![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
α)γιατι λαμβανεις μερος στα κατα καιρους διμιουργουμενα debates μεταξυ των δυο εταιρειών? Την άλλη φορά λοιπόν που θα υπαρξει αναλογο νημα κατσε στην ακρη με τον φραπέ σου και δες τηλεραση ¨η πηγαινε καμια βόλτα!!! ![]() ![]() β) για 'ντα δεν στέλνεις κανα ΠΜ στους αντμιν να τους πεις ''δεν θελω τα Χοντα, Καβασσακι, Caterpillar κ.λ.π. να αναφερονται σε αυτο το φορουμ!! Θελω να διαβαζω μονον για BMW και μονον τα καλα αυτών αντε και λιγα κακά!!!!! τωρα δεν μακρηγόρησα!!!!! ![]() Συ ειπας!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Υ.Γ: Ο GEORGEP είναι πολυτέλεια προσωπικά για μένα για αυτό το ΦΟΡΟΥΜ αλλά και σε όποιο άλλο γράφει.Και τον άνθρωπο προσωπικά δεν τον ξέρω αλλά τα γραπτά του μένουν!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
κατα μερικους αναβατες, ο εχων διαφορετικο τυπο μοτοσυκλετας αξιζει μονον τον χλευασμό τους!!! Βεβαια παιζει ρόλο και η ηλικια σε αυτό!! Παραγνωρίζουν το αναμφισβητητο γεγονος οτι στον δρομο ολα τα διτροχα ειναι τα ιδια, διατρεχουν όλα τους ιδιους κινδυνους και οταν κατι συμβει στο ενα ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΤΡΟΧΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!! Ελπίζω καποτε να γινει κατανοητο αυτό και απο αυτους, τους λιγους ευτυχως, που νομιζουν οτι ειναι ατρωτοι!! Last edited by GeorgeP; 04-08-2009 at 15:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά δε κάνει να αντιδικούμε για μάρκες γιατί στο τέλος θα ομοιάζουμε με τους άλλους που πάνε στο γήπεδο και πλακώνονται και βρίζονται για τις ομάδες το οποίο το θεωρώ τελοίως κουτό
![]() Γενικότερα ο Έλληνας δένεται με τα σίδερα και πολλές φορές τελοιοποιεί αυτό που έχει γιατί είναι ευχαρηστημένος. Προσωπικά πιστεύω πως κάθε εταιρία έχει βγάλει κάποια μοντέλα τα οποία είναι best seller και κάποια άλλα τα οποία είναι πατάτεςseller ![]() Δεν υπάρχει πιστεύω Η εταιρία....(όχι δε προσβάλω τη χόντα ![]() μηχανήματα βγάζουνε κάποια είναι καλά και κάποια όχι. έχω μήνει στο δρόμο μία φορά από χόντα cbr 1000(πηνία) από Σουζούκι χαγιαμπούσα(Καδένα εκκεντροφόρου!!!! εντάξει μπορεί να έφταιγε και ο μάστορας που είχαμε αλλάξει εκκεντροφόρους) τη σημαινει ότι τα χόντα και σουζούκι δεν ειναι καλές μοτοσικλέτες Νομίζω ότι οι μοτοσικλέτες είναι σα τις γυναίκες άλλος τις γουστάρει μοντέλα ψηλές αδύνατες άλλοι τις γουστάρουν νταρτάνες με πιασίματα(r1150gs) μα για γυναίκες θα μαλώνουμε τώρα???? Μάλλον ξέφυγα το γ@μησ@ το θέμα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Υ.Γ. Αλλα αν σε δω στον δρομο να εχεις κάποιο προβλημα επειδη καβαλας Σουζουκι κι εγω Χοντα ΔΕΝ θα σταματησω να σε βοηθησω!! Ετσι για να σου δειξω εγω επειδη δεν θελω να ξερω για Σουζουκι!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
BMW θα ξαναπάρω,ετοιμάζομαι να σκάσω 22.000χιλ για GT 1300 και θα δοκιμάσω και άλλες εταιρίες και άλλες μηχανές αρκεί να είμαι καλά.Και ευτυχώς που υπάρχουν πόρτες και αγγελίες να ψωνίζει ο κόσμος ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
προσπερνώ γιατί είναι κρίμα, σε 24 ώρες θα είμαι στο πλοίο, δεν χαλιέμαι εύκολα τώρα
απλά ένα μικρό comment (όπως μικρά έγιναν και τα δικά σας), δικαίωμα του του κάθε Χ "άλλου" να είναι φάντασμα και πολυάσχολος, δικαίωμα του κάθε Χ να καβαλά BMW, Honda, καλάμι, πατίνι ή οτιδήποτε και δικαίωμα του να γράφει και στα forum όσο δεν προσβάλει κανέναν (ούτε τις επιλογές του καθένα) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
comment ειλικρινέστατο:Καλές διακοπές και καλά να περάσεις!!! |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ, σε πιστεύω φυσικά (γιατί όχι)
και εγώ το ίδιο σου εύχομαι για το bold σου, άλλο έχω ή δεν έχω μύγα, άλλο κάποιος να σε δείχνει τόσο που το δάχτυλο του να σου αλληθωρίζει τα μάτια (εσύ εμένα δηλαδή) και να απαντάς (εγώ δηλαδή) σε αυτό ξαναδιάβαζε την τελευταία φράση του ακριβώς προηγούμενου post μου |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Last edited by S.T; 04-08-2009 at 17:27. |
![]() |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΔΗ | PITS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 30 | 23-05-2009 19:18 |
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ | Gazi | Κράνη | 12 | 23-05-2009 13:39 |
Ευφυές σύστημα πλοήγησης της ΒΜW | syan | Αυτοκίνητο | 2 | 19-03-2009 23:09 |
ΒΜW Lo Rider!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 07-03-2009 13:54 |
ΒΜW Σειρά 7 | riko46 | Αυτοκίνητο | 5 | 15-12-2008 20:43 |