![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον Νίκο και τον Δημήτρη για το απίστευτο αυτό διήμερο που ζήσαμε και που θα είναι χαραγμένο στο μυαλό μας για πολλές μέρες (και μήνες θα έλεγα) ακόμα. Εγω ειμαι ακόμα νοητά στην Ερέτρια.
Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια αυτό που ζήσαμε και το Σάββατο το βράδυ αλλά και την Κυριακή. Όλα ήταν τέλεια. Το ξενοδοχείο, το φαγητό, η εξυπηρέτηση, το πάρτυ, η κλήρωση. Από τις φωτογραφίες που είδα και τα παιδιά στην Κύμη και στην Στενή περάσανε πάρα πολύ καλά. Χάρηκα που ξαναείδα πολλούς φίλους από όλα τα μέρη της Ελλάδος που είχα καιρό να τους δω. Ευτύχη και Γιάννα θα θέλαμε να είσαστε μαζί μας και φέτος και είναι αλήθεια ότι μας λειψατε πολύ. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα έχουμε ακόμα πολλές ευκαιρίες να συναντηθούμε από κοντά. Να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε όλοι ασφαλή χιλιόμετρα. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστούμε και μείς με την σειρά μας για την ωραία και πετυχημένη εκδήλωση.
Περάσαμε όμορφα, κάναμε την βὀλτα μας, είδαμε φίλους, παίξανε τα παιδιά και πήραμε και τα δωράκια μας. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να το ξανακάνουμε. |
|
|
|||
|
|||
|
Συγχαρητήρια και από εμένα στους οργανωτές και συντονιστές της εκδήλωσης.Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους Νίκο-Λεοντόκαρδο και Δημήτρη -Αρκά οι οποίοι αδιαφορώντας για οποιοδήποτε ''κόστος'' έφτιαξαν και διατηρούν πολύ ψηλά σε προδιαγραφές αυτή την καταπληκτική παρέα που λέγεται GSFORUM
|
|
|
|||
|
|||
|
Τα συγχαρητήρια και απο εμένα σέ όλους που έδωσαν το κάτι πραπάνω για να γίνει ωραία αυτή η κοπή πίτας
και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παρέα που μου χάρισε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο. Πάντα τέτοια να έχουμε!
|
|
|
|||
|
|||
|
ενα μεγαλο ευχαριστω για την μια ακομα απιθανη κοπη πιτας
|
|
|
|||
|
|||
|
Ενα μεγαλο ευχαριστω και απο μας για την ομορφη παρεα ολων σας το σ/κ που μας περασε....
Ελπιζω να τα πουμε συντομα απο κοντα και παλι γιατι αυτη η παρεα αξιζει πολλα!!! Να στε καλα ολοι παιδες και ενα τεραστιο ευχαριστω στο Νικο και το Δημητρη για ολα οσα εχουν κανει και συνεχιζουν τοσα χρονια στο χωρο αυτο!!! Καλη δυναμη σε ολους μας και εις το επανιδειν!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Ενα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο σε ολους για την οργάνωση ...και του χρόνου , καλα χιλιόμετρα σε όλους με υγεια...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ήταν μια όμορφη εμπειρία που θέλω να τη ξαναζήσω.
Μαζί με τη Μαρία γνωρίσαμε καλά παιδιά κ το βασικότερο; Όλα τα εν Χριστώ αδέλφια μας φέρθηκαν εγκάρδια κ φιλόξενα. Ο Θεός μαζί μας κ ειδικότερα ο Άγιος Χριστόφορος προστάτης των οδηγών. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές κ ειδικότερα στους Λεοντόκαρδο(Νίκο) κ Αρκά (Δημήτρη) που κάποια στιγμή τους λυπήθηκα κάπου εκεί στην Σαββατιάτικη "ολονυκτία" ![]() κ κατανόησα που έφυγαν νωρίς κ δεν πρόλαβαν "τα τσίρκα". ![]() κ στην παρέα από Πάτρα Γρηγόρη-Νάταλι-Μαριτίνα Αλέξανδρο-Νία Δημήτρη-Μάϊρα Όθωνα-Αγγελική Τζίμη Μάριο-Νικόλ κ τέλος θερμές ευχαριστίες στη συναναβάτη μου Μαρία... που με αντέχει. Καλή κ ευλογημένη χρονιά σε ΟΛΟΥΣ με ασφαλή χιλιόμετρα. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=Papadopaidi;857027]
κ στην παρέα από Πάτρα Γρηγόρη-Νάταλι-Μαριτίνα Αλέξανδρο-Νία Δημήτρη-Μάϊρα Όθωνα-Αγγελική Τζίμη Μάριο-Νικόλ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ θΕΟΔΩΡΟ-ΦΩΤΕΙΝΗ & ΓΙΑΝΝΗ τεκνον papadopaidi Last edited by Grs1; 04-03-2013 at 21:42. |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=Grs1;857047]
Απόσπασμα:
μου ξέφυγε 1 από τα 2 αυτοκίνητα...
|
![]() |
|