![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ τσιτσος, εδώ τσιτσος, σας χαλαρωσα τό λουρακι καί λέτε κουβεντες..
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
de pistevo na ine tetio troffy Ice Cream Cake : Trophy Wife giati skopevo na ertho
|
|
|||
|
|||
![]()
Ασχέτως με τα προηγούμενα...
έβγαλα τους χάρτες για λίγο και παρατήρησα ότι οι χωματο-διαδρομές είναι εκπληκτικές & περιπετειώδεις, όπως αρμόζει σε ένα trOFFy άλλωστε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το πρόβλημα λύθηκε επιτέλους ![]() μέσα κι εγώ στα ορεινά ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συνεχισε Χρησταρα να ψαχνεις τους χαρτες!! ![]() Βγαλε και μια εναλλακτικη απο Περιβολι- Αβδελλα- Σμιξη- Διστρατο. Γιατι,, Το πρωινο εταπ του Σαββατου ειναι σε δρομο που τωρα ειναι κλειστος! Θα ειμαστε οι πρωτοι που θα το περασουμε μετα το ''μηχανημα'' ![]() Αγκαλια με τον μποξερ στη πλατη
τα ποταμια της Πινδου περναω..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παιδιάαα της Ελλάδος παιδιάαα Βρε μήπως να το κάναμε τον Οκτώβρη; ![]() Στάλθηκε από τον υπολογιστή του γιου μου μου, μέσα από το δωμάτιο του, αυτό με το μεγάλο παράθυρο που έχει θέα σ' ένα πανέμορφο βουνό, την ώρα που αυτός κοιμόταν. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Στάλθηκε απο τον ίδιο μου τον εαυτό ,. Επερχόμενος και ανερχόμενος μετα απο πολλές δυσκολίες και αντίξοες συνθήκες ενώ βρησκόμουνα καθησμένος στο μέρος,.,και συλογιζόμενος για δυνατότιτες που έχει ο καθένας μας ,., διαβάζοντας τον Νίκο τον Χ,.. ![]() Ολα όσα θελεται να ρωτήσετσι για το σεξ ,.,.και δεν τολμάτε,., κυκλοφορεί στο φόρουμ,., Last edited by tattoopanther; 20-04-2013 at 10:18. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ρε τη ειστε σεις... εχω πεθανει στο γελιο (με το βιντεακι )... μπραβο ρε Βορειοι .... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ενας-ενας οι Βολιωτες δινουν το παρον τους σ'αυτο το thread!
ΕΛΑ να βλεπουμε και τις συμμετοχες τους τωρα! ![]() Στάλθηκε από το E10i μου |
|
|||
|
|||
![]()
παρόν να δώσουμε ρε Άλεξ....αλλά μόνο στο thread....γιατί η χωμάτινη παντόφλα είναι πιο βαριά από την ασφάλτινη...
|
![]() |
|
|