![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
απο χθες το κανονιζω!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλα Νταννυ την καλητερη ωρα τα ανεβασες...οτι επινα καφεδακι!!!
πολυ καλα τα βιντεακια!!!!![]() βασικα για την καμερα εγω φταιω... ![]() παιδες δεν σας το ειπα αλλα σορρυ που δεν καναμε την μεγαλη διαδρομη και καναμε μονο την μικρη ![]() την αλλη φορα θα ξημρωθουμε στο βουνο!!!!![]() αντε και στα επομενα βολτακια βρωμικα λιγδιαρικα λασπωμενα και σκληροτραχηλα φιλαρακια!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Danny ευχαριστουμε για τα βρωμικα videaki που ανεβασες.Την επομενη να εχουμε και τριποδο για να εισαι και εσυ στα πλανα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μην το σκεφτεσε φιλε δεν εχω κανενα πρβλημα αληθεια. |
|
|
|||
|
|||
|
Εισαι πολυ ευγενικο παιδι Danny. Εγω θα ελεγα οτι λεει @&$&@$&?. Αντε με εκανες να πω βρωμικες λεξεις.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
βασικα να σας πω τι μου αρεσει στην ολη φαση????οτι απο την πρωτη βολτα που σκαει καποιος στην παρεα αμεσως μπαινει στην λογικη της ομαδας σε μεγαλο βαθμο!!!!Μιτσαρα να εισαι καλα φιλε σε περιμενω στην επομενη με το κατσικακι σου ετοιμο για μαχη!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν εχει καμια σχεση με το ταξιδι στην ασφαλτο χωρις φυσικα να θελω μιώσω τα ασφαλτινα ταξιδια καθολου. Προς θεου. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
βασικα φιλε το βουνο θελει 3 πραγματα...ομαδικο πνευμα οπως ειπες πειθαρχια και παιδία!!!!και αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενα ατομο που δεν γνωριζαμε απο την πρωτη βολτα εχει ενταχθει στην ομαδα απο μονος του!!!υπαρχει χημεια σου λεω!!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Εσο ετοιμος λεμεεεεε
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σαββατο 16/1 στο δρομο με τις λασπες!! | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 143 | 17-01-2010 01:22 |
| Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες 2010 (Trailer) | skippybi | Κινηματογράφος | 3 | 01-10-2009 03:24 |
| Το βίντεο με τις 2.000.000 θεάσεις | Alext | Κόσμος | 7 | 29-09-2009 16:32 |
| Formula BMW: O Γιώργος Κατσίνης δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο Spa! | riko46 | Αγώνες | 3 | 03-09-2009 14:18 |
| Πρέπει να προσέχουμε με τις ..μπαλακλάβες.. | kostas_366 | Επικαιρότητα | 10 | 18-03-2009 19:42 |