GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Νέα μοντέλα BMW

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 04-08-2009, 15:15
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΒΜW?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nek21 Εμφάνιση μηνυμάτων
ναι οντως μακρυγορησες.απλως να σου υπενθυμισω οτι δεν μας ενδιαφερουν τα προβληματα τις honda.εισαι σε φορουμ bmw..........
Αν δεν σε ενδιαφερουν τα προβληματα της χοντα:
α)γιατι λαμβανεις μερος στα κατα καιρους διμιουργουμενα debates μεταξυ των δυο εταιρειών?
Την άλλη φορά λοιπόν που θα υπαρξει αναλογο νημα κατσε στην ακρη με τον φραπέ σου και δες τηλεραση ¨η πηγαινε καμια βόλτα!!! και
β) για 'ντα δεν στέλνεις κανα ΠΜ στους αντμιν να τους πεις ''δεν θελω τα Χοντα, Καβασσακι, Caterpillar κ.λ.π. να αναφερονται σε αυτο το φορουμ!! Θελω να διαβαζω μονον για BMW και μονον τα καλα αυτών αντε και λιγα κακά!!!!!

τωρα δεν μακρηγόρησα!!!!!

Απόσπασμα:
υ.γ........ενταξει ενταξει ενταξει το varadero ειναι το καλυτερο μηχανακι.
Συ ειπας!!!!
Reply With Quote
Παλιό 04-08-2009, 15:18
S.T Ο/Η S.T βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: A

Απόσπασμα:
ναι οντως μακρυγορησες.απλως να σου υπενθυμισω οτι δεν μας ενδιαφερουν τα προβληματα τις honda.εισαι σε φορουμ bmw και αν ψαξεις καλυτερα θα δεις οτι κανεις δεν κρυβει αν εχει καποιο προβλημα και μαλιστα ολοι μας τα χωνουμε και καλα κανουμε στην εταιρεια οταν υπαρχουν ευτραπελα.

υ.γ........ενταξει ενταξει ενταξει το varadero ειναι το καλυτερο μηχανακι.
Φίλε μου δεν το κατάλαβα αυτό!!!!.....και επειδή είναι σε χώρο ''BMW'' θα του κλείσουμε την πόρτα?ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑ ,ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΣ =ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΟΥΣ,ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ,Η ΙΔΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ.

Υ.Γ: Ο GEORGEP είναι πολυτέλεια προσωπικά για μένα για αυτό το ΦΟΡΟΥΜ αλλά και σε όποιο άλλο γράφει.Και τον άνθρωπο προσωπικά δεν τον ξέρω αλλά τα γραπτά του μένουν!!
Reply With Quote
Παλιό 04-08-2009, 15:27
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από S.T Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου δεν το κατάλαβα αυτό!!!!.....και επειδή είναι σε χώρο ''BMW'' θα του κλείσουμε την πόρτα?ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑ ,ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΣ =ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΟΥΣ,ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ,Η ΙΔΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ.

Υ.Γ: Ο GEORGEP είναι πολυτέλεια προσωπικά για μένα για αυτό το ΦΟΡΟΥΜ αλλά και σε όποιο άλλο γράφει.Και τον άνθρωπο προσωπικά δεν τον ξέρω αλλά τα γραπτά του μένουν!!
Αγαπητε συνάδελφε

κατα μερικους αναβατες, ο εχων διαφορετικο τυπο μοτοσυκλετας αξιζει μονον τον χλευασμό τους!!! Βεβαια παιζει ρόλο και η ηλικια σε αυτό!!
Παραγνωρίζουν το αναμφισβητητο γεγονος οτι στον δρομο ολα τα διτροχα ειναι τα ιδια, διατρεχουν όλα τους ιδιους κινδυνους και οταν κατι συμβει στο ενα ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΤΡΟΧΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!

Ελπίζω καποτε να γινει κατανοητο αυτό και απο αυτους, τους λιγους ευτυχως, που νομιζουν οτι ειναι ατρωτοι!!

Last edited by GeorgeP; 04-08-2009 at 15:31.
Reply With Quote
Παλιό 04-08-2009, 15:29
GSMAN Ο/Η GSMAN βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Ωροπός

Ρε παιδιά δε κάνει να αντιδικούμε για μάρκες γιατί στο τέλος θα ομοιάζουμε με τους άλλους που πάνε στο γήπεδο και πλακώνονται και βρίζονται για τις ομάδες το οποίο το θεωρώ τελοίως κουτό

Γενικότερα ο Έλληνας δένεται με τα σίδερα και πολλές φορές τελοιοποιεί αυτό που έχει γιατί είναι ευχαρηστημένος.

Προσωπικά πιστεύω πως κάθε εταιρία έχει βγάλει κάποια μοντέλα τα οποία είναι best seller και κάποια άλλα τα οποία είναι πατάτεςseller

Δεν υπάρχει πιστεύω Η εταιρία....(όχι δε προσβάλω τη χόντα)

μηχανήματα βγάζουνε κάποια είναι καλά και κάποια όχι.

έχω μήνει στο δρόμο μία φορά από χόντα cbr 1000(πηνία) από Σουζούκι χαγιαμπούσα(Καδένα εκκεντροφόρου!!!! εντάξει μπορεί να έφταιγε και ο μάστορας που είχαμε αλλάξει εκκεντροφόρους) τη σημαινει ότι τα χόντα και σουζούκι δεν ειναι καλές μοτοσικλέτες

Νομίζω ότι οι μοτοσικλέτες είναι σα τις γυναίκες άλλος τις γουστάρει μοντέλα ψηλές αδύνατες άλλοι τις γουστάρουν νταρτάνες με πιασίματα(r1150gs) μα για γυναίκες θα μαλώνουμε τώρα????

Μάλλον ξέφυγα το γ@μησ@ το θέμα
Reply With Quote
Παλιό 04-08-2009, 15:40
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GSMAN Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδιά δε κάνει να αντιδικούμε για μάρκες γιατί στο τέλος θα ομοιάζουμε με τους άλλους που πάνε στο γήπεδο και πλακώνονται και βρίζονται για τις ομάδες το οποίο το θεωρώ τελοίως κουτό

Γενικότερα ο Έλληνας δένεται με τα σίδερα και πολλές φορές τελοιοποιεί αυτό που έχει γιατί είναι ευχαρηστημένος.

Προσωπικά πιστεύω πως κάθε εταιρία έχει βγάλει κάποια μοντέλα τα οποία είναι best seller και κάποια άλλα τα οποία είναι πατάτεςseller

έχω μήνει στο δρόμο μία φορά από χόντα cbr 1000(πηνία) από Σουζούκι χαγιαμπούσα(Καδένα εκκεντροφόρου!!!! εντάξει μπορεί να έφταιγε και ο μάστορας που είχαμε αλλάξει εκκεντροφόρους) τη σημαινει ότι τα χόντα και σουζούκι δεν ειναι καλές μοτοσικλέτες

Νομίζω ότι οι μοτοσικλέτες είναι σα τις γυναίκες άλλος τις γουστάρει μοντέλα ψηλές αδύνατες άλλοι τις γουστάρουν νταρτάνες με πιασίματα(r1150gs) μα για γυναίκες θα μαλώνουμε τώρα????

τα λες όμως ετσι όπως ειναι πραγματικά!!!!! και :sm5: σου!!!

Υ.Γ. Αλλα αν σε δω στον δρομο να εχεις κάποιο προβλημα επειδη καβαλας Σουζουκι κι εγω Χοντα ΔΕΝ θα σταματησω να σε βοηθησω!! Ετσι για να σου δειξω εγω επειδη δεν θελω να ξερω για Σουζουκι!!!!
Reply With Quote
Παλιό 04-08-2009, 15:43
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GSMAN Εμφάνιση μηνυμάτων

Εσύ καλά το πας άλλος δεν το πάει καλά και έχει ξεφύγει...βλέπεις είναι φάντασμα,πολυάσχολος (...ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ....)χαραχτηριζοντας τους άλλους αργόσχολους.

BMW θα ξαναπάρω,ετοιμάζομαι να σκάσω 22.000χιλ για GT 1300 και θα δοκιμάσω και άλλες εταιρίες και άλλες μηχανές αρκεί να είμαι καλά.Και ευτυχώς που υπάρχουν πόρτες και αγγελίες να ψωνίζει ο κόσμος.
Reply With Quote
Παλιό 04-08-2009, 17:00
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

προσπερνώ γιατί είναι κρίμα, σε 24 ώρες θα είμαι στο πλοίο, δεν χαλιέμαι εύκολα τώρα

απλά ένα μικρό comment (όπως μικρά έγιναν και τα δικά σας), δικαίωμα του του κάθε Χ "άλλου" να είναι φάντασμα και πολυάσχολος, δικαίωμα του κάθε Χ να καβαλά BMW, Honda, καλάμι, πατίνι ή οτιδήποτε και δικαίωμα του να γράφει και στα forum όσο δεν προσβάλει κανέναν (ούτε τις επιλογές του καθένα)
Reply With Quote
Παλιό 04-08-2009, 17:08
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
εγώ πάντως δεν έχω τη μύγα και δεν μυγιάζομαι

το μηχανάκι μου μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κιχ
και δεν καλοπαιρνάει μαζί μου κιόλας

πιστέψτε και αναλύστε όσο θέλετε
ελεύθερα

comment ειλικρινέστατο:Καλές διακοπές και καλά να περάσεις!!!
Reply With Quote
Παλιό 04-08-2009, 17:14
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

ευχαριστώ, σε πιστεύω φυσικά (γιατί όχι)
και εγώ το ίδιο σου εύχομαι

για το bold σου, άλλο έχω ή δεν έχω μύγα, άλλο κάποιος να σε δείχνει τόσο που το δάχτυλο του να σου αλληθωρίζει τα μάτια (εσύ εμένα δηλαδή) και να απαντάς (εγώ δηλαδή) σε αυτό

ξαναδιάβαζε την τελευταία φράση του ακριβώς προηγούμενου post μου
Reply With Quote
Παλιό 04-08-2009, 17:23
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
προσπερνώ γιατί είναι κρίμα, σε 24 ώρες θα είμαι στο πλοίο, δεν χαλιέμαι εύκολα τώρα

απλά ένα μικρό comment (όπως μικρά έγιναν και τα δικά σας), δικαίωμα του του κάθε Χ "άλλου" να είναι φάντασμα και πολυάσχολος, δικαίωμα του κάθε Χ να καβαλά BMW, Honda, καλάμι, πατίνι ή οτιδήποτε και δικαίωμα του να γράφει και στα forum όσο δεν προσβάλει κανέναν (ούτε τις επιλογές του καθένα)
ΟΚ,κατανοητώ.Απλώς έστω και άθελα μας να μην το κάνουμε στους άλλους(το ίδιο ισχύει και για μένα).

Last edited by S.T; 04-08-2009 at 17:27.
Reply With Quote
Απάντηση

Tags
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw

Κανόνες καταχώρησης