![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν χρειάζεται, όσοι γνωρίζουν, καταλαβαίνουν την έλλειψη και μονόπλευρη ημιμάθεια!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε σεις αφηστε να κοιμηθω,τελειωσε και το ποπ κορν...αντε καλο σας βραδυ και αυριο μερα ειναι...Καληνυχτα σε ολους!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
"Βιβλίο" είναι και ο "Άρχοντας των δαχτυλιδιών" θα αρχίσετε να κυνηγάτε Ορκ σε λίγο;
Όσο για πανικούς, η αλήθεια είναι ότι καμιά φορά με πιάνει μια ανησυχία διαβάζοντας εδώ. Όχι για το τι γράφεται αλλά κυρίως για το ότι οι υπογράφοντες έχουν και δικαίωμα ψήφου, ακόμα και αν δεν γνωρίζουν τη διαφορά ανάμεσα σε ένα βιβλίο και μια επιστημονικά τεκμηριωμένη ιστορική αλήθεια. Με εντυπωσιάζει δε με τι φανατισμό γράφουν ακραίες απόψεις οι ίδιοι άνθρωποι που την ίδια στιγμή δεν καταλαβαίνουν πως οι ίδιες ακρότητες έφεραν αυτή τη χώρα σε εμφύλιο. Αλλά δε βαριέσαι... ψιλά γράμματα... εδώ τόσοι ακούνε για "τάγματα εφόδου" και βαράνε παλαμάκια μες την καλή χαρά. Και θέλουν με την ψήφο τους να εκλέξουν αυτούς που στη συνέχεια θα τους στερήσουν το δικαίωμα ψήφου. Οπότε τι να τα κάνεις τα λόγια; Άσε και να δούμε μετά τα τάγματα εφόδου και του σωτήρες του έθνους τι θα έρθει αυτή τη φορά; Πόλεμος ή χούντα; Ή και τα δύο; Ως τότε... καληνύχτα που είπε και ο Jarhead. |
|
|
|||
|
|||
|
Συνεχίζεις αυτό που περιμένω να συνεχίσεις ...
Για να καταλάβεις (λέμε τώρα ) το γελοίο της υπόθεσης, σκέψου πως μιλάς με κάποιον για την σφαγή των Καλαβρύτων και σου απαντά : <<σφαγή των Καλατέτοιων ??? δεν έχω διαβάσει για τα Καλατέτοια αλλά σίγουρα οι μπαρμπάδες στο καφενείο του είναι μυθομανείς ξεκουτιασμένοι γέροντες >>… Μα υπάρχουν βιβλία για τα γεγονότα, του λες …<<σιγά τα μυθιστορήματα>> σου απαντά…. Εγώ που σας ακούω σκέπτομαι << καλά πρέπει να είναι εντελώς βλάκας αυτός ο γελοίος>> … Εσύ τι σκέπτεσαι για τον <<κάποιον>> που συζητάς?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
εγω δεν θα σε μιλησω για βιβλια αλλα για την ιστορια του ΚΚΕ, την επίσημη
Ειχαμε ενα οργανωμενο κρατος, μπορει να ειχε βασιλια η οτιδηποτε αλλα ηταν οργανωμενο Ερχεται μια ομαδα ανθρωπων και παιρνει τα οπλα, κανει ανταρτικο , απο τη στιγμη που ολοι ελεγαν να παμε για εκλογες, Σφαζει το μισο περιπου πληθυσμο και στελνει χιλιαδες στο εξωτερικο, ακομη ερχονται στο χωριο μου διάσπαρτοι και ψάχνονται... Τωρα ελα εσυ και πες μου ποσο δικιο ειχαν αυτοι οι ανταρτες..... οταν παιρνεις τα οπλα και βγαινεις και ρημαζεις και μονο απο την πραξη εχεις ΑΔΙΚΟ... ελα μια βολτα απο τα χωρια μου να σε πουνε το τη περασαν.... Τωρα οσο αφορα τη ΧΑ, ε ποια η διαφορα απο το ΚΚΕ??? ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ? μη ξεχνας οτι τα μελη του ΚΚΕ τα ποιο πολλα δεν εδχτικα ηττα, ανακωχη δεχτηκαν.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλημέρα αδερφέ. Γιατί μου βάζεις ιδέες σε παρακαλώ...........
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εμενα δεν με εντυπωσιαζει μονο αυτο...........
το εντυπωσιακο ειναι........πως καποιοι ειναι υπερμαχοι του νομου, για τα διοδια και επικαλουνται ολες τις νομικες ηθικες και οταν μιλαμε για παρανομη βια, απο εκπροσωπους του νομου και του συνταγματος ........γεμιζουν τα ποστ με ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() σημεια των καιρων και οχι μονο............ ![]() καλο θα ηταν να σταματησουμε την αναφορα σε εμφυλιους και διχασμους ......... τον εμφυλιο τον εκαναν, ανθρωποι αγραμματοι, που επεσαν θυματα των τοτε πολιτικων καταστασεων και καταντησαν να αλληλοσκοτωνονται αδερφια, φιλοι, συγγενεις, γειτονες και γυναικοπαιδα δεν ειναι δυνατον να μιλαμε με παθος, για λαθη που εκαναν οι παλιοτεροι 60 χρονια πριν........εμεις δεν εχουμε να χωρισουμε ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ |
|
|
|||
|
|||
|
εσυ γιατι το χωρισες το τιποτα???? ![]() ![]()
|
![]() |
|
|