![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έκτακτο Δελτίο Αρθριτικών για Κυριακή 14 Μάρτη
- Καιρός ολέθριος. Λόγω εντόνων βροχοπτώσεων κυκλοφορούν μόνο όσοι οδηγοί GS έχουν αδιάβροχες μεμβράνες ανάμεσα στα δάκτυλα χεριών και ποδιών ή φέρουν λέπια. Οι υπόλοιποι κατ' οίκον συνεχίζουν εξωτερικά το γρασσάρισμα με Voltaren αλοιφή όσων αρθρώσεων τρίζουν και εσωτερικά τη λίπανση με τσίπουρο ή τήλιο (παίζει και σπαθόζουμο)! - Το παραπάνω Σ/Κ έχει αυξημένες ελπίδες να ξεμυτίσει ο αναξιοπαθών πληθυσμός. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω δεν θα μπορεσω να ειμαι μαζι σας γιατι εχω κανονιση βολτα στο Πάνητερο και καλαβρητα......για πεστροφες.......εαν λεω εαν δεν κανονισετε να πατε οποιος θελει ειναι καλεσμενος μου ....
πληροφορ για τους πατρινους στο Μοτοraid στην πατρα θα ειμαι μεσα στο υπογιο.....χεχεχε για ολους τους αλλους απο αλλα μερη στης 11 στο διακοφτο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους! Λόγω του γεγονότος ότι ο καιρός δεν λέει να μας κάνει το χατήρι κ θα βρέχει αύριο Κυριακή, λέμε να αναπρογραμματίσουμε την εξόρμησή μας για την Κυριακή 28/3/2010!
Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μπά! Θα μας κάνεις την χάρη να έρθεις????? ![]() ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
πάμε δυνατά για 28!!!!!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
στης 28 ειμαι μεσα κι εγω .........
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μπράβο Αντρέα, χαρά μας να σε δούμε φίλε!!! ![]() ![]() πές το και του Γιάννη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα για 28, θα εχω φτιαξει και τη moto!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κυριακή 14 Μαρτίου 2010 Σούνιο - Λαυριο | evanslam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 40 | 27-03-2010 10:57 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 21 Μαρτίου 2010 !!! | frits | Μια καλημέρα είναι αυτή | 71 | 22-03-2010 07:55 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 14 Μαρτίου 2010 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 73 | 15-03-2010 07:05 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 7 Μαρτίου 2010 !!! | sintarta | Μια καλημέρα είναι αυτή | 95 | 08-03-2010 06:09 |
Καφεδάκι - Μπανάκι... στην Πάτρα την Κυριακή 12 Ιουλίου!!! | skippybi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 76 | 14-08-2009 01:44 |