![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() εδω μιλαμε για εναν δειλο,καφρο,τσαμπα μαγκα κολοβλαχο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() καμμια σχεση η ζωοφιλια,οικολογια και καθε ειδους λαλακια που μπορει ο καθενας μας να λεει.... ![]() το να κρεμασει τα σκυλια,μονο το δικιο του εχασε ο #########... ![]() νομιζω οτι το θεμα μας ειναι η πραξη του τσομπανη και η πραξη νομιζω οτι ειναι κατακριτεα απο ολους μας..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θυμήθηκα ένα "παλαβό" τώρα στο Αγρίνιο που πριν 2-3 χρόνια έκλεισε 4 σπίτια, 5 μαζί με το δικό του. |
|
|||
|
|||
![]()
θα μπορούσα να μιλάω για ώρες επι του θέματος αλλά δεν το έκανα γιατί δεν υπάρχει λόγος.δεν θα βγει τίποτα.το συκώτι μου πλέον δεν το πριζω.
και επειδή τα έχω δει όλα,ασυνείδητους τσομπάνηδες,βλαχάρες οικολόγοι,οικολόγοι κυνηγοί(!!!), επειδή μου έχουν πατήσει τρυφύλλια με τζιπ,έχω τρέξει νύχτα να βγάλω με το τρεκτερ,τζιπ χαμένου αθηναίου κυνηγού που νόμιζε επειδή πήρε ναβάρα θα φτάσει στο εβερεστ,μου έχουν φάει κότες κ.λ.π.την έχω βρει την λύση. με τον νόμο κατευθείαν! εγώ δηλαδή είμαι μακάκας που μαθαίνω τα σκυλιά μου να μην ορμάνε σε ανθρώπους?και μένα στο δάσος είναι και απο την φύση τους άγρια,αφού παλεύουν με τον λύκο,αλλά δεν σου την πέφτουνε. έτσι, έχω αποζημιωθεί αρκετές φορές και έχω φωνάξει στο χωράφι αγρονόμους,αστυνομία,υγειονομικό κ.λ.π πολιτισμένα πράγματα μόνο έτσι θα γίνουμε άνθρωποι και θα πάψουμε να είμαστε κανίβαλοι .. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οταν εισαι κλεισμενος στο διαμερισμα.ολα ειναι ροζ... Η ζωη ομως για καποιους εκει εξω ειναι γκρι και καμμια φορα μαυρη. Whatever λοιπον ο καθενας και τα βιωματα του. Αλλωστε ξυπναει κανενας στις 5 το πρωι ,μες το κρυο να παει να περιποιηθει τα ζωα του?Οχι. Απλα πανε στο σουπερ μαρκετ και αγοραζουν τις σκυλοτροφες... Ξερουνε τις αγωνιες αυτου που ζει απο τα ζωα?-οχι. Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1200...
![]() ![]() αυτο ακριβως περιμενα να ακουσω απο εναν πολιτισμενο τσομπανη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κάτι ακόμη φίλε απο την Σάμο.μιας και είχαμε το ίδιο περίπου περιστατικό.
πριν κανα 2 χρόνια μπήκανε 2 κυνηγόσκυλα για πουλιά,αργά το βράδυ μέσα στα κουνέλια και τις κότες..απο την στιγμή που τα πήραμε χαμπάρι και μέχρι να φτάσουμε στον φράχτη απο τα κουνέλια,πνίξανε 8 κότες και αν θυμάμαι καλά,περίπου 20 κουνέλια. τα νεύρα μου είχαν γίνει κρόσια!παρόλο αυτά,τα έπιασα,τα έδεσα και περίμενα να τα αναζητήσει ο ιδιοκτήτης (που εννοείται δεν ήξερε τίποτα για το συμβάν).μετά απο 3 μέρες και ρωτώντας στα καφενεία,με βρήκε και ήρθε σπίτι μου να τα πάρει.έκπληκτος άκουγε τι είχε γίνει πριν μερικά βράδια.τελικά πλήρωσε τις κοτες και τα κουνέλια με το παραπάνω,αλλά και τις κροκέτες που τάιζα τα σκυλιά του και που δεν μου έφταιγαν σε τίποτα να τα αφήσω νηστικά. αν το κατάφερα αυτό εδώ,που θα μπορούσε κάλιστα να μην βρεθεί ποτέ ο ιδιοκτήτης,να πάιξω και να χάσω δηλαδή,σκέψου πόσο πιο εύκολο θα ήταν για σένα και σε ένα νησί.θα το είχα περάσει ακτινογραφία! και στο λέω εγώ,που ξυπνάω 5 το πρωί για να αρμέξω και πιάνω βυζιά 6 ώρες καθημερινά και θέλω 1 τσουβάλι κροκέτες 20κιλες για σκυλιά,το 2ήμερο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Μια και τα πλήρωσε τα έφαγε τουλάχιστον ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτός ήθελε δέσιμο στο δέντρο για δυό μέρες να βλέπει τα κρεμασμένα σκυλιά μέχρι να καταλάβει την λαλακία του.Μόνο έτσι συνετίζονται κάτι τέτοιοι λαλάκες
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δωρεάν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά – οδηγούς σε τυφλούς | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ζώα | 3 | 26-01-2010 19:52 |
Σοκ αλλά και δυσπιστία από τη φρικτή ιστορία του Περού | skippybi | Κόσμος | 3 | 22-11-2009 12:08 |
Μάθετε τα πάντα για τα αντιβιοτικά | skippybi | Υγεία | 1 | 04-11-2009 19:26 |
Σοκ στην τουαλετα!!! | Kwstas_kef | Κόσμος | 8 | 08-09-2009 10:28 |
Σοκ με Τσουμελέκα!!!!!! | riko46 | Αθλητισμός | 14 | 22-01-2009 16:19 |