Απάντηση: ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ .....ιιιιιχχχχχααααααααά....!!!!
Πραγματικά, δεν έχω γνώμη (δεν έχω και ευθύνη) για το αν πρέπει να κλειδώσει το θέμα, το οποίο σαν θέμα είναι μια χαρά και ΠΡΕΠΕΙ να αποτελούν θέμα συζήτησης τέτοια γεγονότα, εγώ επισημαίνω και μένω στο θέμα των προσωπικών χαρακτηρισμών, αλοίμονο αν δεν μπορούμε ενήλικες άνθρωποι και γονείς να ανταλλάξουμε και να σεβαστούμε απόψεις.
Εγώ ζητώ απλά να τηρούνται απο τα μέλη οι βασικοί κανόνες λειτουργίας του φόρουμ που στο κάτω κάτω είναι και κανόνες που πρέπει να διέπουν την καθημερινότητά μας.
Είναι κρίμα να διάβαζεις το τελευταίο Post του "Υannis" (δεν τον ξέρω καν προσωπικά τον άνθρωπο) και αυτό που σου μένει σαν τελευταία εντύπωση να είναι οι δύο τελευταίοι παράγραφοι που κατά την ταπεινή μου γνώμη κάνουν αυτό ακριβώς που καταδικάζει παραπάνω.
Τέλος πέρα από τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς, δεν μου αρέσουν και αυτοί που χαρακτηρίζουν συλλογικά επαγγελματικές ομάδες, κάθε ένας έχει τα προσωπικά του βιώματα, αλλά είναι άλλο να λες π.χ υπάρχουν λαμόγια στην αστυνομία (φαντάζομαι και ένας αστυνομικός θα συμφωνήσει) και άλλο ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι λαμόγια.
|