GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 14-12-2009, 13:38
syan Ο/Η syan βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R12RT
Προεπιλογή Απάντηση: ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ .....ιιιιιχχχχχααααααααά....!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
...το να κλειδώσεις ένα θέμα, είναι το μόνο εύκολο!

Πραγματικά, οι προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προσβολές, τόσο προσωπικά όσο και σαν forum, μας βρίσκουν αντίθετους.

Είναι πραγματικά δύσκολο όμως να παίζεις το ρόλο του "δικαστή" ανάμεσα πρώτα σε φίλους κι' έπειτα σε πρόσωπα που γνωρίζονται μεταξύ τους και μεταξύ των υπολοίπων μελών της παρέας.
Δεν είναι θέμα "δικαστή Δημήτρη, είναι αρχές διατήρησης επιπέδου ειδικά για θέματα που εύκολα κάποιος μπορεί να λογομαχήσει απο εκνευρισμό ή επειδή παρασύρθηκε...Γνώμη μου είναι οτι θέματα σαν αυτά δεν πρέπει να δημιουργούν παράσιτα στην πλειάδα των μελών που αδιαφορούν για διαπληκτισμούς του είδους και θα πρέπει να κλειδώνονται πριν αρχίσουν τα χοντρά...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
....από εκεί όμως εώς τα postarismata με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις με χαρακτηρισμούς και λογοπαίγνια επιπέδου δημοτικού άντε και 1ης Γυμνασίου (μου είπες, σου είπα, αυτός άρχισε πρώτος. κ.λ.π,) νομίζω ότι αδικούν όλους όσους είμαστε ΜΕΛΗ αυτού του φόρουμ μιας και χαρακτηρίζουν και το φόρουμ και όχι μόνο αυτούς που τα γράφουν.
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2009, 15:23
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Πραγματικά, δεν έχω γνώμη (δεν έχω και ευθύνη) για το αν πρέπει να κλειδώσει το θέμα, το οποίο σαν θέμα είναι μια χαρά και ΠΡΕΠΕΙ να αποτελούν θέμα συζήτησης τέτοια γεγονότα, εγώ επισημαίνω και μένω στο θέμα των προσωπικών χαρακτηρισμών, αλοίμονο αν δεν μπορούμε ενήλικες άνθρωποι και γονείς να ανταλλάξουμε και να σεβαστούμε απόψεις.

Εγώ ζητώ απλά να τηρούνται απο τα μέλη οι βασικοί κανόνες λειτουργίας του φόρουμ που στο κάτω κάτω είναι και κανόνες που πρέπει να διέπουν την καθημερινότητά μας.

Είναι κρίμα να διάβαζεις το τελευταίο Post του "Υannis" (δεν τον ξέρω καν προσωπικά τον άνθρωπο) και αυτό που σου μένει σαν τελευταία εντύπωση να είναι οι δύο τελευταίοι παράγραφοι που κατά την ταπεινή μου γνώμη κάνουν αυτό ακριβώς που καταδικάζει παραπάνω.

Τέλος πέρα από τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς, δεν μου αρέσουν και αυτοί που χαρακτηρίζουν συλλογικά επαγγελματικές ομάδες, κάθε ένας έχει τα προσωπικά του βιώματα, αλλά είναι άλλο να λες π.χ υπάρχουν λαμόγια στην αστυνομία (φαντάζομαι και ένας αστυνομικός θα συμφωνήσει) και άλλο ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι λαμόγια.
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2009, 15:33
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550

το ρητό του Βολταίρου «διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»

το διάβασα σημερα σε μια παρόμια κουβέντα!!!!
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2009, 20:48
nek21 Ο/Η nek21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΡΜΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200ADV

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty Εμφάνιση μηνυμάτων
το ρητό του Βολταίρου «διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»

κολλητε εγω παντα το λεγα σε ολους οτι εχεις επιπεδο,αυτοι δε με πιστευαν.
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2009, 20:50
sakis656 Ο/Η sakis656 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Δράμα
Μoto: BMW R1200GS '04

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty Εμφάνιση μηνυμάτων

:sm4::sm4::sm4::sm4::sm4::sm4::sm4:
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2009, 20:59
portman Ο/Η portman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: Mets

Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης