![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ολα είναι ημίμετρα, μέσα σου κάτι θα λέει ότι και πάλι GS (LADA) έχεις, που στο φινάλε δεν είναι και κακό.
Το χρήμα που θα έδινες (πάνω από 1000 €) κάντα βενζίνες για βόλτες και μετά δες αν σε ικανοποιεί ή όχι το GS |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις δίκιο aeriko!
Απλα αν σου ειναι εύκολο μην το ξανά πεις lada μην μουλαρωσει και μου φύγει το 1000 σε ζημιές... Πλάκα κάνω εννοείται.... |
|
|||
|
|||
![]()
Ηθικον διδαγμα
Το παρον forum χωριζεται σε δυο κατηγοριες 1) Σ αυτους που εχουν ADVE ![]() ![]() ![]() ![]() και 2) Σ αυτους που θα θελαν να ειχαν ADVE ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κακια φάρα οι έχοντες adventure...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
γιασου grou
το καλητερω ειναι να βαλεις της ακτηνοτες ζαντες ,τη μουρη μπροστα κε την πιο ψυλη ζελατηνα απο το adventure . τα υποληπα λεφτα καλεσε ενα βραδη τους φυλους να θαυμασου το νεο ειμηADV κε κερνα του μπηρες για της συμβουλες που σου εδοσα !! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα βαλω αργοτερα σε φωτο.....ολα τα σταδια
Πως δηλαδη το Λαδα, γινεται Μερσεδε....... ![]() Υπομονη....γιατι εχουμε και δουλειες ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και σωθηκαν παιρνοντας επιτελους ενα απλο.. Αλλα ειμαι-και παλι-μονος μου σε αυτην ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και ομως κυριοι το καλυτερο bmw 1200 gs
ειναι 04-05 ![]() το πιο γρηγορο και το πιο οικονομικο φτανει να εχει κανει ολες τις ανακλησεις ![]() και αν ειναι και κιτρινο!!!!!!! ![]() τα παντα ολα !!!!!τι να λεμε τωρα !!!!!! ![]() |
![]() |
|
|