![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
πολλα πολλα μπραβο και συγχαρητηρια στους διωργανωτες και οσους συνεβαλαν στην εκδηλωση.τελειο το αποτελεσμα!!!!!!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Sent by danaos via...dirty tablet |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απο καλημερες και αξιοπιστα.....ειμαι μαστορας τα αλλα τα αφηνω στους σιδεροκολους!! χαχαχα |
|
|
|||
|
|||
|
Συγχαρητήρια και σπό εμένα για την όλη προσπάθεια.
Νικόλα Δημήτρη να είστε καλά για το τρέξιμο. Ευχαριστούμε πολύ . Οικογενειακός περάσαμε σούπερ. Ο χώρος η βόλτες το φαγητό όλα μια χαρά. Παμε για την επόμενη τώρα... Πριν αρχίσουμε ο καθένας μας να βγάζει "χολή" ας αναλογιστούμε τι πρόσφερε ο καθένας μας πρώτα για την επιτυχία της πίτας... ![]() Sent by danaos via...dirty tablet |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Για τον κουμπαρο σου δεν λες τιποτα..που προσεχε τα γυναικοπαιδα..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστω το GsForum και ειδικα τον Νικο και το Δημητρη για το απιστευτο τριημερο που μας προσφεραν!! Ολα ηταν παραπανω απο τελεια, η διαμονη το φαγητο, οι βολτες.
Χαρηκα που τα ξαναειπα με φιλαρακια που ηξερα αλλα και με νεα!! Ειναι πολυ ομορφο να εχεις εικονα στο μυαλο σου τους ανθρωπους που συναναστρεφεσαι στα γραπτα σου, εστω και αν τους μιλησεις για λιγο. Μαζευτηκαμε απο καθε γωνια της Ελλαδας σε καιρους δυσκολους και αυτο σημαινει οτι αγαπαμε αυτο που κανουμε αλλα αγαπαμε και αυτο το φορουμ που εχει κανει την Ελλαδα μια παρεα!! Σας ευχαριστω ολους!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sent by danaos via...dirty tablet Last edited by danaos; 04-03-2013 at 10:47. |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο σε όλους σας.
![]() ![]() ![]() Από τις φωτογραφίες μας έχουν πέσει τα σαγόνια κάτω ![]() ![]() Και του χρόνου με υγεία ελπίζοντας να σταθώ πιο τυχερός και να έρθω και εγώ
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παιδιά πάντα τέτοια να έχουμε και του χρόνου με υγεία
|
![]() |
|
|