![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μοναδική Κρητική βραδυά!! Οντως, εάν μας έβλεπε κάποιος θα νόμιζε, ότι είχαμε γάμο ή Κρητική βραδιά... Η ΠΑΡΕΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ & ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΟΥΡΑΝΙΑ!!! ![]() ![]() Να ξαναευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου, το ζεύγος Ευτύχη που έχουν ανοίξει την Αγκαλιά τους, την Καρδιάς τους & το σπιτικό τους, και περνάμε ΤΕΛΕΙΑ, ΤΕΛΕΙΑ... ΤΕΛΕΙΑ!!! ![]() ![]() Τέλος να ευχαριστήσω και όλους τους ντόπιους που μας έχουν υποδεχτεί τόσο θερμά & εγκάρδια... Και μερικές φώτο και από εμένα.. (οι πολλές στο οδοιπορικό μου "Tour in Crete") ![]() Τα χωμάτινα παράταξη!! ![]() ... και η κούκλα του Hector!! ![]() ... και το σπιτάκι του Spitikou!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ... στην υγειά σας φίλοι μου, σε όλη την Ελλάδα.. ![]() Καρδιτσοκρητικοί μεζέδες!!! ![]() .... ζουρλαθήκαμε στις ρακιές!!! ![]() ![]() Ο άρχων Ευτύχιος πανταχού παρών & κοψιδίων παρών!! ![]() ![]() ... σύσφιξη Κρήτης & Καρδίτσας!!! Λενιό μου, να είσαι καλά πάντα εσύ και ο ομορφάντρα σου... ![]() ![]() ![]() ... η καζάνα μας, με το εξαιρετικό κρεατοζουμί του!!! ![]() ... Ο Γιαννιός δίνει ρεσιτάλ παρέας & ζεμπεκιάς!!! ![]() .... Γεια σου Τακούλη μου!!! ![]() ![]() .... και η βραδυνή μας μακαρονάδα, φανταστικά νόστιμη!!!! ![]() ![]() Σας ευχαριστούμε όλους για την υπέροχη Κρητική βραδιά!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ΑΧ! ΑΥΤΗ Η ΞΕΝΙΤΙΑ......
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΤΥΧΗ. ![]() ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ .
|
|
|
|||
|
|||
|
χαλια περασαμε παλι
αυτο δε ειναι forum ......ΚΑΤΑΝΤΙΑ ειναι ψωφησε ρουφιανα Merkel...... ενα μεγαλο μπραβο σε ολη την παρεα και στην ιδεα του ευτυχαρου να μαζευτουμε |
|
|
|||
|
|||
|
Ρε ARGI!
Αμάν πια! Άσε το παιδί να καταπιεί πρώτα . . . Λέγε, λέγε κουζουλάδες για τη Μερκελίτσα μας. Άμα το μάθει, θα σου πάρει την μπουκίτσα απ' το στόμα. Μ' ανοίξατε την όρεξη . . . πάω να σφάξω ένα καρπουζάκι.
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν υπάρχει !!!!!! Πάντα τέτοια !!
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Ευτύχη και Γιάννα σας ευχαριστούμε για άλλη μιά όμορφη βραδιά και σε όλους τους φίλους και φιλοξενούμενους πάντα χαρά και υγεία.
|
|
|
|||
|
|||
|
Βλέπω πως τα περνάτε καλά ! θέλω κι εγώ να περνάτε πάντα καλά ! όμως βλέπω το φίλο μου τον Αργύρη εκεί με την άσπρη μπλούζα του φόρουμ σα να είναι λίγο αδυνατισμένος η μήπως είναι ιδέα μου?
|
|
|
|||
|
|||
|
τωρα που ξεμεθυσα να πω και εγω οτι ηταν καλα!!ευχαριστω τον Ευτυχη και την Γιαννα για την φιλοξενεια,και χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα τον Αργυρη και την οικογενεια του!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|