![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
chris τέλος!!!!
Χρηστάρα ευχαριστούμε για τα καφεδάκια!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραια και η βολτα αλλα και η παρεα!!!!!
Σαν πρωτη καλη επαφη με χωμα και ελαχιστη λασπη εχω να πω πως πρεπει να μαζεψω χρηματα για να βαλω χωματινα και γω και να μην χανω τετοιες βολτιτσες!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστω πολυ τον ΘΕΟ για τον χυμο και το τοστακι και τον wet&dirty για τα διοδια ![]() Χαρικα πολυ παιδια και θα τα ξαναπουμε σιγουρα!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη ευχαριστούμε και για τα διόδια.Άντε και στην επόμενη!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Άλλη μία βόλτα με πολύ χαβαλέ, τρελή παρέα και όλα τα συναφή μιας χωμάτινης εξόρμησης.Λίγο υλικό από μένα: Όλη η ομάδα , vtheo-danaos-chris_pavlou wet&dirty - danaos με τα κατσίκια τους danaos wet&dirty space Η ομάδα italos-wet&dirty-danaos-vtheo Kαι μία με το ΗP!Δαναέ ευχαριστώ πολύ φίλε για την βόλτα με το ΗP!Άλλο μηχανάκι !Να στε και οι δύο καλά και να οργώνετε τα βουνά απροβλημάτιστα! Τέλος άλλης μιας ωραίας βόλτας και η καψούρα μου επέστρεψε γυαλισμένη στο δωματιό της μετά από αρκετά χωμάτινα χιλιόμετρα το τελευταίο 10ήμερο! Και δύο βιντεάκια Wet & dirty - danaos τρελό πέρασμα, danaos με το αμφίβιο Νομίζω πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο τα λένε όλα.... Να στε καλά φιλαράκια πέρασα τέλεια! |
|
|||
|
|||
![]()
αυτα ειναι!!!!!!μπραβο ρε αγορια πολυ καλα ηταν περάσαμε σουπερ!!!!
καλα αυτοι οι πατρινοι ειναι χιλιομετροφαγοι ![]() Space..δεν μασησε πουθενα ![]() ![]() ![]() Chris...ενας προπονημενος θεος!!!!!ατομα σαν το Χρηστο πρεπει να εχει η καθε παρέα!!! ![]() Ιταλος...γεια σου ρε Νικολα ![]() ![]() Δαναος...φιλαρακι χαρικα που τα ειπαμε απο κοντα...τωρα μη χαθουμε να κανονισουμε την επόμενη!!!! ![]() ![]() Τεο...καλα τωρα τι να πω παντα εκει που πρεπει την ωρα που πρεπει και πρόθημος να βοηθησει...φιλαρακι παντα ορθιος και παντα τετοια!!! ![]() εισαστε και οι πρωτοι αντε τωρα στα επόμενα!!!!! Last edited by wet & dirty; 28-11-2009 at 22:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο ρε παιδια. Πολυ ωραια πραγματα.
Στην επομενη πιστευω να ειμαι και γω εκει. |
|
|||
|
|||
![]()
...ένα μεγάλο μπράβο κ ευχαριστώ σε όλη την παρέα κ στον καθένα ξεχωριστά!!!
Τάκη κ Danae εκτός από την τέλεια παρέας σας...ευχαριστώ για την οργάνωση,την πλοήγηση,την υποστήριξη(αχ αυτές οι μπάρες..μου στέρησαν τα κεφτεδάκια!!!!)κ το θέαμα με τα κατσικάκια σας....(σηκώνεται πολύ σκόνη εσείς οι δύο...γιατί??!!!!!!!!!!! ![]() τον vtheo για την φωτογραφική κάλυψη της εκδρούλας κ όχι μόνο ,τον θεό για τα καφεδάκια κ τα τοστάκια..(χάθηκε κανά κεφτεδάκι??? ![]() τον italo..που ζωγραφίζει συνέχεια με την μηχανή του(δεν άφησε χωράφι για χωράφι που να μην το τσεκάρει...) τον space που το είχε στο χώμα παρόλο που ΄φορούσε ασφάλτινα(έχω videaki για αυτό) ..κ τέλος το συντοπίτη Κώστα,που πήγαμε κ γυρίσαμε μαζί από Πάτρα...κ τσακωνόμαστε ποιος θα πληρώσει τα διόδια.. Τάκη ευχαριστούμε για το κέρασμα των διοδίων!!! Να είμαστε όλοι καλά κ πάντα όρθιοι!!!!Άντε κ στην επόμενη!!! Last edited by fire red!; 29-11-2009 at 08:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά είναι!!!!!!:sm5:
|
|
|||
|
|||
![]()
Kαι οι οχτώ ήταν υπέροχοι!!
Το έχω ξαναγράψει και θα το λέω κάθε φορά που γυρνάω απο μια χωμάτινη......!!! Ευχαριστώ όλα μα όλα τα παιδιά μόνο και μόνο που είμα στη παρέα..αυτό λέει πολλά για μένα.....αυτές οι εξορμήσεις είναι το πάν για μένα....η διαδρομή η παρέα ο μοτοσυκλετισμός έτσι ακριβώς όπως τον ονειρεύομαι χρόνια τώρα!!! Έχω δίπλα μου ανθρώπους που εμπιστεύομαι και που τους γουστάρω με χίλια!! Γνώρισα τον Δαναό όπου καθόμουνα και τον χάζευα για την καταπληκτική του τεχνική στο χώμα...απλά respect!!! Wet and dirty..ένα όνομα όλα τα λευτά...τι να πώ ο Τάκης ήταν ο πρώτος που γνώρισα και με μύησε στο χώμα με την μπέμπα και όποτε είμαι κοντά του νοιώθω μια τεράστια ασφάλεια!!! Vtheo κλασικά όπου μπορεί να πάει το adve ο τεο θα το πάει τέλος.....πολύ κοντινό μου άτομο και στηρίζομαι πάνω του....όποτε τον χρειάστηκα κλασικά ήταν εκεί!! Fire-red και Κώστα...απο πάτρα ήρθαν οι τρελοί για μια χωμάτινη 60+χιλιομέτρων μόνο και μόνο αυτό λέει πολλά...έχουμε κάνει αρκετές εκδρομές μαζί αυτό τα λέει όλα!!! Χρηστάρας......ένας πραγματικός θεός...μακάρι στην "ηλικία" του γτ για μένα δεν παίζει ρόλο να μπορώ να κάνω τα μισά που κάνει αυτός!!!! Με αγκάλιαε και τον νοιώθω πολύ κοντά μου απο εδώ και στο εξής!!!! Κώστας ο "νέος"......απλά το παιδί το είχε το adve κώστα είδες τρελέ αν και με τα ασφάλτινα το είχαμε παντού!!! Εγώ?? κλασικά γύρισα ακόμα πιο έμπειρος σαν οδηγός....σαν άνθρωπος...σαν μοτοσυκλετιστής......!!!! Μαζί σας παιχταράδες μου να μου πείτε πάμε και στη άλλη άκρη του κόσμου απο βουνά.....δεν θα το σκεφτόμουνα..μ΄νο βενζίνη θα έβαζα και θα έφευγα το επόμενο λεπτό!!!! RESPECT σε όλους πραγματικά ευχαριστώ για αυτές τις ευχάριστες..φανταστικές στιγμές που περνάω μαζί σας...είναι το μοναδικό πράγμα που με κάνει να ξεφεύγω απο τα αγχη της καθημερινότητας και αυτο τα λέει όλα!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και απο εμενα
Λοιπον ..... Ηταν η πρώτη φορα που βρεθηκα με αυτη την παρεα. Και περασα φανταστικα!!! Ειναι τοσο ανετοι τοσο απλοι και φιλικοι που σε κάνουν να νιώθεις ανετα και εσυ μαζι τους αμεσως λες και τους ξερεις χρόνια!!!! Θελω να ευχαριστησω πανω απο ολα τα 2 παιδια απο την πατρα που ταξιδεψαν απο της 6 η ωρα το πρωι για να βρεθουν παρεα μας και να κανουμε μια πολυ ομορφη enduro βολτα. Νικο Κωστα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! Εισασταν αψογοι σε ολα και στο χωμα μια χαρα ακομα και με ασφάλτινα ο Νικος αν δεν κανω λάθος. Ο vtheo ηταν παντου και παντα για ολους παρων. Μια ηρεμη δύναμη που τον βλέπεις να περναει απο παντου με το adv αερας. Ο space (κωστας) ηταν και αυτος καινουργιος στην παρεα σαν και εμενα αλλα ηταν πολυ ανετος και στοχωμα το εχει με 10000 Κωστα βαλε χωματινα λαστιχα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!! χαχαχαχα Ο ΘΕΟΣ chris!!! Μεσα σε ολα αστυρευτη πηγη ενεγειας. ...Ο ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΜΕΝΟΣ!!!! το ελεγε και ολας "σημερα θα σας φαω"χαχαχαχα Ο "βρεγμενος και βρωμικος" wet&dirty Τακης.....τα λογια περιττα. Τακη ευχαριστουμε για ολα και φυσικα για την υπομονη σου μαζι μας...Απιστευτο τιμονι!!! Και τελος ο italos Νικολα εισαι αρχηγος που τον εχανες που τον εβρησκες μεσα στα χωραφια χαχαχαχα. Τωρα οποιος διαβάσει τα ποστ θα σκεφτει "μα καλα συννενοημενοι ειναι και λενε τα ιδια?!?!?!" Οχι ειμασταν μια παρεα πολυ καλη αποφασισμενη να κανει την βολτα της οσο δυσκολη και να ηταν -μην ξεχναμε οτι ειχαμε πολλες μοτο με ασφαλτινα λαστιχα - και στο τελος πηγαν ολα μια χαρα. Παιδες ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια αλλα μην τα παραφουσκώνουμε και ολας...μην ξεχνάμε οτι στην παρεα μας ηταν και ο Τακης (wet&dirty)..... Χρηστο ευχαριστω πολυ για το κερασμα και Τακη για τα διοδια Τα βιντεο ειναι πολυ καλα προσπαθησα να σας εχω ολους μεσα συνεχεια για να μην υπάρχουν παραπονα χαχαχαχα Ειναι μεγάλα και προσπαθω να δω τι θα κάνω για να τα ανεβάσω... Μερικες φωτο ομως εχω... Ο Τεο Vtheo ειπαμε υπήρχε οργάνωση... ![]() ο ενας και μοναδικος wet&dirty Τακης.. ![]() Ο Τακης με τον Τεο στο νερολακο στο τελος της διαδρομης... ![]() ΚΤΜ 950 super enduro...BMW 1200 HP2 enduro... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πάρνηθα-Αυλώνα 40 χιλ.χωμα | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 29 | 19-11-2009 23:44 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες – Σαββατο 18 Ιουλιου 09 !!! | arisxios | Μια καλημέρα είναι αυτή | 44 | 19-07-2009 05:45 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες – Σαββατο 11 Ιουλιου 09 !!! | arisxios | Μια καλημέρα είναι αυτή | 25 | 12-07-2009 02:00 |
Καλημέρες, καλησπέρες και καληνύχτες !!! Σαββατο 24-01-09 | arisxios | Μια καλημέρα είναι αυτή | 19 | 24-01-2009 22:53 |