![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ας μην φτάσουμε στους σκοτωμούς, λέω εγώ, vasorfa. Εδώ ο ckk, λέει ότι δεν έχει για να πληρώσει μια ασφάλεια ή δεν θέλει να πληρώνει το κράτος, κατά τη λογική του. Αυτή τη στιγμή που γράφουμε, σε αυτές τις περιπτώσεις σε αποζημιώσει το επικουρικό ταμείο κατά 70% και μόνο για υλικές ζημιές. Για τυχόν υπόλοιπες (σωματικές, ψυχικές) ζημίες θα σε αποζημιώσει ο ίδιος κατά τα λεγόμενά του. Και γιατί να μην σου πεί ξανά δεν έχω ή δεν πληρώνω κάτι που θα πρέπει να σου πληρώσει το σωστό κράτος. Και εκεί τι κάνεις? Μήπως να το προχωρήσουμε στην αυτοδικία? Να στήσει καρτέρι ο ένας στον άλλο?
Η νομιμότητα είναι στο μυαλό μας και όχι κατά περίπτωση. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επιτέλους, κάποιος δείχνει να καταλαβαίνει την έλλειψη διαθεσίμου εισοδήματος. Ὀπως δεν έχω να πληρώσω για μια ασφάλεια ζωής και την έκοψα, όπως έκανα διακοπές με βαρκούλα στο Ιόνιο, όπως έχω περιορίσει όλα μου τα έξοδα. Όπως όλοι οι Έλληνες ένα πράγμα. Εκτός κι αν το έχω πάθει μόνον εγώ. ![]() ![]() Last edited by ckk; 24-08-2012 at 10:21. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πήγες και διακοπές με βαρκούλα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Γιατί σας αγαπάω και θέλω να ασχολούμαι μαζί σας τοιουτοτρόπως. ![]() Ρε Γιώργο από εσένα δεν περιμένω να με καταλάβεις. Έχεις τα φράγκα, παίζεις στο χρηματιστήριο... ο πλούσιος τί να καταλάβει από τον φτωχότερο? Last edited by ckk; 24-08-2012 at 10:42. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μακάρι να παραμείνου <<ΑΝ>> ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να πω και εγώ με την σειρά μου την άποψή μου.
Ο καθένας έχει την ελευθερία να κάνει ότι γουστάρει με το θέμα ασφάλισης. Όταν έρχεται η ώρα του προστίμου όμως ή του δικαστηρίου μπροστά σε συγγενείς θυμάτων χάνεται όλη η μαγκιά του <<άπλα οδηγού>> και ακόμα και ο φτωχότερος καταλαβαίνει πόσο λάθος ήταν αυτό που έκανε (κάντε μια βόλτα από τα δικαστήρια να το διαπιστώσετε). Αν δεν έχεις δεν οδηγάς είναι απλά τα πράγματα. Προσωπικά στη σκέψη και μόνο ότι θα πληρώνω κάποιον για μια ζωή επειδή δεν έχω ασφάλεια ή έχω πιει ή δεν έχω δίπλωμα βάζω στην άκρη το κράτος που ζω και πόσο χάλια δουλεύει και κοιτάω την πάρτη μου να την βγάλω καθαρή. Πάλι ο ίδιος θα βγεις χαμένος. Ξέρω και άλλους τρόπους να κοροιδέψω το κράτος χωρίς ο ίδιος να έχω πρόβλημα στην στραβή. Η άποψη προσέχω όσο μπορώ για μένα προσωπικά δεν ισχύει διότι ξέρω ότι η γιαγιά και το παιδάκι δυστυχώς όταν θα πεταχτεί μπροστά στο θηρίο μου δεν θα προσέξει καθόλου... |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω επαρκές εισόδημα και αρχίζω και κάνω περικοπές - κατανοητό.
Κάνω περικοπές με προτεραιότητες που ορίζει η γκλάβα μου και όχι η κοινή λογική, δηλ πάω διακοπές (έστω με βάρκα) αλλά πάω και δεν ακινητοποιώ όχημα που δεν μπορώ να ασφαλίσω ........... Λέω στον πιτσιρικά μου "δεν έχουμε γάλα αγόρι μου" αλλά δεν διανοούμαι να κυκλοφορώ με παπάκι και όχι με το θηρίο τον 1200 κυβικών που καταπίνει την πανάκριβη πλέον μπετζίνα σαν νερό....... Ομολογώ ότι οι προτεραιότητές σου διαφέρουν από τις δικές μου. Να είσαι πάντα καλά κι εύχομαι να μη σου συμβεί τπτ άσχημο και αναγκαστείς ν' αποχωριστείς από τον πιτσιρικά σου για μακρό χρονικό διάστημα. over and out από μένα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
απο ο Διονυσο Εκαλη και απο Cayenne μεχρι boxter δεν ειμαι εγω........Εγω στα ''φτωχα'' Ν. Προαστια μενω κι οδηγω Hyundai 17ετιας, Corolla 8ετιας και varadero 5ετιας. Επισης δεν με λενε Καραθαναση να πηγαινω σε οργανωμενες πλαζ οπου πληρωνω τα μαλιοκεφαλα μου σε ξαπλωστρες κι απεριτιφ... κατα γραπτη σου δηλωση στο νημα http://www.gsforum.gr/%CE%95%CF%80%C...4/index12.html μυνημα 118. Τωρα δεν παιζω στο ΧΑΑ......αργοτερα οταν θα αρχισει η ''αξιοποιηση'' Δ. Περιουσιας. Last edited by GeorgeP; 24-08-2012 at 11:53. |
![]() |
|
|