![]()  | 

| 
	|||||||
![]()  | 

| 
		 | 
	Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

Να μας έχει καλά ο Θεός, γερούς και δυνατούς, να καβαλάμε τη μοτό μας για πολλά πολλά χρόνια!!!  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Εγώ πάλι όχι.στό τελευταίο μέρος του μηνύματος. Εκτός κι αν ήμαστε όλοι όσοι έχουμε πάθει ζημίες τόσο σκραπες κι άσχετοι,κι όσοι δεν έχουν πάθει,πιλοταρες και οδηγαρες.αλλά το καταλογίζω περισσότερο ως χιουμοριστικό οπότε keep walking guys. send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk Last edited by taksidiotis; 05-12-2011 at 12:42.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

![]() ![]() ![]()       
		 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

...δηλαδη ποσο ασχημα μπορεις να οδηγησεις μια μοτοσυκλετα 1200 κυβικα?? Αντε, να ξεπατωσεις κανενα συμπλεκτη, να καψεις τα φρενα, να σου ξεφυγει καμια καρφωτη ταχυτητα..... τι αλλο??  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

η να την πηγαινεις κοφτες...       
		 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

προσωπικα κοφτη εχω να πιασω σε μηχανη μου σχεδον μια δεκαετια...μικροτερος εκανα κι εγω τις ######## μου αν και σπανια,κυριως οι παπιες μου παλια ειχαν τραβηξει ολη την κ@βλ@ μου οποτε στις μηχανες ημουν πιο συγκρατημενος αργοτερα... 

αλλα ειδικα τον κοφτη,τον μισω......δε μου αρεσει να ανεβαζω στα κοκκινα τον δεικτη του στροφομετρου. ασε που εχω κολλημα με το τελειως συντηρητικο στρωσιμο εως και τις 3000χλμ+. καρφωτες ταχυτητες δεν γουσταρω,ουτε και γρηγορες αλλαγες,ασε που με bmw δεν θα το τολμουσα κιολας,μην παρω κανενα δισκο στο χερι ![]() εδω πηγαινα 180 με το adv και το ακουγα σκασμενο,γιατι οι εξυπνοι οι τεχνικοι της bmw εβαλαν κοντη 6η και το πονουσα. τεσπα....ειμαι ασχετος ![]() καποιες ζημιες ομως ναι,οφειλοντε στον αναβατη.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

Το οριο στροφων που θετει ο κοφτης ειναι πολυυυυυυυυυυ πριν την υποψια οριου βλαβης ενος κινητηρα απο δουλεμα σε υψηλες στροφες! Ουτε και τα ΒΜW εχουν προβλημα ακομα κι αν τα πηγαινεις συνεχεια στους κοφτες.....αλλου ειναι τα προβληματα τους.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

Κοιταζοντας το διεθνες φορουμ του VFR 1200 που φοραει τον ιδιο διπλο συμπλεκτη εδω και 1,5 χρονο εχει παρουσιασει ''0'' προβληματα, οπως και ολη η κατασκευη της μοτοσυκλετας βεβαια σαν γνησια Χοντα. Κατασκευαζεται και στην ιαπωνια.........καταλαβαινεις..... Εκει θα κατασκευαζεται και το crosstourer αφου η συμφωνια της ΕΕ με τις χωρες της απω ανατολης που ελαβε χωραν πριν δυο χρονια εκμηδενιζει τους εισαγωγικους δασμους στην ΕΕ απο αυτες τις χωρες. Για την ιστορια, αυτο συνεβηκε μετα απο καταδικη της ΕΕ απο το διεθνες δικαστηριο της Χαγης αφου η Ενωση επεβαλε υψηλοτατους δασμους στα παραγομενα σε αυτες τις χωρες οχηματα (και αλλα προιοντα) που εισηγοντο στην ΕΕ ενω ταυτοχρονως ειχε συναψει συμφωνιες με Γερμανια, Ιταλια, Ισπανια, Γαλλια στις οποιες παρηχοντο προνομια τυπου ''αδασμολογητων'' προιοντων στα δικα τους προιοντα τους τα οποια οι εταιρειες τους παρηγαγαν σε χωρες οπως η Ινδονησια, Ινδια, Κορεα κ.λ.π. Αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση για άλλο νημα, απλα το παρεθεσα εδω πληροφοριακως και μονον.  | 
![]()  | 

| 

| 

Σχετικά Θέματα
		 | 
	||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 10:19 | 
| ''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 17:00 | 
| ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 12:40 | 
| ''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 16:49 | 
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 21:39 |