ερωτηση ''κοψτε κατι η δεν παιρνω τιποτα'',θα ειναι μην παρεις τιποτα.....
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Όχι, δεν είναι Έλληνας, και όχι, δεν είναι αριστερός !!! | MARK | Ελλάδα | 24 | 07-03-2012 16:54 |
| Δεν παιχτηκε και δεν ακουστηκε πουθενα!!! | jarhead | Επικαιρότητα | 4 | 20-07-2011 04:23 |
| Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δουλειά δεν υπάρχουν | mistos | Ελλάδα | 22 | 22-03-2011 02:08 |
| Ψάρακας εν όψει (Καινούργιο μέλος) | aalleexx | Καλώς ήλθατε | 16 | 08-04-2010 23:11 |