GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ζώα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 09-08-2010, 11:30
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Σοκ: Κρέμασε τα σκυλιά για παραδειγματισμό!

εδω μιλαμε για εναν δειλο,καφρο,τσαμπα μαγκα κολοβλαχοο οποιος εγινε αρσενικο και αντρακλας κρεμωντας τα σκυλια, που καποιος αλλος καφρος ισως περισσοτερο δειλος απο τον πρωτο παρατησε ελευθερα,κανοντας καταστροφες....
καμμια σχεση η ζωοφιλια,οικολογια και καθε ειδους λαλακια που μπορει ο καθενας μας να λεει....
το να κρεμασει τα σκυλια,μονο το δικιο του εχασε ο #########...
νομιζω οτι το θεμα μας ειναι η πραξη του τσομπανη και η πραξη νομιζω οτι ειναι κατακριτεα απο ολους μας.....
Reply With Quote
Παλιό 09-08-2010, 11:31
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos Εμφάνιση μηνυμάτων
Το 2000-2002 ειχα στο νησι στρουθοκαμηλους.
Το τι τραβουσαμε με τον καθε μαλ.. κυνηγο που πυροβολουσε για να πανικοβληθουν και να τρεχουν πανικοβλητες και να χαχανιζουν σαν μικρα παιδια...δεν λεγετε.
Ναι ρε φιλε,εδωσα κατι εκατομυρια δραχμες για να τις παρω και οι μαλ... κανανε πλακα με την περιουσια μου.
Ναι,θα του κρεμαγα τους σκυλους του που.... για να μαθει τι θα πει σεβασμος,προς τον συνανθρωπο,αλλα και στα ζωα,μιας και το παιζει ζωοφιλος..
Και κατι ακομη.
Ναι ενταξει οι τσομπανιοδες ριμαζουν την χλωριδα με τα ζωα τους(και αμα λαχει κανουν και εμπρησμο για νεα βοσκοτοπια)αλλα μην μιλανε και οι κυνηγοι του εχουν ριμαξει οτι πεταει......
Ωραίος τρόπος εκπαίδευσης μου αρέσει, και αυτός μετά έχοντας αφομοιώσει το μάθημά σου θα σου έστεινε καρτέρι και σε έστελνε στα θυμαράκια να σου μάθει και σένα το "Οφθαλμό αντί Οφθαλμού;

Θυμήθηκα ένα "παλαβό" τώρα στο Αγρίνιο που πριν 2-3 χρόνια έκλεισε 4 σπίτια, 5 μαζί με το δικό του.
Reply With Quote
Παλιό 09-08-2010, 12:31
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina

θα μπορούσα να μιλάω για ώρες επι του θέματος αλλά δεν το έκανα γιατί δεν υπάρχει λόγος.δεν θα βγει τίποτα.το συκώτι μου πλέον δεν το πριζω.
και επειδή τα έχω δει όλα,ασυνείδητους τσομπάνηδες,βλαχάρες οικολόγοι,οικολόγοι κυνηγοί(!!!),
επειδή μου έχουν πατήσει τρυφύλλια με τζιπ,έχω τρέξει νύχτα να βγάλω με το τρεκτερ,τζιπ χαμένου αθηναίου κυνηγού που νόμιζε επειδή πήρε ναβάρα θα φτάσει στο εβερεστ,μου έχουν φάει κότες κ.λ.π.την έχω βρει την λύση.

με τον νόμο κατευθείαν! εγώ δηλαδή είμαι μακάκας που μαθαίνω τα σκυλιά μου να μην ορμάνε σε ανθρώπους?και μένα στο δάσος είναι και απο την φύση τους άγρια,αφού παλεύουν με τον λύκο,αλλά δεν σου την πέφτουνε.

έτσι, έχω αποζημιωθεί αρκετές φορές και έχω φωνάξει στο χωράφι αγρονόμους,αστυνομία,υγειονομικό κ.λ.π πολιτισμένα πράγματα
μόνο έτσι θα γίνουμε άνθρωποι και θα πάψουμε να είμαστε κανίβαλοι ..
Reply With Quote
Παλιό 09-08-2010, 12:44
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
θα μπορούσα να μιλάω για ώρες επι του θέματος αλλά δεν το έκανα γιατί δεν υπάρχει λόγος.δεν θα βγει τίποτα.το συκώτι μου πλέον δεν το πριζω.
και επειδή τα έχω δει όλα,ασυνείδητους τσομπάνηδες,βλαχάρες οικολόγοι,οικολόγοι κυνηγοί(!!!),
επειδή μου έχουν πατήσει τρυφύλλια με τζιπ,έχω τρέξει νύχτα να βγάλω με το τρεκτερ,τζιπ χαμένου αθηναίου κυνηγού που νόμιζε επειδή πήρε ναβάρα θα φτάσει στο εβερεστ,μου έχουν φάει κότες κ.λ.π.την έχω βρει την λύση.

με τον νόμο κατευθείαν! εγώ δηλαδή είμαι μακάκας που μαθαίνω τα σκυλιά μου να μην ορμάνε σε ανθρώπους?και μένα στο δάσος είναι και απο την φύση τους άγρια,αφού παλεύουν με τον λύκο,αλλά δεν σου την πέφτουνε.

έτσι, έχω αποζημιωθεί αρκετές φορές και έχω φωνάξει στο χωράφι αγρονόμους,αστυνομία,υγειονομικό κ.λ.π πολιτισμένα πράγματα
Σωστός φίλε μου, ο σκύλος θέλει τον ηγέτη του, τον αρχηγό που θα του πεί τι θα κάνει και θα του έχει τυφλή εμπιστοσύνη.
Reply With Quote
Παλιό 09-08-2010, 14:32
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V

Απόσπασμα:

Θα σε ακολουθησω και εγω και θα κλησει για εμενα το θεμα εδω,γιατι ακρη δεν βγαινει.
Οταν εισαι κλεισμενος στο διαμερισμα.ολα ειναι ροζ...
Η ζωη ομως για καποιους εκει εξω ειναι γκρι και καμμια φορα μαυρη.
Whatever λοιπον ο καθενας και τα βιωματα του.
Αλλωστε ξυπναει κανενας στις 5 το πρωι ,μες το κρυο να παει να περιποιηθει τα ζωα του?Οχι.
Απλα πανε στο σουπερ μαρκετ και αγοραζουν τις σκυλοτροφες...
Ξερουνε τις αγωνιες αυτου που ζει απο τα ζωα?-οχι.
Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε....
Reply With Quote
Παλιό 09-08-2010, 15:01
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:

+1200...
αυτο ακριβως περιμενα να ακουσω απο εναν πολιτισμενο τσομπανη
Reply With Quote
Παλιό 10-08-2010, 17:25
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos Εμφάνιση μηνυμάτων
.......
κάτι ακόμη φίλε απο την Σάμο.μιας και είχαμε το ίδιο περίπου περιστατικό.
πριν κανα 2 χρόνια μπήκανε 2 κυνηγόσκυλα για πουλιά,αργά το βράδυ μέσα στα κουνέλια και τις κότες..απο την στιγμή που τα πήραμε χαμπάρι και μέχρι να φτάσουμε στον φράχτη απο τα κουνέλια,πνίξανε 8 κότες και αν θυμάμαι καλά,περίπου 20 κουνέλια.
τα νεύρα μου είχαν γίνει κρόσια!παρόλο αυτά,τα έπιασα,τα έδεσα και περίμενα να τα αναζητήσει ο ιδιοκτήτης (που εννοείται δεν ήξερε τίποτα για το συμβάν).μετά απο 3 μέρες και ρωτώντας στα καφενεία,με βρήκε και ήρθε σπίτι μου να τα πάρει.έκπληκτος άκουγε τι είχε γίνει πριν μερικά βράδια.τελικά πλήρωσε τις κοτες και τα κουνέλια με το παραπάνω,αλλά και τις κροκέτες που τάιζα τα σκυλιά του και που δεν μου έφταιγαν σε τίποτα να τα αφήσω νηστικά.
αν το κατάφερα αυτό εδώ,που θα μπορούσε κάλιστα να μην βρεθεί ποτέ ο ιδιοκτήτης,να πάιξω και να χάσω δηλαδή,σκέψου πόσο πιο εύκολο θα ήταν για σένα και σε ένα νησί.θα το είχα περάσει ακτινογραφία!
και στο λέω εγώ,που ξυπνάω 5 το πρωί για να αρμέξω και πιάνω βυζιά 6 ώρες καθημερινά
και θέλω 1 τσουβάλι κροκέτες 20κιλες για σκυλιά,το 2ήμερο
Reply With Quote
Παλιό 10-08-2010, 18:45
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
κάτι ακόμη φίλε απο την Σάμο.μιας και είχαμε το ίδιο περίπου περιστατικό.
πριν κανα 2 χρόνια μπήκανε 2 κυνηγόσκυλα για πουλιά,αργά το βράδυ μέσα στα κουνέλια και τις κότες..απο την στιγμή που τα πήραμε χαμπάρι και μέχρι να φτάσουμε στον φράχτη απο τα κουνέλια,πνίξανε 8 κότες και αν θυμάμαι καλά,περίπου 20 κουνέλια.
τα νεύρα μου είχαν γίνει κρόσια!παρόλο αυτά,τα έπιασα,τα έδεσα και περίμενα να τα αναζητήσει ο ιδιοκτήτης (που εννοείται δεν ήξερε τίποτα για το συμβάν).μετά απο 3 μέρες και ρωτώντας στα καφενεία,με βρήκε και ήρθε σπίτι μου να τα πάρει.έκπληκτος άκουγε τι είχε γίνει πριν μερικά βράδια.τελικά πλήρωσε τις κοτες και τα κουνέλια με το παραπάνω,αλλά και τις κροκέτες που τάιζα τα σκυλιά του και που δεν μου έφταιγαν σε τίποτα να τα αφήσω νηστικά.
αν το κατάφερα αυτό εδώ,που θα μπορούσε κάλιστα να μην βρεθεί ποτέ ο ιδιοκτήτης,να πάιξω και να χάσω δηλαδή,σκέψου πόσο πιο εύκολο θα ήταν για σένα και σε ένα νησί.θα το είχα περάσει ακτινογραφία!
και στο λέω εγώ,που ξυπνάω 5 το πρωί για να αρμέξω και πιάνω βυζιά 6 ώρες καθημερινά
και θέλω 1 τσουβάλι κροκέτες 20κιλες για σκυλιά,το 2ήμερο
Ωραία έπραξες και πολύ έξυπνα.
Μια και τα πλήρωσε τα έφαγε τουλάχιστον
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2010, 21:17
nokie Ο/Η nokie βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: ATHINA
Μoto: GS1200

Αυτός ήθελε δέσιμο στο δέντρο για δυό μέρες να βλέπει τα κρεμασμένα σκυλιά μέχρι να καταλάβει την λαλακία του.Μόνο έτσι συνετίζονται κάτι τέτοιοι λαλάκες
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης