![]() |
|
|||||||
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πρέπει να είναι ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές ; | |||
| ΝΑΙ, θα με βοηθήσει να ψωνίσω γιατί δεν προλαβαίνω τις υπόλοιπες ημέρες. |
|
3 | 2.68% |
| ΝΑΙ, ελεύθερη οικονομία έχουμε, ας καθορίσει μόνη της τα ωράριά της. |
|
15 | 13.39% |
| ΟΧΙ, μου φθάνουν οι υπόλοιπες 6 ημέρες για ψώνια. |
|
31 | 27.68% |
| ΟΧΙ, η αργία της Κυριακής, δεν είναι διαπραγματεύσιμη. |
|
71 | 63.39% |
| Δημοσκόπηση πολλών επιλογών Ψήφισαν: 112. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
![]() Δεξι κλικ πάνω στην εικόνα, κοπυ ιματζ λοκεησιον , και μετά ινσερτ ιματζ....
Last edited by gepol; 03-11-2013 at 08:59. |
|
|
|||
|
|||
|
Σωστά
![]() Αλλά δε θα με κάνεις να νιώσω άσχημα.... Σε λίγο την κοπανάω ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ θέλω να ανοίγουν κι οι τράπεζες Κυριακή για να πηγαίνω με την άνεσή μου να πληρώνω και φυσικά κι όλες οι δημόσιες υπηρεσίες.
Τελικά ακόμη και σε αυτό το θέμα διχόνοια θα προκληθεί.... Τι σκ.τολαός είμαστε!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στο κεντρο του πειραια...ολα τα.επωνυμα και τα σουπερ μάρκετ ανοικτα Αδεια .....απο οτι ειδα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιατί, έχεις την εντύπωση πως θα γίνονται εμπορικές συναλλαγές και οι τράπεζες θα παραμένουν κλειστές;;; Εκτός και νομίζεις πως θα πηγαίνουν για δουλειά οι μέτοχοι. Στην εποχή μας έχουν αλλάξει και αλλάζουν πολλά. Όπως σε κάθε εποχή. Ένα μικρό παράδειγμα. Οι αγορές μέσω ίντερνετ δεν γίνονται Κυριακές;; Δεν είναι "αθέμιτος" ανταγωνισμός να μπορεί κάποιος να πουλάει 24/7 και κάποιος άλλος όχι;; Υπάρχουν πολλά ακόμη, αλλά πρέπει να φύγω εκτός σύνδεσης... Τα λέμε... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σίγουρα θα μας πουν για τον τζίρο που θα γίνει σήμερα, θα μας πουν όμως και για τον τζίρο που θα γίνει την Τρίτη; Η αν αυξήθηκε όντως συνολικά. Προς το παρόν εγώ βλέπω μόνο τη ΔΕΗ κερδισμένη. |
|
|
|||
|
|||
|
Η κοινωνία μίλησε
enikos.gr - Κοινωνία: Στο αυτόφωρο ιδιοκτήτρια καταστήματος enikos.gr - Κοινωνία: Χανιά: Κλειστά τα καταστήματα enikos.gr - Κοινωνία: ΒΙΝΤΕΟ-Ψώνια εν μέσω διαμαρτυριών enikos.gr - ΦΩΤΟ-Μαγαζιά ανοιχτά χωρίς πελάτες στα Τρίκαλα enikos.gr - Κοινωνία: Xαλκίδα: Κινητοποίηση εργαζομένων enikos.gr - Κοινωνία: ΦΩΤΟ-Διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πάλι στέκεσαι σε ένα και δεν βλέπεις τα άλλα. Σε πολλά μέρη του κόσμου ήδη οι τράπεζες είναι 7 ημέρες ανοικτές. Σε πολλά μέρη του κόσμου ήδη τα μαγαζιά είναι ανοικτά 7 ημέρες. Όσοι θέλουν κλείνουν τις ημέρες που θέλουν. Τυχαίνει αυτά τα μέρη να είναι τα αναπτυσσόμενα, τα οποία δίνουν και τον ρυθμό στην κούρσα. Εσύ κάνε αντίσταση. Δικαίωμα σου. Εσύ κανονίζεις πως θα ζήσεις την ζωή σου. |
![]() |
|
|