GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 24-08-2012, 10:14
labros Ο/Η labros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Ιλιον
Προεπιλογή Απάντηση: Ανασφάλιστα Ι.Χ.: Πώς να γλυτώσετε πρόστιμα και ποινές που... έρχονται

Ας μην φτάσουμε στους σκοτωμούς, λέω εγώ, vasorfa. Εδώ ο ckk, λέει ότι δεν έχει για να πληρώσει μια ασφάλεια ή δεν θέλει να πληρώνει το κράτος, κατά τη λογική του. Αυτή τη στιγμή που γράφουμε, σε αυτές τις περιπτώσεις σε αποζημιώσει το επικουρικό ταμείο κατά 70% και μόνο για υλικές ζημιές. Για τυχόν υπόλοιπες (σωματικές, ψυχικές) ζημίες θα σε αποζημιώσει ο ίδιος κατά τα λεγόμενά του. Και γιατί να μην σου πεί ξανά δεν έχω ή δεν πληρώνω κάτι που θα πρέπει να σου πληρώσει το σωστό κράτος. Και εκεί τι κάνεις? Μήπως να το προχωρήσουμε στην αυτοδικία? Να στήσει καρτέρι ο ένας στον άλλο?
Η νομιμότητα είναι στο μυαλό μας και όχι κατά περίπτωση.
Reply With Quote
Παλιό 24-08-2012, 10:19
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Ανασφάλιστα Ι.Χ.: Πώς να γλυτώσετε πρόστιμα και ποινές που... έρχονται

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από labros Εμφάνιση μηνυμάτων
Ας μην φτάσουμε στους σκοτωμούς, λέω εγώ, vasorfa. Εδώ ο ckk, λέει ότι δεν έχει για να πληρώσει μια ασφάλεια ή δεν θέλει να πληρώνει το κράτος, κατά τη λογική του. Αυτή τη στιγμή που γράφουμε, σε αυτές τις περιπτώσεις σε αποζημιώσει το επικουρικό ταμείο κατά 70% και μόνο για υλικές ζημιές. Για τυχόν υπόλοιπες (σωματικές, ψυχικές) ζημίες θα σε αποζημιώσει ο ίδιος κατά τα λεγόμενά του. Και γιατί να μην σου πεί ξανά δεν έχω ή δεν πληρώνω κάτι που θα πρέπει να σου πληρώσει το σωστό κράτος. Και εκεί τι κάνεις? Μήπως να το προχωρήσουμε στην αυτοδικία? Να στήσει καρτέρι ο ένας στον άλλο?
Η νομιμότητα είναι στο μυαλό μας και όχι κατά περίπτωση.

Επιτέλους, κάποιος δείχνει να καταλαβαίνει την έλλειψη διαθεσίμου εισοδήματος.

Ὀπως δεν έχω να πληρώσω για μια ασφάλεια ζωής και την έκοψα, όπως έκανα διακοπές με βαρκούλα στο Ιόνιο, όπως έχω περιορίσει όλα μου τα έξοδα.

Όπως όλοι οι Έλληνες ένα πράγμα.

Εκτός κι αν το έχω πάθει μόνον εγώ.

Last edited by ckk; 24-08-2012 at 10:21.
Reply With Quote
Παλιό 24-08-2012, 10:31
labros Ο/Η labros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Περιοχή: Ιλιον

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Ὀπως δεν έχω να πληρώσω για μια ασφάλεια ζωής και την έκοψα, όπως έκανα διακοπές με βαρκούλα στο Ιόνιο, όπως έχω περιορίσει όλα μου τα έξοδα.
Και δεν έχεις όμως και παροχές απο την ιδιωτική ασφάλεια. Ετσι αφου δεν έχεις ασφάλεια οχήματος, με δύναμη ψυχής δεν σκέφτεσαι κάν να το κινήσεις.
Πήγες και διακοπές με βαρκούλα
Reply With Quote
Παλιό 24-08-2012, 10:39
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:

Επιτέλους, κάποιος δείχνει να καταλαβαίνει την έλλειψη διαθεσίμου εισοδήματος.

Όπως όλοι οι Έλληνες ένα πράγμα.

Εκτός κι αν το έχω πάθει μόνον εγώ.
Γιατι μας δουλευεις ψηλο γαζι Χρηστο μου?
Reply With Quote
Παλιό 24-08-2012, 10:41
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από labros Εμφάνιση μηνυμάτων
Και δεν έχεις όμως και παροχές απο την ιδιωτική ασφάλεια. Ετσι αφου δεν έχεις ασφάλεια οχήματος, με δύναμη ψυχής δεν σκέφτεσαι κάν να το κινήσεις.
Πήγες και διακοπές με βαρκούλα
Σωστός και πάλι.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατι μας δουλευεις ψηλο γαζι Χρηστο μου?

Γιατί σας αγαπάω και θέλω να ασχολούμαι μαζί σας τοιουτοτρόπως.

Ρε Γιώργο από εσένα δεν περιμένω να με καταλάβεις. Έχεις τα φράγκα, παίζεις στο χρηματιστήριο... ο πλούσιος τί να καταλάβει από τον φτωχότερο?

Last edited by ckk; 24-08-2012 at 10:42.
Reply With Quote
Παλιό 24-08-2012, 10:42
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Ανασφάλιστα Ι.Χ.: Πώς να γλυτώσετε πρόστιμα και ποινές που..

Απόσπασμα:
Δεν έχεις καταλάβει ότι η όλη μου επανάσταση έχει να κάνει με αυτό ακριβὠς. Ότι δεν λειτουργεί το κράτος. Το έχω ξαναγράψει. Όταν λειτουργήσει, θα λειτουργήσω και εγώ.

Με μία διαφορά. Ότι εγώ ξέρω να λειτουργώ. ΣΙΓΟΥΡΑ. Το κράτος δεν ξέρει.

ΣΙΓΟΥΡΑ.

Όχι Βασίλη μου. Δεν είναι χιούμορ ότι δεν έχω διαθέσιμο εισόδημα για να ασφαλιστώ. Δεν θα μπορούσε να είναι, λόγω και μόνο της σοβαρότητός του.

Εγώ απορώ πώς ο κόσμος δεν επαναστατεί ακόμη από τις μέχρι και σήμερα προσλήψεις συγγενικών προσώπων όλων των βουλευτών. Αυτοί θα πρέπει να έχουν εισόδημα χ 16, ενώ εγώ θα πρέπει να κοιτάζω τον πιτσιρικά μου και να του λέω: δεν έχουμε γάλα αγόρι μου. Έχουμε όμως αξιοπρέπεια.

Με τα ίδια αρχ.δια που θα αντιμετωπίζω τον πιτσιρικά μου, αν τον σκοτώσω και ασφαλισμένος. Σκατά δηλαδή. Προσπαθώ, όπως και όλοι μας άλλωστε, να μην γίνει.

Αλλά γιατί καταφεύγουμε σε σενάρια? Το κείμενό σου είναι γεμάτο ‘αν᾿.

Μακάρι να παραμείνου <<ΑΝ>>
Reply With Quote
Παλιό 24-08-2012, 10:43
Senior Member

Προεπιλογή Απάντηση: Ανασφάλιστα Ι.Χ.: Πώς να γλυτώσετε πρόστιμα και ποινές που..

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasorfa Εμφάνιση μηνυμάτων
Μακάρι να παραμείνου <<ΑΝ>>
Reply With Quote
Παλιό 24-08-2012, 10:59
element Ο/Η element βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη Α.Τούμπα
Μoto: GS 1200 ADV 07'

Να πω και εγώ με την σειρά μου την άποψή μου.
Ο καθένας έχει την ελευθερία να κάνει ότι γουστάρει με το θέμα ασφάλισης. Όταν έρχεται η ώρα του προστίμου όμως ή του δικαστηρίου μπροστά σε συγγενείς θυμάτων χάνεται όλη η μαγκιά του <<άπλα οδηγού>> και ακόμα και ο φτωχότερος καταλαβαίνει πόσο λάθος ήταν αυτό που έκανε (κάντε μια βόλτα από τα δικαστήρια να το διαπιστώσετε). Αν δεν έχεις δεν οδηγάς είναι απλά τα πράγματα. Προσωπικά στη σκέψη και μόνο ότι θα πληρώνω κάποιον για μια ζωή επειδή δεν έχω ασφάλεια ή έχω πιει ή δεν έχω δίπλωμα βάζω στην άκρη το κράτος που ζω και πόσο χάλια δουλεύει και κοιτάω την πάρτη μου να την βγάλω καθαρή. Πάλι ο ίδιος θα βγεις χαμένος. Ξέρω και άλλους τρόπους να κοροιδέψω το κράτος χωρίς ο ίδιος να έχω πρόβλημα στην στραβή. Η άποψη προσέχω όσο μπορώ για μένα προσωπικά δεν ισχύει διότι ξέρω ότι η γιαγιά και το παιδάκι δυστυχώς όταν θα πεταχτεί μπροστά στο θηρίο μου δεν θα προσέξει καθόλου...
Reply With Quote
Παλιό 24-08-2012, 11:03
vaska O/H vaska είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: YAMAHA IT 490 SUZUKI DR 650 SE BMW R1200GS

Δεν έχω επαρκές εισόδημα και αρχίζω και κάνω περικοπές - κατανοητό.

Κάνω περικοπές με προτεραιότητες που ορίζει η γκλάβα μου και όχι η κοινή λογική, δηλ πάω διακοπές (έστω με βάρκα) αλλά πάω και δεν ακινητοποιώ όχημα που δεν μπορώ να ασφαλίσω ...........

Λέω στον πιτσιρικά μου "δεν έχουμε γάλα αγόρι μου" αλλά δεν διανοούμαι να κυκλοφορώ με παπάκι και όχι με το θηρίο τον 1200 κυβικών που καταπίνει την πανάκριβη πλέον μπετζίνα σαν νερό.......

Ομολογώ ότι οι προτεραιότητές σου διαφέρουν από τις δικές μου. Να είσαι πάντα καλά κι εύχομαι να μη σου συμβεί τπτ άσχημο και αναγκαστείς ν' αποχωριστείς από τον πιτσιρικά σου για μακρό χρονικό διάστημα.

over and out από μένα.
Reply With Quote
Παλιό 24-08-2012, 11:17
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
......................................................
Ρε Γιώργο από εσένα δεν περιμένω να με καταλάβεις. Έχεις τα φράγκα, παίζεις στο χρηματιστήριο... ο πλούσιος τί να καταλάβει από τον φτωχότερο?
Επι προσωπικου που απεχθανεσαι ειναι το παραπανω και η απαντηση αναλογη.....

απο ο Διονυσο Εκαλη και απο Cayenne μεχρι boxter δεν ειμαι εγω........Εγω στα ''φτωχα'' Ν. Προαστια μενω κι οδηγω Hyundai 17ετιας, Corolla 8ετιας και varadero 5ετιας.
Επισης δεν με λενε Καραθαναση να πηγαινω σε οργανωμενες πλαζ οπου πληρωνω τα μαλιοκεφαλα μου σε ξαπλωστρες κι απεριτιφ... κατα γραπτη σου δηλωση στο νημα
http://www.gsforum.gr/%CE%95%CF%80%C...4/index12.html μυνημα 118.

Τωρα δεν παιζω στο ΧΑΑ......αργοτερα οταν θα αρχισει η ''αξιοποιηση'' Δ. Περιουσιας.

Last edited by GeorgeP; 24-08-2012 at 11:53.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης