![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Συνολικα χιλιομετρα απο Θεσσαλονικη και πισω.
700. Κοστος Βενζινη 75 ευρω περιπου Διοδια 1.40 Υπνος 35 Δειπνο με κρασι μουσικη τζακι και χαβαλε 30 Καφεδες 11 λεβα-6 ευρω δηλαδη Εισοδοι στα σπηλαιο 18 λεβα-9 περιπου ευρω. Οι τιμες ειναι για ενα τυπικο ζευγαρι με μια μοτοσυκλετα! Tips.. Η βενζινη στη Βουλγαρια εχει περιπου 1.40 ευρω. Πρασινη καρτα δεν μας ζητηθηκε αλλα πρεπει να την εχουμε μαζι μας. Οι επισκεπτες δειχνουν ταυτοτητα νεου τυπου η διαβατηριο για να μπουν στη χωρα. Ο υπνος γινεται ανετα σε ξενοδοχεια με 25 ευρω. Αρκετοι Βουλγαροι μιλουν η καταλαβαινουν Ελληνικα οποτε ειμαστε διακριτικοι στις εκφρασεις μας. Οταν οδηγουμε τηρουμε τα ορια. Η τροχαια περιμενει παντου για ευρω-χαρτζηλικι.. ![]() Με δεδομενη την κριση στη χωρα μας, καμμια ομαδα δεν αναλαμβανει τη χορηγια οποτε θα πρεπει να το πληρωσετε απο την τσεπη σας.. Καλα ταξιδια σε ολους! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βουλγαρια μια χωρα με δυο οψεις.
Απο την μια εκπληκτικη φυση απο την αλλη φτωχεια και εγκαταλειψη. Η σημερινη της εικονα ομως σε σχεση με 2 χρονια πριν που ημουν παλι στην περιοχη (Παμποροβο) ελαφρως καλυτερη. Και αυτο εχει να κανει με το οδικο δικτυο. Βελτιωνεται συνεχως και μπορει να μην μεγαλωνει σε ευρως αλλα βελτιωνεται σε ποιοτητα. Οι τιμες ασυναγωνιστες, χαιρεσαι να καταναλωνεις διοτι ως γνωστον η φτηνια τρωει τον παρα. Για την παρεα δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα, θα μιλησει ο Σταυρος με εικονες Fan Club Xanthi On The Road Catering Servises!!!! Τσου-ρε-κακι παιδια!!!!!!!! ![]() ![]() Οι Ultra North Riders ασυναγωνιστοι και χωρις αναγουλες!!! ![]() Τελικα τα κιτρινα κανουν την διαφορα.... Να μαστε καλα με λεφτα για βενζινες να τα ξαναπουμε!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καρντάση σε πάω σαν την Καρντάσιαν!!!!
Νά 'μαστε γεροί και τα λέμε σύντομα!!! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έπαθα πλάκα...καταχωρήθηκε για βόλτα με την πρώτη ευκαιρία
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η μουσική μας βοηθάει να τις καταλάβουμε. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
To ξεπετάξατε γρήγορα από άποψη φωτό το θέμα, εγώ έχω τρελό υλικό και θέλει δουλειά, είναι κρίμα να πάει χαμένο...
Ας ξεκινήσουμε με μερικές πανοραμικές και θα έχουμε συνέχεια, αλλά θέλω λίγο υπομονή γιατί από χρόνο είμαι κάπως δύσκολα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ειναι φωτογραφικα τουλαχιστον απλα ο προλογος.. Με την ησυχια σου! Ο χειμωνας ειναι μακρυς και παγωμενος στο Trigrad!! |
![]() |
|
|